- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
Hmm anladm kuzum olsun hayırlısı olsunYok canım ben yine de yazdırmak istedim
Doktora gitmem gerekiyor, gidemediğim için mecbur beklemedeyim şuan
Beni de ekleyebilirsiniz benim bat yarin gerci ama bu ay ilk kez klomen ve duphason kullandigimdan gecikme olabilirmiş. Bugün yarin gelir heralde9 yıllık evliyim 4 senedir istiyorum
Aynen kuzu yapmıyorlar. Bende 1 yıldır deniyoruz deyip yaptirmistim testleri. Benim bir hsg kaldı. Doktorlar onu yapmıyor bir türlü. Daha önce iki kez döllenme olmuş tüplerde sıkıntı yoktur diyorlar yapmıyorlar. Ama şu virüs geçsin eğer olmazsa hsg isticem artıkAy evet bende ilk zamanlar olmadığında gittiğimde etrafımdaki herkes dahil kızıyordu bana acele ediyorsun diye. Allahtan o an hastanede çalışıyordumda o sayede yaptırdım bütün testleri. Yumurta takipleri. Hormon testleri. Ve benm zorumla hsg falan. Çoğu insan artık zor hamile kalıyor. Artık çok yeni daha deyip göndereceklerine genel bir muayene yapmalılar. Sonra herşey normal git biraz daha dene bakalım demeliler. Ay bu konuda çok yaralıyım. Demekki daha zamanı var diyelim. İnş o zaman fazla uzun değildir
10 gün içinde geldi benim hatta adetimden 3 gün önce oldum 28 gündeMerhaba. Duphasonu ilk kullandığınızda bittikten kac gün sonra adet oldunuz?ben de bu ay ilk kez kullaniyorum ilkinde gec gelir diyorlar. Bittikten sonraki 6.gündeyim henüz gelmedi
Benim adet döngüm kısaydı uzaması için vermişti doktor. Hapı 25.gün bıraktım 26.gün adet oldum ilk kullandığımda. Şimdi 27 günde geliyor adet. Bende adet miktarında azaltma yaptı. Doktor normal dedi ama bu ay hepten azaldı adet miktarı. 2 ay daha kullanmam gerekiyor ama emin olamıyorum kullanma konusundaMerhaba. Duphasonu ilk kullandığınızda bittikten kac gün sonra adet oldunuz?ben de bu ay ilk kez kullaniyorum ilkinde gec gelir diyorlar. Bittikten sonraki 6.gündeyim henüz gelmedi
Peki sende miktarında azalma oldu mu canım adetinde10 gün içinde geldi benim hatta adetimden 3 gün önce oldum 28 günde
Canım nerelisin afyon mu? Ben afyonluyum ama muğlada oturuyoruz.Eskişehirde yada Afyonda tüp bebek yaptıran yaptıracak olan varmı kızlar aranızda
Yok hayır zaten az olur benimPeki sende miktarında azalma oldu mu canım adetinde
Yokdeğilim ben ailem eskişehirdeCanım nerelisin afyon mu? Ben afyonluyum ama muğlada oturuyoruz.
Batını nı yazarsan eklerim kuzumBenide ekleyin
Anladım canım afyonda telek isimli bi tüp bebek merkezi vardi en son hala varmi bilmiyorum bi araştır istersenYokdeğilim ben ailem eskişehirde
Bunun sahibi gebe bence. Hayırlı olsunCanlarım size arkadaşımın gebelik testlerini gostericem koyuçift çizgi olani dün yaptı hafif silik olanı bugün yaptı kafamız karıştı neden böyle olmuş olabilir? Normal de yarın regl olması lazım
Galiba geliyor benimki sancı başladıbelki geç döllenmedir ☺ 2-3 gün daha bekle tekrar yap bence canım
çok güzel düşünmüşün canım yapalım ☺
kuzum ben korunuyorum☺
Yumurtlama gibi ☺
Gelmesin bebek olsunGaliba geliyor benimki sancı başladıbu ayda tutturamadım
Bende öyle dedim kesin hamilesin diye ikinci silik çizgi çıkınca korktu kafamız karıştı yarın kan vercek bakalımBunun sahibi gebe bence. Hayırlı olsun ❤
Bence bi tekrar yapsın emin olmak içinCanlarım size arkadaşımın gebelik testlerini gostericem koyuçift çizgi olani dün yaptı hafif silik olanı bugün yaptı kafamız karıştı neden böyle olmuş olabilir? Normal de yarın regl olması lazım
Yarin kan vercek artık canım inşallah gebedir darısı başımızaBence bi tekrar yapsın emin olmak için