Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu yapmıyorlar. Bende 1 yıldır deniyoruz deyip yaptirmistim testleri. Benim bir hsg kaldı. Doktorlar onu yapmıyor bir türlü. Daha önce iki kez döllenme olmuş tüplerde sıkıntı yoktur diyorlar yapmıyorlar. Ama şu virüs geçsin eğer olmazsa hsg isticem artık

Merhaba. Duphasonu ilk kullandığınızda bittikten kac gün sonra adet oldunuz?ben de bu ay ilk kez kullaniyorum ilkinde gec gelir diyorlar. Bittikten sonraki 6.gündeyim henüz gelmedi
Benim adet döngüm kısaydı uzaması için vermişti doktor. Hapı 25.gün bıraktım 26.gün adet oldum ilk kullandığımda. Şimdi 27 günde geliyor adet. Bende adet miktarında azaltma yaptı. Doktor normal dedi ama bu ay hepten azaldı adet miktarı. 2 ay daha kullanmam gerekiyor ama emin olamıyorum kullanma konusunda

Eskişehirde yada Afyonda tüp bebek yaptıran yaptıracak olan varmı kızlar aranızda

Canlarım size arkadaşımın gebelik testlerini gostericem koyuçift çizgi olani dün yaptı hafif silik olanı bugün yaptı kafamız karıştı neden böyle olmuş olabilir? Normal de yarın regl olması lazım

Eklentiler

• IMG-20200404-WA0022.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20200404-WA0063.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 33
Bunun sahibi gebe bence. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…