Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız. M Matrakhatun canim nasılsın doğum yaptın mı ne durumdasın
Yok canım yapmadım sancıyla serumla boğuşuyorum. Bekletiyoruz artık doğsa modundayım. Akıntım oluyor suyu diye korkuyorum kasılmalar rahatsız ediyor serum alıyorum 39 a gün verilcek eğer kasılmalar sorun çıkarmazsa sen nasılsın naptın bebiş nasıl gelişimi nasıl umarım herşeyi yolundadır

Selam kızlar nasılsınız. M Matrakhatun canim nasılsın doğum yaptın mı ne durumdasın

Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kızlar

Bugünde serumdan şifamızı aldık Vazgeçemiyoruz nihayet gün aldım haftaya perşembe 21.01.2021 o zamana dek nasıl duracak bilmiyorum. Artık hiç uyuyamıyorum sırtıma vuruyor şu sancı bazen kasıklarımda oluyor ama genel anlamda boğucu bir gerginlik hissediyorum. Kasılma gelince fırlıyorum ateş basması ile son 9 gün dayanıcaz artık.37+5 3300 olmuşuz. Sanırım boyuda 50 cm filan. Yürüyemiyorum oranın kemiklerinin acısından. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum. Allah sabır versin

Eklentiler

• IMG_20210112_112424.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 30
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ayyy canım hatırlanmak ne güzel. Ben çok badireler atlattım. İkiz hamile kaldım 30 ekimde kürtaj oldum bebklerimin kalbi durduğu içinsen nasılsın ne var neyok?
Bende baya şeyler atlattm başın sağolsun yiyeceği ekmeği alacağı nefesi varsa bir şekilde kucağına alırdın elbet Allahın taktiri herşey bende uğraşıyorum bişey çıkıyor önüme gerçekleşmiyor sonra zaman geçince üstünden işte bundan olmadı diye sevinebiliyorumda çok üzüldüğüm şeylere son başıma gelenler mesela yaptım iğneleri opu günü covid oldum ya transfer üstüne olsaydım bende aldırmak zorunda olabilirdim ben sağlıksız olsaydım oda dünyaya gelemeyecekti nasıl oldu neden oldu diye sormucam vardır bir hayır sendede her zaman önce sağlık biz iyiysek dünyaya getireceğimiz evlatlarda sağlıklı olacaktır o yüzden kendine iyi bak ruhen bedenen

Çok haklısın ama bir yılda üç kayıp çok yıprattı beni. Kürtaj sonrası parça kaldı iki aydır onunla uğraşıyordum. Ardından ciddi enfeksiyon geçirdim olan sağlığıma oldu. Bu arada ben hamile kalsam bile sağlıkla dünyaya gerireceğim artık şaibeli. Yapılan araştırmalar sonucu bende ciddi pıhtılaşma çıktı birde afs hastalığı varmış yani bağışıklığım bebeği yabancı madde olarak algılayıp atıyormuş. Aslında kan sulandırıcı iğne ilaç kullandık birde bağışıklık serumuyla kortizom ama kucağım boş kaldı üstüne 8 kilo aldım. Yani psikolojikmen çokta iyi olamıyorum. Ama vardır bundada bir hayır deyip geçiyoruz. Hayırsızsa olmasın zaten. Ama inan hamile kalmak herşey demek değilmiş ve çok soğudum bu çocuk olayından.

Ayyy canım hatırlanmak ne güzel. Ben çok badireler atlattım. İkiz hamile kaldım 30 ekimde kürtaj oldum bebklerimin kalbi durduğu içinsen nasılsın ne var neyok?
Başın sağolsun kuzum Allah bir daha yaşatmasın acı keder.

Oyy canım benimmm doğuma da az kalmış sağlıkla gelsin inşallah

Sen önce bir kendini toparla tek sorun buysa tedavisi de var sakın kendini bırakma yine olur her seferinde başına aynı şey gelmeyecek tabiki pert olmuş arabadan canlı çıkan hamile kadınları örnek veriyorum aldığımız nefesler bile sayılı olarak dünyaya geliyoruz... evet hamile kalmak başlangıçtır doğana kadar çok sevinmemek gerekiyor hatta 1 parça eşya bile almamak gerek çokta doğru bir atasözü var doğmamış çocuğa don biçilmez diye elinden geleni yapmışsınız yıpratma kendini kiloyu da verirsin onlar kortizonun yan etkileri sadece

Neden serum takiliyor canım. Kasılmalar bende de çok var. Bugun 38+2 haftalik olduk bekliyoruz bizde artık doğsa diye. Benim normal doğum olacak bakalım bekliyoruz

Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım sağlıklı ve kolay bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bebeğinize de size de eşinize de uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.
Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Yaşadığınız şeylerin ne kadar zor olduğunu, sizin gibi yaşamayan bilmez. Ama insan bir şekilde dayanmayı başarıyor. Bütün bu süreçler geçtikten sonra kendine hayret ediyor, nasıl da atlatabilmişim, nasıl da güçlü kalabilmişim diye.
Biliyorsunuz ki, bu dünyada hiçbir şey kalıcı değil. Bu zor günler de geçecek. Umalım ki kısa zamanda güzel şeyler yaşayın. Güzelliklerle dolsun ömrünüz.

Neden serum takiliyor canım. Kasılmalar bende de çok var. Bugun 38+2 haftalik olduk bekliyoruz bizde artık doğsa diye. Benim normal doğum olacak bakalım bekliyoruz
Benim sezeryan canım ikinci doğum ondan eski dikiş yerlerinde kasılmadan yırtılma olur diye düzenli sık ve 100 de takılı kalan kasılmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…