Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm bebem zaten oynak bisey olur anasi eglenceli babasi eglenceli bizimde babasininda yedi sulale eglenceli somurtkan olmasin cekirdekten oynamayi bilsn ilk artik tokat sarmasi adana ciftetellisi hobaaa heriz
Hahhaha valla çok şanslı bebee boşa naz yapmasın gelsin hemenn

Yok canım duymadım onu ama bi araştırayım. Ben clife kullandım onda da hayt tohumu varmis ama bende bi işe yaramadı sanırım çünkü hala hamile diilim şimdi soğan kürü deniyorum sonra da incir kürüne baslicam. Soğan kürü ise yarıyo gibi geldi bana iltihap gibi bi akıntı oldu çünkü.

ben 2 ay önce soğan kürü yaptım hem içimdeki iltihap gitti hemde zayıflattı beni.geçen ay incir kürü yaptım.Bu ayda eşimle beraber çakşır suyu içiyoruz. İnşallah daha başka bişey denememe gerek kalmadan yaza hamile girerim

Amin teşekkür ederim

Bir sorun var mı canım sizde ne kadardır istiyorsun

Sakın öyle düşünme canım sakın bende ilk zamanlar Bi gün kendi kendime tamam dedim Pelin buraya kadar bu acıyla yaşanmaz aklıma da koymuştum tam o sırada ezan okundu sonra kendime geldim estağfurullah çektim şimdi bunu yapmak kolay ama ya ebedi hayatta ne yapacağız dayanmak çok zor biliyorum amaaa Allah vekilimiz değilmi kuzum o görmüyormu hem hiçbir kuluna taşıyacağından fazla yük vermezmiş. Sabredeceğiz başka yok bunun çaresi ha bu acı hiç geçmeyecek ama onunla yaşamayı öğreneceğiz

Bu arada kızlardan duyduğum prowoman diye bi ilaç var yumurtalık kalitesini arttiriyormuş. Ama doktora danışmadan almak istemedim ben. İstersen onu da bi araştır. Senin dediğin ilaç çok fazla kilo yapıyormuş yorumlarında okudum . Kullanırken dikkat et. Klomen 5 ay kullandim ve 5 6 kilo aldım ben de bu tür ilaçlar malesef hep kilo yapıyo

Biz de 1,5 yildir deniyoruz. En son asilama yaptirdik tutmadi. 2. Asilama icin hastaneye gidemiyorum koronadan dolayi. Kim bilir bu illet ne zaman bitecek ve tekrar asilama yaptirabilecegim bilmiyorum

Biz de 1,5 yildir deniyoruz. En son asilama yaptirdik tutmadi. 2. Asilama icin hastaneye gidemiyorum koronadan dolayi. Kim bilir bu illet ne zaman bitecek ve tekrar asilama yaptirabilecegim bilmiyorum
Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah canım aşılamayı klomen ile mi oldun

Aman yapsın yapsın bana isteyenlere yapsin benim kiloya ihtiyacım var 44 kiloyum aldım ilacı ama bakalım öyle duruyor kullanmak için korkuyorum tam araştırmadım bal çörek otu tarcina başladım en azından bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum ovulasyon da yapıyorum aynı zamanda sen neler yaptın bugüne kadar Meryem Ana otunuda dene bak duymadiysan

Klomeni kafana göre mi kullandın bu arada yoksa doktor kontrolünde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…