Normal balımPik olmadığını biliyorum canım sadece dün silik çıkmıştı ya dündenden Sonra böyle çıktı
Olsun kız aldık ya duamızı ona bakBu ovulasyon testi ama dimi gebelik değil
İnşallahh Allah gebelik testindede böyle görmeyi kısmet etsin canımm bir duada benden olsun kimin ki kabul olur bilinmezOlsun kız aldık ya duamızı ona bakşaka bi yana ben tam çekmediğim için öyle anlamış arkadaşımız
Hoş geldin canım nezaman dan beri istorsun rabim tez vakitte nasip etsin sana da inşallahMerhabalar bende cocuk isteyenlerdenim bu konuda önerileriniz var mı
Hoş bulduk evlendigime 9 ay oldu hic korunmadik ama eşim askeri personel olduğu için sürekli evde değil yumurtalama gününü de tutturamıyorum sanirimHoş geldin canım nezaman dan beri istorsun rabim tez vakitte nasip etsin sana da inşallah
Aaa ozaman daha yenisin olucak inşallah ovulasyon testi kullan yumurlama için denk getirmeye çalışın artık oluncak Allah'ın da izniyle canımHoş bulduk evlendigime 9 ay oldu hic korunmadik ama eşim askeri personel olduğu için sürekli evde değil yumurtalama gününü de tutturamıyorum sanirim
Amin inşallah Allah çocuk isteyen herkese nasip etsinAaa ozaman daha yenisin olucak inşallah ovulasyon testi kullan yumurlama için denk getirmeye çalışın artık oluncak Allah'ın da izniyle canım
Amin canım aminAmin inşallah Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin
Hamilelik belirtileri heskeste çok farklı olabiliyor mesela ben hiçbir belirti yaşamadım sadece uyku düşkünlüğü vardı saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ayakta zor durursun ya aynı öyle şu son 1 haftada da gögüs agrısı ve aşırı kaşıntı var gögsümde başka belirti de hala yok
Olsun canım bebiş olmasa da gelmese daha kötü. Her ay yeni bir umutah canım ah geldi dün akşamyeniden ovülasyon testi sipariş verdim
Ne jeli bu canım ilk kez görüyorumBu jeli kullanan var mı aranızda yorumlara baktım araştırdım ama emin olamıyorum alıp almamakta kararsizim
Rabb'im yeniden sağlıkla nasip eder insAllah cnm hgMerhabalar bende bebek düşünüyorum siprelimi çıkarttım altıncı aya girdim bebek ne zaman olur bilmiyorum doğrusu çok istiyorum erken yaşta anne olmuştum anneliğin tadını pek cikartamadim erken yaş malum şimdi yeniden anne olmak istiyorum adet günüm 31 Mart inşallah buay olur Allah herkese nasip etsin inşallah
Beklenen adet tarihin ne zmn cnm onu yazmalisin yoksa 31 Mart'ta adet olman gerekiyordu olmadın mı anlayamadmBenimde eklermisiniz adet tarihi 31 Mart 26 günde bir goruyorum
Hem kayganlastirici işlemi görüyormuş hemde sperme zarar vermeden daha canlı kalmasını sağlıyormuş biraz arastirdim bir çoğu ilk kullanımında gebe kalmisNe jeli bu canım ilk kez görüyorum
neden zaman dar olsun ?
24 yaş ve 5yşnda cocuk.. Maşallah kızzzEsim haziranda suriye gorevine gidecek 6ay belki 9 ay surecek gorev suresi benim yasim 24 daha gencim evet ama bir tane daha oglum var 5 yașında allah ona uzun omurler versin ama onun yasi daha da büyümeden kardeşi olsun diye ugrasiyoruz allah nasip ederse
Bu jel ne jeli ucreti ne kadar acaba adi nedirHem kayganlastirici işlemi görüyormuş hemde sperme zarar vermeden daha canlı kalmasını sağlıyormuş biraz arastirdim bir çoğu ilk kullanımında gebe kalmis
Öyle tabiki hersey allahtan ama ilki inanın acemilige geldi ne yumurtlama biliyordum ne catlama oyle oldu bitti simdi buna da 8 9 ay hic önemsemedim üstünde durmadim ama Baktım olmuyor artik kafama takar oldum24 yaş ve 5yşnda cocuk.. Maşallah kızzz
Ne üzülüon.. İkide olur merak etme