Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet en son Ağustos da kaybettim ve eşimle konustum yeniden deniycez
Kuzucum merhaba oncelikle cokk gecmis olsn ne guzelki cennette sana refakatçi olacak evlatlarn var. Cunku bu dunya faniii dmi ve en kisa zamanda saglikli hayrli olacak evladini alirsin kucagina. Elbet zor yasadigin ama biraz onune bakmaliisn motivasyonu tam olmalisin unutma ki sen onceliksin esin ailen icin rabbim nasip etmiyorsa ya daha hayirlisi vardir yada en iyisi rabbim utandirmadan en yakn surede once psikolojik olarak toparlanman ve bebegine saglikla kucaguna alman dilegi ile hayatim

Teşekkür ederim aslında bu sürec içerisinde psikolojik olarak toparlandım hatta 75 kilodan 64.5 düştüm dahada kilo vermeye çalışıyorum malum gebelikte kiloda çok önemli düşük sebebiyeti olabiliyor ama seninde dediğin gibi takdiri ilahi rabbim neyi ne zaman nasip ederse o olur neticede sadece benim isteğimle olmuyor ama ben Rabbime inandım ona teslim oldum verende alanda o dualarimda hayırlı anne olmak var rabbim nasip etsin isteyen herkese

Lh testi ile hamilelik belli olur mu kesin olarak acaba? Regle yakın zamanda lh testinde çizgi koyulaşıyor diyorlar
Evet canım bende burda bi kaç kişide gördüm oluyor öyle ben adet tarihine kadar yapıcam Allah'ın izniyle nasip olursa bende demiş olucam

herzamn diyorm sifamizi elbet arayacagiz gerisi Allaha kalmis ve Rabbime kaldiysa olmus bil hayatim

Geçen ay 7 martta adet oldum 27 günde bir düzenli hasta oluyordum normalde 3ünnde hasta olmam gerekiyordu 7sinde yapacaktm ama dayanamadm beklenen tarihten 4 gün geçti yani
Hayırlı olsun. Tebrik ederim. Kan testi verecek misiniz?

cnm bu düşünceyi at kafandan kolay değildir elbet yaşamdan ahkam kesemem ama Rabb'imin imtihanı bu sonuçta illa ki var şer görünende bı hayır sabrinin mükâfatını kısa zamanda verir insAllah yeter ki böyle düşünceler içine girme lütfen bol bol oku ferahlatan bende elimden geldikçe her aklıma geldikçe dualarimda yer veriyorum sizlere
Kızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
kız kandil bugün değil yarın değil mi
Yaaaa süper bi haber ya çok sevindim topigimizin ilk gebelik haberi arkası da çorap söküğü gibi gelir insAllah sağlıkla ielrlesin insAllah
Bat ı saymak istemiyorum aranıza katılmak isterim ama bat tarihini hesaplandığında adet oluyorum artık vazgeçtim bat hesağlamaktan. 2 yıldır bekliyorum herkese hayırlı olsun
saymadan sohbet ederiz cnm bizde istersen Rabb'im sağlıkla nasıp eder insAllah
insAllah sağlıkla bı an önce hamile kalirsn cnm
Merhaba kızlar. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Topiğe nasıl katıla bilirim?
Mrb cnm hg amin insAllah bat tarihi verip sohbete dalabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…