Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hoşgeldn aramıza
Pıhtılaşma için tedavi olunuyor tedavi olup doğal denesiniz bu süreçte.. Sonuçta gebe kalabiliyorsn,

Bunu ilk duyuyorm denemek gerek
Ama son zamanlarda üstte oluo gebe kalan aşırı çoğaldı

Ay gerçi benm arkadaşta düşük yaptı. Düşük yaptığı diğer ay üst pozisyonda bir defa öyle bir araya gelmişler hamile kalmıştı :) çok şaşırmıştı arkadaş hiç beklemiyordu:)

Mutlaka yaptır kuzum ihmal etme

2 yllk evliyim bende kuzum
Peki sebeb ne sizde baktrdnzmı
Biz baya bir süre sebepsiz diye biliyorduk yaklaşık 4 sene falan. Sonrasında ise eşimde genetik sıkıntı çıktı
Bende pihtilasma çıktı ama bunlar hamile kalmamak için sebep değil hamile kaldıktan sonra hamileliğin devamı için problem diye biliyorum. Birde esimde hiz sıkıntısı var ileri hareket yüzde 4 ....morfoloji yüzde 2 gibi. Bunlar sebep mi bilmiyoruz
Biz iyi bir Dr a denk gelemedik sadece.
Tedaviye başlarsak da semra kahraman a gitmeyi düşünüyoruz.
Sende duurm nedir sebep var mı peki

Kadın in üste olduğu pozisyon iyi mi gerçekten
Bende tam tersi diye biliyorum

Merhaba hoşgeldn aramıza
Pıhtılaşma için tedavi olunuyor tedavi olup doğal denesiniz bu süreçte.. Sonuçta gebe kalabiliyorsn,
Rabbim tekrar yaşatmasın canım bende 6sene sonra gebe kalmıştım ilki 5 aylık 2ci 2 aylık kaybettim bende de pıhtılaşma cıktı ama doktor rahim yetmezliği diyor

Kadın in üste olduğu pozisyon iyi mi gerçekten
Bende tam tersi diye biliyorum

Bende diğer pozisyonda die biliyorum. Aslında eşinde problem olmayan için bence geçerli bu. Mesela bnm eşimde ileri hareketlilikte sıkıntı var. Öyle yapsam çok zor yani.

Merhaba kızlar bende 1,5 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz malesef hiç hamile kalamadım eşimin sperm sayısı düsük ileri hareketi 0 tüp bebek tedavisine yönlendirdiler bi kaç ay doğal biseyler denedim beklemek istemedik ve başladık tedaviye malesef ilk denemem negatif sonuçlandı 4 tane dondurulmuş embriyom var şu virüsler geçince tekrar baslıycaz nasip olursa rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Merhaba hoşgeldn aramıza
Evet hamile kalınca iğneye başlanacak.1 yıl içindr 5kez klomen 3kez femara bir kez aşılama yaptırdım olmadı.Sebepsiz inferlifite bizimkisi.Kızlar birde sarı kokusuz kaşıntısız ağrısız akıntım oluyor benim acaba diyorum enfeksiyonmu söz konusu siZlerin başına gelip doktora giden oldumu hiç

Rabbim tekrar yaşatmasın canım bende 6sene sonra gebe kalmıştım ilki 5 aylık 2ci 2 aylık kaybettim bende de pıhtılaşma cıktı ama doktor rahim yetmezliği diyor

Benimki de 5 aylıktı başka doktora da gittin mi. Yani pıhtılaşma yüzünden mi yoksa rahim yetmezliği yüzünden mi olmuş. Tedavisi varmı ki onun

İşte kaç kişi böyle gebe kalmş
Ben bu ay denemeyi düşünüyorum

Morfoloji 0 ile gebe kaşan va rama genetik ve pıhtılaşma mutlaka tedavi edilmeli kuzum

Kuzum bunun sebebi teşhisi tam konmalı mutlaka

Bende diğer pozisyonda die biliyorum. Aslında eşinde problem olmayan için bence geçerli bu. Mesela bnm eşimde ileri hareketlilikte sıkıntı var. Öyle yapsam çok zor yani.
İşte benm eşimdede o var diye üstte daha gidiyormuş spermler kız deneyelim ne kaybedecez

Amin inşallah nasip olsun hayırlısıyla tum isteyenlere

Enfeksiyon gebeliğe engel kuzum
Eğer sarıysa enfeksiyonmuş diyorlar

Canım timur Gürgandı sanırım Ankarada kendi muayenesi var. İstanbulda da medical de çalışıyor. Çok iyi bir dr. Bizde ona girmeyi düşünüyorduk. Onada gidebilirsin istersen

Benimki de 5 aylıktı başka doktora da gittin mi. Yani pıhtılaşma yüzünden mi yoksa rahim yetmezliği yüzünden mi olmuş. Tedavisi varmı ki onun
Canım 2.de ilerleseydi gebelik rahme dikiş atılacaktı yani rahim boyu ölçülüyor 12. Haftada öyle oluyor ama olmadı nasip bi yerde de sonra zaten kromozon bagısıklık testleri hepsini yaptım sadece 2 genimde pıhtılaşma çıktı şimdi de korona var doktora gidemiyorum zaten

Ya benim denemediğim pozisyon kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…