Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkeseGözün aydın canım rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Hahhaha valla çok şanslı bebee boşa naz yapmasın gelsin hemennBenm bebem zaten oynak bisey olur anasi eglenceli babasi eglenceli bizimde babasininda yedi sulale eglenceli somurtkan olmasin cekirdekten oynamayi bilsn ilk artik tokat sarmasi adana ciftetellisi hobaaa heriz
Yok canım duymadım onu ama bi araştırayım. Ben clife kullandım onda da hayt tohumu varmis ama bende bi işe yaramadı sanırım çünkü hala hamile diilimNe diyeyim be kuzum söylenecek çok şey varda tek çare kafa oyalamak oyalanacak bir şeyler bulmak ne dicem sana agnucoston diye bir ilaç duydun mu hiç hayıt otu tohumu özü var içinde kullananlar var mıdır acaba ben aldım ilacı bugün ama daha hiç başlamadım
İnşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız gözünüz aydın hayırlı olsunKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
Amimnmnnnn canmmmm aminnHahhaha valla çok şanslı bebee boşa naz yapmasın gelsin hemenn
Amin canım darısı isteyen herkeseİnşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız gözünüz aydın hayırlı olsun
Amin teşekkür ederimcnm bu düşünceyi at kafandan kolay değildir elbet yaşamdan ahkam kesemem ama Rabb'imin imtihanı bu sonuçta illa ki var şer görünende bı hayır sabrinin mükâfatını kısa zamanda verir insAllah yeter ki böyle düşünceler içine girme lütfen bol bol oku ferahlatan bende elimden geldikçe her aklıma geldikçe dualarimda yer veriyorum sizlere
kız kandil bugün değil yarın değil mi
Yaaaa süper bi haber ya çok sevindim topigimizin ilk gebelik haberi arkası da çorap söküğü gibi gelir insAllah sağlıkla ielrlesin insAllah
saymadan sohbet ederiz cnm bizde istersen Rabb'im sağlıkla nasıp eder insAllah❤
insAllah sağlıkla bı an önce hamile kalirsn cnm
Mrb cnm hg amin insAllahbat tarihi verip sohbete dalabilirsin cnm ☺
Aman dikkat et canım eğer kan vereceksen. Etraf virüslü. Tüm önlemlerini al.Teşekkür ederim canm doktoruma sordum şimdi nezaman gelmeliyim diye cevap bekliyorum gel derse gideceğim mecbur
Bir sorun var mı canım sizde ne kadardır istiyorsunben 2 ay önce soğan kürü yaptım hem içimdeki iltihap gitti hemde zayıflattı beni.geçen ay incir kürü yaptım.Bu ayda eşimle beraber çakşır suyu içiyoruz. İnşallah daha başka bişey denememe gerek kalmadan yaza hamile girerim
Sakın öyle düşünme canım sakın bende ilk zamanlar Bi gün kendi kendime tamam dedim Pelin buraya kadar bu acıyla yaşanmaz aklıma da koymuştum tam o sırada ezan okundu sonra kendime geldim estağfurullah çektim şimdi bunu yapmak kolay ama ya ebedi hayatta ne yapacağız dayanmak çok zor biliyorum amaaa Allah vekilimiz değilmi kuzum o görmüyormu hem hiçbir kuluna taşıyacağından fazla yük vermezmiş. Sabredeceğiz başka yok bunun çaresi ha bu acı hiç geçmeyecek ama onunla yaşamayı öğreneceğizBiliyor musun aklımdan hep intihar etme düşüncesi gecıyor ama sacmalama Seray dıyorum sen imanlı birisin hem oğlunu asla göremezsin canına kıyarsan eger diyorum sankı yasamın benim için anlamı kalmadı nefes alırken bıle canım yanıyor
Bu arada kızlardan duyduğum prowoman diye bi ilaç var yumurtalık kalitesini arttiriyormuş. Ama doktora danışmadan almak istemedim ben. İstersen onu da bi araştır. Senin dediğin ilaç çok fazla kilo yapıyormuş yorumlarında okudum . Kullanırken dikkat et. Klomen 5 ay kullandim ve 5 6 kilo aldım ben deNe diyeyim be kuzum söylenecek çok şey varda tek çare kafa oyalamak oyalanacak bir şeyler bulmak ne dicem sana agnucoston diye bir ilaç duydun mu hiç hayıt otu tohumu özü var içinde kullananlar var mıdır acaba ben aldım ilacı bugün ama daha hiç başlamadım
Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah canım aşılamayı klomen ile mi oldunBiz de 1,5 yildir deniyoruz. En son asilama yaptirdik tutmadi. 2. Asilama icin hastaneye gidemiyorum koronadan dolayi. Kim bilir bu illet ne zaman bitecek ve tekrar asilama yaptirabilecegim bilmiyorum
Aman yapsın yapsın bana isteyenlere yapsin benim kiloya ihtiyacım var 44 kiloyum aldım ilacı ama bakalım öyle duruyor kullanmak için korkuyorum tam araştırmadım bal çörek otu tarcina başladım en azından bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum ovulasyon da yapıyorum aynı zamanda sen neler yaptın bugüne kadar Meryem Ana otunuda dene bak duymadiysanBu arada kızlardan duyduğum prowoman diye bi ilaç var yumurtalık kalitesini arttiriyormuş. Ama doktora danışmadan almak istemedim ben. İstersen onu da bi araştır. Senin dediğin ilaç çok fazla kilo yapıyormuş yorumlarında okudum . Kullanırken dikkat et. Klomen 5 ay kullandim ve 5 6 kilo aldım ben debu tür ilaçlar malesef hep kilo yapıyo
Klomeni kafana göre mi kullandın bu arada yoksa doktor kontrolünde miAman yapsın yapsın bana isteyenlere yapsin benim kiloya ihtiyacım var 44 kiloyum aldım ilacı ama bakalım öyle duruyor kullanmak için korkuyorum tam araştırmadım bal çörek otu tarcina başladım en azından bitkisel bir zararı olmaz diye düşünüyorum ovulasyon da yapıyorum aynı zamanda sen neler yaptın bugüne kadar Meryem Ana otunuda dene bak duymadiysan
Virüs felan dinlemeden caddede halay çekecemAyyyy aminnn aminnnnnnBal0ncuk ile halay cekeriz bizim olsa sanirim dort doneriz ben hamileleigmi orenince bilmiyorum ne yaparim
Kız polis görse kovalar seni vallaVirüs felan dinlemeden caddede halay çekecem
Bebemle mapuslarda büyürüz yeterki gelsnKız polis görse kovalar seni valla