Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslan pencesinin tazeligi nasil anlasilir bilen var mi acaba bende var da 2 yil oldu kullansam mi diye dusunuyorum

Biber onu görünce resmen deliriyor bir şirinlikler görmen lazım hala Cocuk benim kızım. Sen nasılsın asıl bebiş nasıl
Hayvanları severim ama alışmaktan korkarım bebiş iyi çok şükür herşey yolunda 5 ay 1 haftalık olduk ama 2 oldu yüzünü göstermiyor geçen hafta gittiğimizde yol boyunca konuştum göstersin diye ama inat yapar gibi 2 eliyle bütün yüzünü kapatmıştı naptıysak ellerini kaldırmadı yüzünü göstermedi

M
Cok tesekkur ederim yanitiniz icinonerdiginiz bir marka var mi peki?
Düzenli 3 ay kullanımda 0.68 amh 0.79 oldu canım benim extra olarak multivitamin de kullandım 1 gün arı sütü bir gün multivitamin şeklinde adet sonrası da testere dişli aslan pençesi içtim yumurtlamaya kadar onuda ovülasyon testi ile takip ederek uyguladım 16.günde yumurtlayan ben önce 14 sonra 12.günde yumurtladım amh yükseldi fsh düzeldi tavsiye ederim
[/QUOTE]
Merhabalar, düzenli olarak 3 ay ne kullandınız acaba, kullandığınız multivitamin ismini verebilirseniz sevinirim belki bizde faydasını görürüz

Canım selam beni de ekler misin. 29/09 BAT

Kızlar uzun süredir giremiyorum detaylı ultrasonda göründü rahimde açıklık oldu 23+3 haftalıkken geçen hafta serklaj oldum dua edin ne olur erken doğmasın oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…