Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlık versin de insAllah en önemlisi o özledim valla sizlerle sohbet etmeyi baya sessiz kalmış buralar da
saol canım sende kendine iyi bak yazarım insAllah fırsat buldukça bende hep yazayım diyorum giriyorum kk ya ama olmuyor illa bişey çıkıyor
MaşAllah canım nasıl gidiyor bklm herşey yolundadır insAllah 🤲🤗

Hg canım ters rahim için pozisyon öneriyorlar demedin mi hiçEki Görüntüle 2682967
Çok şükür canım herşey yolunda, hamd olsun 🤲🤗

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bebişte iyi çok şükür yarın görmeye gideceğiz inşallah. Geçen gittiğimizde yüzünü göremedik tam inşallah bu defa görürüz 😍🤗😄
Hadi inşallah gösterir bu sefer oh oh iyi olun hep canım benim bende iyiyim şükür bugün biraz yorgun bitkin hissediyordum şimdi daha iyi 🥰

Çok teşekkür ederim canım😘 bu yorgun bitkin hissetmenin sebebi hayırlı haberdir inşallah 😍🤲
Ay kuzum vala sanki öylesine yapıyoruz gibi :KK48:
duphaston içmekten başka birşey yapmadım kaşıklarım fena ağrıyordu iki gün önce ama ihtimal vermiyorum olursa ne ala olmazsa da zaten bilmiyordum diyecem heralde 😁

Ay kuzum vala sanki öylesine yapıyoruz gibi :KK48:
duphaston içmekten başka birşey yapmadım kaşıklarım fena ağrıyordu iki gün önce ama ihtimal vermiyorum olursa ne ala olmazsa da zaten bilmiyordum diyecem heralde 😁
Öylesine yapın kız zaten:KK48: hamile olduğumu öğrendiğim ay hiç önemsemedik öyle yarımsaat 1 saat falanda beklemedim hiç. Çocuk için yapmadık kısacası 🤭 o kullandığın ilaç ne için canım

X