Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır hepsinde değil 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 inin 9 haftalıkken kalbi durdu 4 aylıkken anensefaliydi ve beni öldürmeye başlamıştı sonlandırmak zorunda kaldık, 4 aylıkken su kesesi patladı doğum oldu 6 aylıkken de enfeksiyon dan doğum oldu
Tekrar denemeye karar verdiniz mi peki?

Olur canım yazdırmak istemiyorsan yazdırma bu şekilde totem yaparız 👍
Bilinen bir sorun var mı sende veya eşinde?
Yok canım sebepsiz infertilite. Her şey on numara beş yıldız gel gör ki her ay kırmızı kart görüyoeuz 😊 takvime dahi bakmıyorum 🤗 senin var mı hiç bebeğin tüm yazıimaları okuyamadım katılım süper 👧

Kızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun 🙈
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Eki Görüntüle 2615431
Hayırlı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun gözün aydın sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah çok güzel topiğin uğuru olursun inşallah 🙏🤲🥰

Yok canım sebepsiz infertilite. Her şey on numara beş yıldız gel gör ki her ay kırmızı kart görüyoeuz 😊 takvime dahi bakmıyorum 🤗 senin var mı hiç bebeğin tüm yazıimaları okuyamadım katılım süper 👧
Vakti zamanı gelmemiş öyleyse canım sabırla bekleyeceğiz napalım 🤗
Ben şuan hamileyim inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Rabbim. Benim de yumurta geliştirici iğne tedavisiyle bir yıl üzerine oldu

Vakti zamanı gelmemiş öyleyse canım sabırla bekleyeceğiz napalım 🤗
Ben şuan hamileyim inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Rabbim. Benim de yumurta geliştirici iğne tedavisiyle bir yıl üzerine oldu
Amin canın sağlıklı sıhhatli kavuşursun inşallah bebeğine. 😊 bize de nasip olsun inşallah. 🤗

X