Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah Bi gelse ah.. Zamanı yakındır inş gercekten zor dayanmak.. Görümcem de doğurdu.. Malum korona dan gidemedik kaynanam laf soktu gitmedik diye.. Naısl gidelim şu ortamda
Ay ne alaka ya şu zamanda gidilir mi hiç mi mantıklı açıdan bakamıyor bu insanlar
Kuzu inanıyorum ben valla bak sonuçta bir engel var ve o engel aşılacak Allah'ın izniyle

Merhabalar bende bebek isteyenlerdenim bir oğlum var 5 yașında ama ikinciyi Istiyoruz 15 aydir henuz hic gebelik bile geçirmedim su an adet gunumdeyim yani 05.04.2020 de oldum ve diger batimda 03.05.2020 isin kotusu esim haziranda suriyeye goreve gidecek zamanimda az ama bi ümit diyorum belki olur o zamana kadar cunku esim giderse 6ay gelemicek oglum büyuyor daha fazla zaman geçsin istemiyorum ama nasip olmadi bi turlu hayit otu soğan kuru incir havuç kuru doktorlar esimde bende sorun yok bi turlu olmuyor son care C-life macunu aldik adet bitiminde onu kullancam oldu oldu olmazsa artik allah buyuk deyip oglumla yola devam etcez cok sukur ki bi tane var Rabbim hic olmayanlarin yuzunu de benimkinide güldürsun oglumun yuzune baksin bi kardeşi olsuntek derdim benim hic kardesim yok tekim oglum da böyle benim gbi tek kalsin istemiyorum su zor gunlerde birbrmze dua edelim saglicakla kalin arkadaslar

aaaa bu surat nie asık bu surat...
kocaman bir evladın var maşallah... kokusunu içine çekiyorsun..
1 kere olduysa bir daha olur....
pozitif enerji hadi bakalım

Benimde aynı canım 3üydü benmde ama sanki büyüsü bozulur diye bakmak istemiyorum

Insallah hayırlı haberleri alırız tez zamanda :) ben yarın eşime test aldıracağım dışarıya çıkamıyorum çünkü bu merak aklımı meşgul ediyor bi yandan da korkuyorum negatif çıkarsa çok üzülüyoruz

Bede istiyorum fakat pko olduğu için çok zor oluyor her ay hüsran yaşıyorum

Bende 3 senelik evlıyım bende 3 senedr istıyorm sebebsz infertilite dendı ıkı defa aşıla oldm ıkı defa kımyasal gebelık gecrdm tp bebek ypdrmm lazmmş hem yasım tutmuyor 23 geçmem lazmmş hmde bu vırus nedenı ile zamana bırkdk tedavı olamıyorum bı hakkm var aşılama ama karar veremiyorum ypdrsm mı dıye bende kn pıhtılaşması cıkdı eşimde hiç bir sekılde sorun yok bnde tk pıhtılaşması sorunu var sizce aşılama ypdrsm mı rabbim izin verılsr bu vırus belasndn kurtulursak

canım ben uyarım insAllah topluluğa kim başı çekebilir ben pek üstesinden gelemem snaki çok şık giremiyorum vakit buldukça burdayım her zmn dualarimda yer veriyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah kimsenin kucağı boş kalmasın
evet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bat tarihleri dışındaaaaaaaaaaaaa
herkes nasıllllllllllllllllllllllllllllllll
ev işleri bitti duş alındı öğle namazını da kilarsam şu an çok rahatliycam ördügum yelek bitti napsam diye düşünüyorum ay herkes makarna un stoklamak iicn saldırıyor ya keşke bende ip stoklasaydim dayanmıyor karantina da iki yelek bı battaniye oyuncaklar ördüm ipler bitti
Mrb hg cnm benim de kızım 5 yasidna süreç olarak aynıyız aslında biz 3-3.5 yaşındayken kizim ikinci için cabaladik eismde bı sıkıntı yok şükür benim insülin direncim vardi baya bı sure onunla uğraştım sonra öğrendim ki pco varmış yumurta tembelliği rezerv azlığı derken dedim herhalde ikinci olmayacak ama Rabb'im büyük nasip etti çok şükür umutsuz olma evladın ilki de ikincisi de aynı bence bu arada bı tane var nasılsa diye ikinci olmasa da olur diyemiyor öyle rahat rahat her nasip vaktine esir dua edip beklemekten başka çaremiz de yok olacak insAllah güzel düşünelim oğluna bı kardeş gelir sağlıkla insAllah

Deneyebilirsinz cnm bence insAllah o zmna kadar nasip olur da gerek kalmaz kan pıhtılaşması konusunda bilgim yok yumurta takibi yapılmadı hiç direk aşılama mi oldun bu arada

ooo ellerine sağlık kuzummmm
Allah kabul etsin İnşallah

Insallah canim insallah esim gidecek olmasa belki bu kadar da sorun etmicem ama esim uzun surekli gidecegi icin birazda istiyorum ama yine de elbete allah bilir

aaaa bu surat nie asık bu surat...
kocaman bir evladın var maşallah... kokusunu içine çekiyorsun..
1 kere olduysa bir daha olur....
pozitif enerji hadi bakalım
Ah keske canim keske zamanim dar olunca insan ister istemez umitsizlige kapiliyor birde 15 ay icinde hic bi sekilde gebelik gecirmeyen biri olunca ister istemez uzuluyor insan

Deneyebilirsinz cnm bence insAllah o zmna kadar nasip olur da gerek kalmaz kan pıhtılaşması konusunda bilgim yok yumurta takibi yapılmadı hiç direk aşılama mi oldun bu arada
Saol insallh rabbim olmayan herkese nasıp etsin hayırlı bi evlat
Bana infertilite doktoru artk tup bebek bolumune gece bılırsn dedı ama senın kararın sn bı hakkn daha vr aşılama dedı evet tabıkı yumurtalama takıpı yapıldı ondn sonra aşılama ypdılar İlk kımyasal oldu ıkıncısı hiç tutmadı bn 3 senelik evlıyım ikinci senedemde nolmal muane olupda yumurta catlatma ignesı vurulup kimyasal gebelık gecrmşdm
Bu kımyasl gebelık gecrmemde kan pıhtılaşması oldugu için mi bn genetik test yapdrdm orda bana kan pıhtılaşması genını tasyon senın dusugnde kımyasl gebelık gecrmende olur dendı ondn kararsız oldm

Kan sulandırıcı coraspin 100 vrmşdı doktor gecn ay kullndm ama fzla kanamm oldu bu ay da kullanmadım kadın doğuma gtmm lazmmş gıdemedm

oldu tabiki zaman geçiyor tüp bebeğe gidelim direk denildi ancak 18 bin tl ayrıca işlk denemede tutacak mı birde bu var
Size bu konu da umut olmayı çok isterdim. Ama üzülmenizi de istemem. O yüzden tüp bebek denemeden önce her sonuca kendinizi hazırlayın.
2 başarısız denemem oldu üstelik neden de bulunamadı. 40 bin liradan fazla harcadık.
Ama umut herzaman var. Birde insan birazda inanmak istediği şeye inanıp çıkıyor yola

gittiğimde dr.sordum dr.bana haftada 1 ilişkiye giriyorsanız öneririm dedi aksi taktirde sperm zaten 5 gün canlı duruyormuş
5 değil canım 2 gün oyüzden gün aşırı ilişki önerilir. 5 gün çok uzun bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…