- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
İllahi o kadar delirdik işte bizBebemle mapuslarda büyürüz yeterki gelsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İllahi o kadar delirdik işte bizBebemle mapuslarda büyürüz yeterki gelsn
Ah o bebe gelsn büyüsün yerleri tek tek el beziyle sildirecemİllahi o kadar delirdik işte biz
İnşallah canım inşallah o günleri göstersin rabbim ntez vakitteAh o bebe gelsn büyüsün yerleri tek tek el beziyle sildirecem
Merhaba benide eklermisiniz bat:03.04
3 yıllik evliyim esimde azosperm oldugu icin bebek tedavisi goruyoruz 2 kere tup bebek yaptrdik negatif sonuclandi simdo bitkisel tedavi goruyoruz
Aranizda ya da cevrenizde azosperm olupta bebisi olan varmi
Aaa denerim tabi neler denemedim ki 2 sene içinde. Ama duymamıştım yarın bi aktadan baktirayim. Ben 64 kilo oldum 59 dan bir anda 64Aman yapsın yapsın bana isteyenlere yapsin benim kiloya ihtiyacım var 44 kiloyum aldım ilacı ama bakalım öyle duruyor kullanmak için korkuyorum tam araştırmadım bal çörek otu tarcina başladım en azından bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum ovulasyon da yapıyorum aynı zamanda sen neler yaptın bugüne kadar Meryem Ana otunuda dene bak duymadiysan
biraz pahalı 180 falandiBu jel ne jeli ucreti ne kadar acaba adi nedir
Sorma canım ya çokta korkuyorum ama yapacak bişeyy yokkAman dikkat et canım eğer kan vereceksen. Etraf virüslü. Tüm önlemlerini al.
Keşke ne zaman biteceğini bilsek ama işte kimse bilmiyor rabbim bı an evvel başımızdan siyirsin bu hastalığı bende tedirginim hamile kalsam bu sefer kalp atışını duymak için git gel olacak zaten riskli gebe oluyorum sık kontrol isteyecek nasıl olacak hiç bilmiyorum düşüncesinde geriyor insanı bu virüs yüzündenSorma canım ya çokta korkuyorum ama yapacak bişeyy yokk
Canım kullanan çok vardı buralarda. Hamile kalanlar da olmuştu. Spermleri besleyip, hızını arttırıyormuş bildiğim kadarıyla. Ben kullanmadım ama kullanan vardı canım.Kızlar preseed jeli duyan varmııı
Özelliklede kullanan
O neee yeniyomuuu içiliyor muuKızlar preseed jeli duyan varmııı
Özelliklede kullanan
Bn 3 ay kullandım adet agrılarım faydası oldu cok sancılı gecırıyorm ama kac defa gıttım genetik agrılarım dedıler sonra Dr kontrolu ne gıttın tedavi ıcın kist buldu macun dan once yoktu sonra oldu bna kist yaptı herkes de farklı kullanan bir arkadaşım daha vardı ondada gebelik olmadıMerhabalr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Gerçekten ısteyen çok insan var. Bizde çok istiyoruz inşallah nasibimizde varsa olur. Sizlere bir sayfa önermek ıstiyorum. Su an bnde kullanıyorum. Instagrama clife ismi. Sayfaya ilk girdiğimde pek güvenilir olmadığını fln düşünmüştüm. Sonra baktım mi çok umutsuz olanlara umut ışığı olunmuş. Denemekten zarar gelmez dedim. Kullanmaya başladım. Ve inanın çok samimi söylüyorum faydalarını gördüm birçok hastalığıma (kadın hastaliklari) şifa oldu.ddiyebilirim . Gebeliği de inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Gerçkten kadınların şikayetlerine çözüm oluyorlar. Acaba bu sayfada deneyenler var mı dır
Hadi ya. Üzüldüm buna. Bn iki aydır kullanıyorum. Geçen ay herşeyim çok duzenliydi bu ayda kullanicam eğer gebelik olmazsa bırakıcam. Çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum. Bide kisti yürüyüş yapmadığınız veya şu izlediğiniz içinde yapmış olabilir. Çünkü kullanımda o şekilde yaziyordu. Rabbim şifa versin inşallah,
Bn 3 ay kullandım adet agrılarım faydası oldu cok sancılı gecırıyorm ama kac defa gıttım genetik agrılarım dedıler sonra Dr kontrolu ne gıttın tedavi ıcın kist buldu macun dan once yoktu sonra oldu bna kist yaptı herkes de farklı kullanan bir arkadaşım daha vardı ondada gebelik olmadı
Canım 2lt suyu kesin ıctım isimde cok hareketli baya sahada aktifim dedım ya herkeste farklı etki yapıyorHadi ya. Üzüldüm buna. Bn iki aydır kullanıyorum. Geçen ay herşeyim çok duzenliydi bu ayda kullanicam eğer gebelik olmazsa bırakıcam. Çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum. Bide kisti yürüyüş yapmadığınız veya şu izlediğiniz içinde yapmış olabilir. Çünkü kullanımda o şekilde yaziyordu. Rabbim şifa versin inşallah
Merhaba düzelteyim 25 Nisan beklenen adet tarihim 31 Mart'ta regli olmuştumRabb'im yeniden sağlıkla nasip eder insAllah cnm hg
Beklenen adet tarihin ne zmn cnm onu yazmalisin yoksa 31 Mart'ta adet olman gerekiyordu olmadın mı anlayamadm
Rabbim tez zamanda kavustursunMerhaba benide eklermisiniz bat:03.04
3 yıllik evliyim esimde azosperm oldugu icin bebek tedavisi goruyoruz 2 kere tup bebek yaptrdik negatif sonuclandi simdo bitkisel tedavi goruyoruz
Özel hastanede mi doktorun yoksa muayenehanesi mi var?Sorma canım ya çokta korkuyorum ama yapacak bişeyy yokk