- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Ben daha denemedmYa benim denemediğim pozisyon kalmadı zaten
Birde yumurtlama zamanı denemek lazm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha denemedmYa benim denemediğim pozisyon kalmadı zaten
Canım bak benim eşimde de vardı combi fertil diye bir bitkisel takviye aldı ileri hareketlilik %16dan %34 çıktı 1 kutu içti içinde 90 tablet var doktor yeterli dedi normal değerlere gelmiş dedi sayısınıda arttırdı eşim yinede 1 kutu daha alıp kullandı kısacası faydasını gördük biz bayaBende diğer pozisyonda die biliyorum. Aslında eşinde problem olmayan için bence geçerli bu. Mesela bnm eşimde ileri hareketlilikte sıkıntı var. Öyle yapsam çok zor yani.
Ben hep oyle yiyorum ama akşam çayın yanında abur cubur o yüzden dengeledim sanırımSabah geç kahvaltı yapıyorsun 10-11 gibi peynirin zeytinin yeşillğin falan olacak. Akşamda sebze yada et yemeği olacak. Ama ara öğün yok bnda sabah kahvaltını yapınca akşama kadar sadece bitki çayı, kahve falan içebilirsin. Okadar diyet yapıyordum. 1 gr bile veremeyen ben bunda çok rahat vermiştim
Maşallah ya... Bence şanslısınkzCanım bak benim eşimde de vardı combi fertil diye bir bitkisel takviye aldı ileri hareketlilik %16dan %34 çıktı 1 kutu içti içinde 90 tablet var doktor yeterli dedi normal değerlere gelmiş dedi sayısınıda arttırdı eşim yinede 1 kutu daha alıp kullandı kısacası faydasını gördük biz baya
Canım bak benim eşimde de vardı combi fertil diye bir bitkisel takviye aldı ileri hareketlilik %16dan %34 çıktı 1 kutu içti içinde 90 tablet var doktor yeterli dedi normal değerlere gelmiş dedi sayısınıda arttırdı eşim yinede 1 kutu daha alıp kullandı kısacası faydasını gördük biz baya
Ben hep oyle yiyorum ☺ama akşam çayın yanında abur cubur o yüzden dengeledim sanırım
Pıhtılaşma için ben coraspin 100 mg gün aşırı alıyorum.Pıhtılaşma çıkan genlerin hangisi oldugu önemli benimki folikasit olan mthfr homozigot olan ve senteik folik asit değil metilfolat tarZı kullanmak gerekiyor diğerlerinin faydası yok.emilim sağlamıyor genlerimizden dolayı.solgarın foliki var folik ve b12 kullanıyprum hamşle kalıncada iğne ve aspirinPihtilasma için ne tedavisi uygulanıyor hiç bilmiyorum
Yok yok ya gitmezsin leslie yap sen de.. Hareket etmiş olursun evde bu arada yas boy kılo kacAh bu abur cuburlar:) inş bende tekrardan düzene sokacağım kendimi. Yoksa bu salgından sonra yuvarlanarak giderim artık arkadaşların yanına :)
E vitamini zaten mutlaka doktor kontrolünde kullanılması lazm aşırısı yorgnluk yapıp trrs tepiyormuşBizimde doktor takviye falan vardi e vitaminide kullanıyordu birlikte. Ayrıca keçiboynuzu kürü de yapıyorum. Normale döndü. Hamile kaldım zaten sonra. Tabi şimdi baya süre geçti. Tekrar test yapacaktık bu salgın çıktı. Şuan sadece keçiboynuzu yapıyoruz. Bakalım:)
Ben daha denemedm
Birde yumurtlama zamanı denemek lazm
Kuzum bunu duymuştm ama bilemedim.. Çok tezatlık var ya.. Spermler nasıl kendini yenilerki 3 saateBak birde doktorun dediğini yap işte o yumurtlama gününde eşinle bir araya geldiğinde 3 saat sonra yine bir araya gelin. Mesela sperm bir yola kadar gidiyor ya. 3 saat sonra yine yapınca o spermler daha da ileri gidiyormuş :)
E vitamini zaten mutlaka doktor kontrolünde kullanılması lazm aşırısı yorgnluk yapıp trrs tepiyormuş
Keçiboynuzu kürünü bende 1.5 aydır yapıyorm cok heycanlıyım ya bakalm
Bizde cok terslikler oldu
Yok canım bnde de prolaktin biraz yüksek çıktı ilsç kullandım 4 5 ay önve şuan benimde değerlerim düzeldi bekliyoruz bakalımMaşallah ya... Bence şanslısınkz
Kolay kolay artmıyor cnkü
Spermler kendini 90 günde yeniler zaten
Gebe kaldnzmı snra
Kuzum bunu duymuştm ama bilemedim.. Çok tezatlık var ya.. Spermler nasıl kendini yenilerki 3 saate
Ne zaman oldunuz operasyonu? Nasıl geçti ? Evet doktor da basit bir işlem dedi ama onlara her şey kolay o yüzden size sorayım Sonrasında kanama ne kadar sürdü ?Ay benimde rahim Y şeklindeydi. Perde var dediler. Histeroskopi ile aldırmıştım. Senin kalp şeklindeyse çok sorun olmaz diye biliyorum
Evet yaptıracağım Doktor ikinci reglde dedi ama ben mümkünse ilk reglde yaptırmak istiyorumMutlaka yaptır kuzum ihmal etme
2 yllk evliyim bende kuzum
Peki sebeb ne sizde baktrdnzmı
Ne zaman oldunuz operasyonu? Nasıl geçti ? Evet doktor da basit bir işlem dedi ama onlara her şey kolay o yüzden size sorayım ☺ Sonrasında kanama ne kadar sürdü ?
Bizde ileri hız %1 morfoloji 3 sayı 10 ml çıktı tedaviye başladık, ultrason temiz varikosel ykk.. Neyse ilaç kullandı eşim 4 ay snratahlil verdi ist düzen lab., o sıralar kendi istanbuldaydı burda yapaym dedi sayı 10 ml kaldı ileri hız %35 kaldı ama düzen lab hata oluyormuş sanrm neyse doktoru aradk ilavı yarıya düşürün dedi, dedik neden maddi açıdan dedi, düşürmesek dedik, hiç birşey olmaz dedi 3 ay daha kullandk toplam 7 ay.. Sayı 11 ml hız %3 çıktı şoka girdik morfolojide %2 düşmüş... Derken 2 ay önce doktor değiştirdik.. Tabi bu sireçte arı aütü bal polen propolis havuç suyu, keçinoynuzu pekmezi, ceviz ne ararsan yapıyorduk..Ay ben sana baştan anlatsam başıma geleni. Neler yaşadım neler. Maalesef geldimi üst üste geliyor. Ama artık bizede bahar gelecek bizde günesi göreceğiz :)
Yok yok ya gitmezsin ☺leslie yap sen de.. Hareket etmiş olursun evde bu arada yas boy kılo kac
Hadi inşallah hayırlı haberlerleYok canım bnde de prolaktin biraz yüksek çıktı ilsç kullandım 4 5 ay önve şuan benimde değerlerim düzeldi bekliyoruz bakalım