Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyor musun aklımdan hep intihar etme düşüncesi gecıyor ama sacmalama Seray dıyorum sen imanlı birisin hem oğlunu asla göremezsin canına kıyarsan eger diyorum sankı yasamın benim için anlamı kalmadı nefes alırken bıle canım yanıyor 😔
Canım sana bi yazı atıcam mesajla. Bilmiyorum daha önce okumuş olabilir misin ama, böyle kötü düşünceleri lütfen aklının ucuna bile getirme.

Merhaba arkadaşlar bende gebelik istiyorum ama şuan ilaç kullaniyorum bu ayki reglimden sonra ilaç kullanımını birakicam 6 yıllık evliyim ve hep düşükler erken dogumlar nedeniyle bebeklerini kaybettim yaşayan bir evladım yok inşaallah bundan sonra rabbim hayırla nasip eder isteyen herkese

Merhaba arkadaşlar bende gebelik istiyorum ama şuan ilaç kullaniyorum bu ayki reglimden sonra ilaç kullanımını birakicam 6 yıllık evliyim ve hep düşükler erken dogumlar nedeniyle bebeklerini kaybettim yaşayan bir evladım yok inşaallah bundan sonra rabbim hayırla nasip eder isteyen herkese
Detaylı tarama yapıldı mı canım düşüklerin sebebi bulundu mu?

Bat ı saymak istemiyorum aranıza katılmak isterim ama bat tarihini hesaplandığında adet oluyorum artık vazgeçtim bat hesağlamaktan. 2 yıldır bekliyorum herkese hayırlı olsun
Olur canım yazdırmak istemiyorsan yazdırma bu şekilde totem yaparız 👍
Bilinen bir sorun var mı sende veya eşinde?

Evet yapıldı ama bir sonuç bulunamadı ne yazikki kan pıhtılaşma si var ilaç kullanıyorum ama kayıplarının bununla çok ilgisi yokmuş
Canım sağlıksız gebelik mi oluyor o zaman doktorların bir önerisi yok mu? Aşılama vs denediniz mi orda hem yumurta geliştirici iğneler kullanılıyor hem sperm seçiliyor

Canım sağlıksız gebelik mi oluyor o zaman doktorların bir önerisi yok mu? Aşılama vs denediniz mi orda hem yumurta geliştirici iğneler kullanılıyor hem sperm seçiliyor
Benim gebe kalmamda bir sorun yok yumurtalar iyi spermde öyle ama şu kesesi patlıyor erken doğum oluyor 6 aylık enfeksiyon yüzünden doğum yaptim yani nasıl deyim iş aşılama yada doktorların dediklerinde değil çünkü sebebiyetini bulamiyorlar

Benim gebe kalmamda bir sorun yok yumurtalar iyi spermde öyle ama şu kesesi patlıyor erken doğum oluyor 6 aylık enfeksiyon yüzünden doğum yaptim yani nasıl deyim iş aşılama yada doktorların dediklerinde değil çünkü sebebiyetini bulamiyorlar
Bu enfeksiyon hep mi oluyor ama tüm gebeliklerinde

Bu enfeksiyon hep mi oluyor ama tüm gebeliklerinde
Hayır hepsinde değil 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 inin 9 haftalıkken kalbi durdu 4 aylıkken anensefaliydi ve beni öldürmeye başlamıştı sonlandırmak zorunda kaldık, 4 aylıkken su kesesi patladı doğum oldu 6 aylıkken de enfeksiyon dan doğum oldu

X