Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide eklermisiniz bat:03.04
3 yıllik evliyim esimde azosperm oldugu icin bebek tedavisi goruyoruz 2 kere tup bebek yaptrdik negatif sonuclandi simdo bitkisel tedavi goruyoruz

Aman yapsın yapsın bana isteyenlere yapsin benim kiloya ihtiyacım var 44 kiloyum aldım ilacı ama bakalım öyle duruyor kullanmak için korkuyorum tam araştırmadım bal çörek otu tarcina başladım en azından bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum ovulasyon da yapıyorum aynı zamanda sen neler yaptın bugüne kadar Meryem Ana otunuda dene bak duymadiysan
Aaa denerim tabi neler denemedim ki 2 sene içinde. Ama duymamıştım yarın bi aktadan baktirayim. Ben 64 kilo oldum 59 dan bir anda 64 😫

Eklentiler

• Screenshot_20200406-175708_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200406-175708_Samsung Internet.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 21
Sorma canım ya çokta korkuyorum ama yapacak bişeyy yokk
Keşke ne zaman biteceğini bilsek ama işte kimse bilmiyor rabbim bı an evvel başımızdan siyirsin bu hastalığı bende tedirginim hamile kalsam bu sefer kalp atışını duymak için git gel olacak zaten riskli gebe oluyorum sık kontrol isteyecek nasıl olacak hiç bilmiyorum düşüncesinde geriyor insanı bu virüs yüzünden

Merhabalr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🤰 Gerçekten ısteyen çok insan var.🤗 Bizde çok istiyoruz inşallah nasibimizde varsa olur🙏🙏🙇‍♀️😣. Sizlere bir sayfa önermek ıstiyorum. Su an bnde kullanıyorum. Instagrama clife ismi. Sayfaya ilk girdiğimde pek güvenilir olmadığını fln düşünmüştüm. Sonra baktım mi çok umutsuz olanlara umut ışığı olunmuş. Denemekten zarar gelmez dedim. Kullanmaya başladım. Ve inanın çok samimi söylüyorum faydalarını gördüm birçok hastalığıma (kadın hastaliklari) şifa oldu.ddiyebilirim . Gebeliği de inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Gerçkten kadınların şikayetlerine çözüm oluyorlar. Acaba bu sayfada deneyenler var mı dır

,
Merhabalr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🤰 Gerçekten ısteyen çok insan var.🤗 Bizde çok istiyoruz inşallah nasibimizde varsa olur🙏🙏🙇‍♀️😣. Sizlere bir sayfa önermek ıstiyorum. Su an bnde kullanıyorum. Instagrama clife ismi. Sayfaya ilk girdiğimde pek güvenilir olmadığını fln düşünmüştüm. Sonra baktım mi çok umutsuz olanlara umut ışığı olunmuş. Denemekten zarar gelmez dedim. Kullanmaya başladım. Ve inanın çok samimi söylüyorum faydalarını gördüm birçok hastalığıma (kadın hastaliklari) şifa oldu.ddiyebilirim . Gebeliği de inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Gerçkten kadınların şikayetlerine çözüm oluyorlar. Acaba bu sayfada deneyenler var mı dır
Bn 3 ay kullandım adet agrılarım faydası oldu cok sancılı gecırıyorm ama kac defa gıttım genetik agrılarım dedıler sonra Dr kontrolu ne gıttın tedavi ıcın kist buldu macun dan once yoktu sonra oldu bna kist yaptı herkes de farklı kullanan bir arkadaşım daha vardı ondada gebelik olmadı

,
Bn 3 ay kullandım adet agrılarım faydası oldu cok sancılı gecırıyorm ama kac defa gıttım genetik agrılarım dedıler sonra Dr kontrolu ne gıttın tedavi ıcın kist buldu macun dan once yoktu sonra oldu bna kist yaptı herkes de farklı kullanan bir arkadaşım daha vardı ondada gebelik olmadı
Hadi ya. Üzüldüm buna. Bn iki aydır kullanıyorum. Geçen ay herşeyim çok duzenliydi bu ayda kullanicam eğer gebelik olmazsa bırakıcam. Çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum. Bide kisti yürüyüş yapmadığınız veya şu izlediğiniz içinde yapmış olabilir. Çünkü kullanımda o şekilde yaziyordu. Rabbim şifa versin inşallah 🙏🙏🙇‍♀️

Hadi ya. Üzüldüm buna. Bn iki aydır kullanıyorum. Geçen ay herşeyim çok duzenliydi bu ayda kullanicam eğer gebelik olmazsa bırakıcam. Çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum. Bide kisti yürüyüş yapmadığınız veya şu izlediğiniz içinde yapmış olabilir. Çünkü kullanımda o şekilde yaziyordu. Rabbim şifa versin inşallah 🙏🙏🙇‍♀️
Canım 2lt suyu kesin ıctım isimde cok hareketli baya sahada aktifim dedım ya herkeste farklı etki yapıyor

X