- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 35
Amin inşallahİnşallah dış gebelik değildir daha önceden de konunuzu görmüştüm ben. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm hamilelerin sizde içinde.
Tekrar denemeye karar verdiniz mi peki?Hayır hepsinde değil 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 inin 9 haftalıkken kalbi durdu 4 aylıkken anensefaliydi ve beni öldürmeye başlamıştı sonlandırmak zorunda kaldık, 4 aylıkken su kesesi patladı doğum oldu 6 aylıkken de enfeksiyon dan doğum oldu
Evet en son Ağustos da kaybettim ve eşimle konustum yeniden deniycezTekrar denemeye karar verdiniz mi peki?
Çok teşekkür ederiz kuzummmAyyy gebemiz varrrrr
Hayırlı olsun kuzum
Çok teşekkür ederimm kuzummmAyyy gebemiz varrrrr
Hayırlı olsun kuzum
Tarih yazdığı için merak ettim hcg testi mi lh testi mi bu?Eki Görüntüle 2615322kızlar buda bugünki testim
Hadi bakalım Allah'ım bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet en son Ağustos da kaybettim ve eşimle konustum yeniden deniycez
Amin bende gebelik haberini ve sağlıkla doğum yaptığım haberini veririm tez zamandaHadi bakalım Allah'ım bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siz hamilesiniz galiba hayırlı olsunHadi bakalım Allah'ım bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn canımAmin bende gebelik haberini ve sağlıkla doğum yaptığım haberini veririm tez zamanda
Evet inşallah sağlıkla kucağıma alırım ben deSiz hamilesiniz galiba hayırlı olsun
Amin inşallahAminnn canım
Evet inşallah sağlıkla kucağıma alırım ben de
Amin inşallahMaşallah Allah kiziniza sağlıkla mutlukla dolu uzun ömür nasip etsin. Inşallah teşekkür ederim
Aa hadi gozun aydın olsun canımKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
Yok canım sebepsiz infertilite. Her şey on numara beş yıldız gel gör ki her ay kırmızı kart görüyoeuzOlur canım yazdırmak istemiyorsan yazdırma bu şekilde totem yaparız
Bilinen bir sorun var mı sende veya eşinde?
TebriklerKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Eki Görüntüle 2615431
Hayırlı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun gözün aydın sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah çok güzel topiğin uğuru olursun inşallahKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Eki Görüntüle 2615431
Vakti zamanı gelmemiş öyleyse canım sabırla bekleyeceğiz napalımYok canım sebepsiz infertilite. Her şey on numara beş yıldız gel gör ki her ay kırmızı kart görüyoeuztakvime dahi bakmıyorum senin var mı hiç bebeğin tüm yazıimaları okuyamadım katılım süper
Amin canın sağlıklı sıhhatli kavuşursun inşallah bebeğine.Vakti zamanı gelmemiş öyleyse canım sabırla bekleyeceğiz napalım
Ben şuan hamileyim inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Rabbim. Benim de yumurta geliştirici iğne tedavisiyle bir yıl üzerine oldu
Yok canım lh testiTarih yazdığı için merak ettim hcg testi mi lh testi mi bu?