Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var

Bu durumda doktor ve labatuar çok önemli. Hepsinin farklı çıkıyor. Hangisi doğru bilemiyorsun. Benm eşimde iki taraflı varikosel var bir taraftan oldu. Eğer çocuk olamazsa diğerini de yaparız dedi. Ama takviyelerle düzeldi. Eğer onda düzelme olmazsa peki aşılamada yada tüp bebek düşünüyor musunuz

Slm kızlar konu biraz farklı geldi ama bende yazmak istedim hem pco hem çikolata kisti var gecen ay Anti-Müllerian istedi dr 1,42 çıktı sizce çocuk Sahibi olmam icin cokmu az soğan kürüne başladım benım içinde dua edermsiniz rabbim isteyenlerin kucaklarını boş koymasın inşallah

Eki Görüntüle 2614809
Merhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Ben görüyorm ama regl gününüze kdar bekleyip birdaha test yapın

Mayıs sonundaki sonuçlara bağlı cnm
ROS TESTİ yaptırdı eşime o birazck yğksek çıktı.. İlaçlarla oda düşecekmiş.. Yani bir taraftan ros ve Dna hasarınıda düzeltiyoruz.. Eğer o zaman kadar gebelik olmazsa çipli aşılama deneriz dedi doktor ama bekliyoruz şimdilik

Hadi hayırlısı. İnş en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Eki Görüntüle 2614809
Silik bi çizgi var canım, ama ne zaman çektin fotoğrafı? Eğer ilk 10 dk da böyleyse ben silik çizgi gördüm. Daha sonra çektiysen kuruma çizgisi olabilir.

Kuzum 15 dk sonra kontrol çizgisi gibi değil pembemsi ama fotoğrafta belli olmuyo
O zaman eğer elinde daha test varsa yarın da sabah yap canım. Koyulaşma olursa hamilesin. Gün geçtikçe daha koyu çıkar çünkü çizgi. Hadi hayırlısı, inşallah güzel haberle gelirsin yarın.

Merhaba. Duphasonu ilk kullandığınızda bittikten kac gün sonra adet oldunuz?ben de bu ay ilk kez kullaniyorum ilkinde gec gelir diyorlar. Bittikten sonraki 6.gündeyim henüz gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…