Canımmmm çok güzel, hayırlı olsun inşallah. Topik ilk hamilelik haberini kısacık sürede aldı. Darısı diğerlerinin başına inşallah.Kızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
Canım sana bi yazı atıcam mesajla. Bilmiyorum daha önce okumuş olabilir misin ama, böyle kötü düşünceleri lütfen aklının ucuna bile getirme.Biliyor musun aklımdan hep intihar etme düşüncesi gecıyor ama sacmalama Seray dıyorum sen imanlı birisin hem oğlunu asla göremezsin canına kıyarsan eger diyorum sankı yasamın benim için anlamı kalmadı nefes alırken bıle canım yanıyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsinn tez vakitte şoktayım şuan bir kaç güne geçer herhaldeCanımmmm çok güzel, hayırlı olsun inşallah. Topik ilk hamilelik haberini kısacık sürede aldı. Darısı diğerlerinin başına inşallah.
Bende şoka girip iki test yapmıştım kesin sonuç olsun diyeRabbim isteyen herkese nasip etsinn tez vakitte şoktayım şuan bir kaç güne geçer herhalde
Ayyy gebemiz varrrrrKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Eki Görüntüle 2615431
Okudum canım Allah razı olsunCanım sana bi yazı atıcam mesajla. Bilmiyorum daha önce okumuş olabilir misin ama, böyle kötü düşünceleri lütfen aklının ucuna bile getirme.
Süper yaaa hayırlı uğurlu olsunnn, sağlıkla gelsin miniğinKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Eki Görüntüle 2615431
TebriklerSüper yaaa hayırlı uğurlu olsunnn, sağlıkla gelsin miniğin
Detaylı tarama yapıldı mı canım düşüklerin sebebi bulundu mu?Merhaba arkadaşlar bende gebelik istiyorum ama şuan ilaç kullaniyorum bu ayki reglimden sonra ilaç kullanımını birakicam 6 yıllık evliyim ve hep düşükler erken dogumlar nedeniyle bebeklerini kaybettim yaşayan bir evladım yok inşaallah bundan sonra rabbim hayırla nasip eder isteyen herkese
Olur canım yazdırmak istemiyorsan yazdırma bu şekilde totem yaparızBat ı saymak istemiyorum aranıza katılmak isterim ama bat tarihini hesaplandığında adet oluyorum artık vazgeçtim bat hesağlamaktan. 2 yıldır bekliyorum herkese hayırlı olsun
Evet yapıldı ama bir sonuç bulunamadı ne yazikki kan pıhtılaşma si var ilaç kullanıyorum ama kayıplarının bununla çok ilgisi yokmuşDetaylı tarama yapıldı mı canım düşüklerin sebebi bulundu mu?
Canım sağlıksız gebelik mi oluyor o zaman doktorların bir önerisi yok mu? Aşılama vs denediniz mi orda hem yumurta geliştirici iğneler kullanılıyor hem sperm seçiliyorEvet yapıldı ama bir sonuç bulunamadı ne yazikki kan pıhtılaşma si var ilaç kullanıyorum ama kayıplarının bununla çok ilgisi yokmuş
Benim gebe kalmamda bir sorun yok yumurtalar iyi spermde öyle ama şu kesesi patlıyor erken doğum oluyor 6 aylık enfeksiyon yüzünden doğum yaptim yani nasıl deyim iş aşılama yada doktorların dediklerinde değil çünkü sebebiyetini bulamiyorlarCanım sağlıksız gebelik mi oluyor o zaman doktorların bir önerisi yok mu? Aşılama vs denediniz mi orda hem yumurta geliştirici iğneler kullanılıyor hem sperm seçiliyor
Bu enfeksiyon hep mi oluyor ama tüm gebeliklerindeBenim gebe kalmamda bir sorun yok yumurtalar iyi spermde öyle ama şu kesesi patlıyor erken doğum oluyor 6 aylık enfeksiyon yüzünden doğum yaptim yani nasıl deyim iş aşılama yada doktorların dediklerinde değil çünkü sebebiyetini bulamiyorlar
Hayır hepsinde değil 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 inin 9 haftalıkken kalbi durdu 4 aylıkken anensefaliydi ve beni öldürmeye başlamıştı sonlandırmak zorunda kaldık, 4 aylıkken su kesesi patladı doğum oldu 6 aylıkken de enfeksiyon dan doğum olduBu enfeksiyon hep mi oluyor ama tüm gebeliklerinde
Değişik bişey tekrar tekrar bakmak istiyor insan ilk oluncaBende şoka girip iki test yapmıştım kesin sonuç olsun diye
Insallah canım çok sağol hepimizin ki sağlıklı olsun yeterSüper yaaa hayırlı uğurlu olsunnn, sağlıkla gelsin miniğin