- 20 Mart 2011
- 13.735
- 32.269
Ay ne alaka ya şu zamanda gidilir mi hiç mi mantıklı açıdan bakamıyor bu insanlarAh Bi gelse ah.. Zamanı yakındır inş gercekten zor dayanmak.. Görümcem de doğurdu.. Malum korona dan gidemedik kaynanam laf soktu gitmedik diye.. Naısl gidelim şu ortamda
aaaa bu surat nie asık bu surat...Merhabalar bende bebek isteyenlerdenim bir oğlum var 5 yașında ama ikinciyi Istiyoruz 15 aydir henuz hic gebelik bile geçirmedimsu an adet gunumdeyim yani 05.04.2020 de oldum ve diger batimda 03.05.2020 isin kotusu esim haziranda suriyeye goreve gidecek zamanimda az ama bi ümit diyorum belki olur o zamana kadar cunku esim giderse 6ay gelemicek oglum büyuyor daha fazla zaman geçsin istemiyorum ama nasip olmadi bi turlu hayit otu soğan kuru incir havuç kuru doktorlar esimde bende sorun yok bi turlu olmuyor son care C-life macunu aldik adet bitiminde onu kullancam oldu oldu olmazsa artik allah buyuk deyip oglumla yola devam etcez cok sukur ki bi tane var Rabbim hic olmayanlarin yuzunu de benimkinide güldürsun oglumun yuzune baksin bi kardeşi olsun tek derdim benim hic kardesim yok tekim oglum da böyle benim gbi tek kalsin istemiyorum su zor gunlerde birbrmze dua edelim saglicakla kalin arkadaslar
Benimde aynı canım 3üydü benmde ama sanki büyüsü bozulur diye bakmak istemiyorum
Bede istiyorum fakat pko olduğu için çok zor oluyor her ay hüsran yaşıyorumRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Nejla 86 7.04.2020
@nurtenn64 14.04.2020
@Mucizemm222 15.04.2020
@Ogretmennhanimm hanım 18.04.2020
@Beklenen2 31.04.2020
@MoonfacedMom 14. 04.2028
@kizinbiri9 01.04.2020
@Evva ahir 17.04.2020
@Sohrabb 27.04.2020
@merve1611 09.04.2020
@Minikkadin_19 14.04.2020
@Umut999 09.04.2020
@Paresilaaa 06.04.2020
@Feminas 09.04.2020
@Azra0618 19.04.2020
@xy35 01.05.2020
@rkygns93 21.04.2020
@Ihlamuragaci37 03.05.2020
@Prencess91 04.04.2020
@Busrayusra 19.04.2020
@BerraAksa_K 21.04.2020
@livaogretmen 30.04.2020
@Yenigelincikk 09.04.2020
@Matematikhocasi 29.04.2020
@Sermec
@KurkmantoluSero 26.04.2020
@Missmelo 26.04.2020
@pariko 10.04.2020
@Pikachu33 21.04.2020
@Huma Gulsum 14.04.2020
@Kedi sever 22.04.2020
@Zeyna90 20.04.2020
@hayathey 25.04.2020
@sydrmkn 30.04.2020
@Hilak54 01.05.2020
@fluffy 19.04.2020
@aselce 18.04.2020
@Haenur 26.04.2020
@Narin99 28.04.2020
@Deryakckn 24.04.2020
@Istikbalivuslatim 26.04.2020
@almestin94 18.04.2020
Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
Fit mutlu anne 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
@Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
@Jaylah 07.02.2020
@Melegim15 11.09.2019
Dualarımızın Kabul ü için
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.. Allah Rızası için her Üyeden 10 salavat Rica ediyorum...
canım ben uyarım insAllah topluluğa kim başı çekebilir ben pek üstesinden gelemem snaki çok şık giremiyorum vakit buldukça burdayım her zmn dualarimda yer veriyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah kimsenin kucağı boş kalmasınKizlarrrrrrr yarinnn icin biseyler mi yapsak toplu dua Yasinn okuyalim ardindan selavat cekelim cuma yapacaktikyaAybush dualasa hep beraber manevi yonden icimizi ferahlatsak 7 muslumanin bir arada dusaina melekler iner dularimizi tovbelerimizi rabbime iletirmis. INSALLAH GUZEL NIYETLERIMIZ ICIN DUALARIMIZ KABUL OLMASI TOPLANALIM MI?? NE DERSINIZ
Gebis guzl anne adaylarimizin duasi kabul olur derler onlarda bizler icin dua etse boyle bizlerde minnoslarimiza kavussak bencee cok güzel olur dimi @Venuseva
ev işleri bitti duş alındı öğle namazını da kilarsam şu an çok rahatliycamevet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bat tarihleri dışındaaaaaaaaaaaaa
herkes nasıllllllllllllllllllllllllllllllll
Mrb hg cnm benim de kızım 5 yasidna süreç olarak aynıyız aslında biz 3-3.5 yaşındayken kizim ikinci için cabaladik eismde bı sıkıntı yok şükür benim insülin direncim vardi baya bı sure onunla uğraştım sonra öğrendim ki pco varmış yumurta tembelliği rezerv azlığı derken dedim herhalde ikinci olmayacak ama Rabb'im büyük nasip etti çok şükür umutsuz olma evladın ilki de ikincisi de aynı bence bu arada bı tane var nasılsa diye ikinci olmasa da olur diyemiyor öyle rahat rahat her nasip vaktine esir dua edip beklemekten başka çaremiz de yok olacak insAllah güzel düşünelim oğluna bı kardeş gelir sağlıkla insAllahMerhabalar bende bebek isteyenlerdenim bir oğlum var 5 yașında ama ikinciyi Istiyoruz 15 aydir henuz hic gebelik bile geçirmedimsu an adet gunumdeyim yani 05.04.2020 de oldum ve diger batimda 03.05.2020 isin kotusu esim haziranda suriyeye goreve gidecek zamanimda az ama bi ümit diyorum belki olur o zamana kadar cunku esim giderse 6ay gelemicek oglum büyuyor daha fazla zaman geçsin istemiyorum ama nasip olmadi bi turlu hayit otu soğan kuru incir havuç kuru doktorlar esimde bende sorun yok bi turlu olmuyor son care C-life macunu aldik adet bitiminde onu kullancam oldu oldu olmazsa artik allah buyuk deyip oglumla yola devam etcez cok sukur ki bi tane var Rabbim hic olmayanlarin yuzunu de benimkinide güldürsun oglumun yuzune baksin bi kardeşi olsun tek derdim benim hic kardesim yok tekim oglum da böyle benim gbi tek kalsin istemiyorum su zor gunlerde birbrmze dua edelim saglicakla kalin arkadaslar
Deneyebilirsinz cnm bence insAllah o zmna kadar nasip olur da gerek kalmaz kan pıhtılaşması konusunda bilgim yok yumurta takibi yapılmadı hiç direk aşılama mi oldun bu aradaBende 3 senelik evlıyım bende 3 senedr istıyorm sebebsz infertilite dendı ıkı defa aşıla oldm ıkı defa kımyasal gebelık gecrdm tp bebek ypdrmm lazmmş hem yasım tutmuyor 23 geçmem lazmmş hmde bu vırus nedenı ile zamana bırkdk tedavı olamıyorum bı hakkm var aşılama ama karar veremiyorum ypdrsm mı dıye bende kn pıhtılaşması cıkdı eşimde hiç bir sekılde sorun yok bnde tk pıhtılaşması sorunu var sizce aşılama ypdrsm mı rabbim izin verılsr bu vırus belasndn kurtulursak
ooo ellerine sağlık kuzummmmcanım ben uyarım insAllah topluluğa kim başı çekebilir ben pek üstesinden gelemem snaki çok şık giremiyorum vakit buldukça burdayım her zmn dualarimda yer veriyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah kimsenin kucağı boş kalmasın
ev işleri bitti duş alındı öğle namazını da kilarsam şu an çok rahatliycamördügum yelek bitti napsam diye düşünüyorum ay herkes makarna un stoklamak iicn saldırıyor ya keşke bende ip stoklasaydim dayanmıyor karantina da iki yelek bı battaniye oyuncaklar ördüm ipler bitti
Mrb hg cnm benim de kızım 5 yasidna süreç olarak aynıyız aslında biz 3-3.5 yaşındayken kizim ikinci için cabaladik eismde bı sıkıntı yok şükür benim insülin direncim vardi baya bı sure onunla uğraştım sonra öğrendim ki pco varmış yumurta tembelliği rezerv azlığı derken dedim herhalde ikinci olmayacak ama Rabb'im büyük nasip etti çok şükür umutsuz olma evladın ilki de ikincisi de aynı bence bu arada bı tane var nasılsa diye ikinci olmasa da olur diyemiyor öyle rahat rahat her nasip vaktine esir dua edip beklemekten başka çaremiz de yok olacak insAllah güzel düşünelim oğluna bı kardeş gelir sağlıkla insAllah
Saol cnm amin insAllahooo ellerine sağlık kuzummmm
Allah kabul etsin İnşallah
Insallah canim insallah esim gidecek olmasa belki bu kadar da sorun etmicem ama esim uzun surekli gidecegi icin birazda istiyorum ama yine de elbete allah bilircanım ben uyarım insAllah topluluğa kim başı çekebilir ben pek üstesinden gelemem snaki çok şık giremiyorum vakit buldukça burdayım her zmn dualarimda yer veriyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah kimsenin kucağı boş kalmasın
ev işleri bitti duş alındı öğle namazını da kilarsam şu an çok rahatliycamördügum yelek bitti napsam diye düşünüyorum ay herkes makarna un stoklamak iicn saldırıyor ya keşke bende ip stoklasaydim dayanmıyor karantina da iki yelek bı battaniye oyuncaklar ördüm ipler bitti
Mrb hg cnm benim de kızım 5 yasidna süreç olarak aynıyız aslında biz 3-3.5 yaşındayken kizim ikinci için cabaladik eismde bı sıkıntı yok şükür benim insülin direncim vardi baya bı sure onunla uğraştım sonra öğrendim ki pco varmış yumurta tembelliği rezerv azlığı derken dedim herhalde ikinci olmayacak ama Rabb'im büyük nasip etti çok şükür umutsuz olma evladın ilki de ikincisi de aynı bence bu arada bı tane var nasılsa diye ikinci olmasa da olur diyemiyor öyle rahat rahat her nasip vaktine esir dua edip beklemekten başka çaremiz de yok olacak insAllah güzel düşünelim oğluna bı kardeş gelir sağlıkla insAllah
Hayırlısı olsun cnm insAllahInsallah canim insallah esim gidecek olmasa belki bu kadar da sorun etmicem ama esim uzun surekli gidecegi icin birazda istiyorum ama yine de elbete allah bilir
Ah keske canim keske zamanim dar olunca insan ister istemez umitsizlige kapiliyor birde 15 ay icinde hic bi sekilde gebelik gecirmeyen biri olunca ister istemez uzuluyor insanaaaa bu surat nie asık bu surat...
kocaman bir evladın var maşallah... kokusunu içine çekiyorsun..
1 kere olduysa bir daha olur....
pozitif enerji hadi bakalım
neden zaman dar olsun ?Ah keske canim keske zamanim dar olunca insan ister istemez umitsizlige kapiliyor birde 15 ay icinde hic bi sekilde gebelik gecirmeyen biri olunca ister istemez uzuluyor insan
Saol insallh rabbim olmayan herkese nasıp etsin hayırlı bi evlatDeneyebilirsinz cnm bence insAllah o zmna kadar nasip olur da gerek kalmaz kan pıhtılaşması konusunda bilgim yok yumurta takibi yapılmadı hiç direk aşılama mi oldun bu arada
:)))))))beklenen regl tarihin cnm
Size bu konu da umut olmayı çok isterdim. Ama üzülmenizi de istemem. O yüzden tüp bebek denemeden önce her sonuca kendinizi hazırlayın.oldu tabiki zaman geçiyor tüp bebeğe gidelim direk denildi ancak 18 bin tl ayrıca işlk denemede tutacak mı birde bu var
5 değil canım 2 gün oyüzden gün aşırı ilişki önerilir. 5 gün çok uzun bi süregittiğimde dr.sordum dr.bana haftada 1 ilişkiye giriyorsanız öneririm dedi aksi taktirde sperm zaten 5 gün canlı duruyormuş
Aynı gün bekliyoruz gelmeyesiceyi