Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım herşey yolunda, hamd olsun

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bebişte iyi çok şükür yarın görmeye gideceğiz inşallah. Geçen gittiğimizde yüzünü göremedik tam inşallah bu defa görürüz
Hadi inşallah gösterir bu sefer oh oh iyi olun hep canım benim bende iyiyim şükür bugün biraz yorgun bitkin hissediyordum şimdi daha iyi

Çok teşekkür ederim canım bu yorgun bitkin hissetmenin sebebi hayırlı haberdir inşallah
Ay kuzum vala sanki öylesine yapıyoruz gibi
duphaston içmekten başka birşey yapmadım kaşıklarım fena ağrıyordu iki gün önce ama ihtimal vermiyorum olursa ne ala olmazsa da zaten bilmiyordum diyecem heralde

Ay kuzum vala sanki öylesine yapıyoruz gibi
duphaston içmekten başka birşey yapmadım kaşıklarım fena ağrıyordu iki gün önce ama ihtimal vermiyorum olursa ne ala olmazsa da zaten bilmiyordum diyecem heralde
Öylesine yapın kız zaten hamile olduğumu öğrendiğim ay hiç önemsemedik öyle yarımsaat 1 saat falanda beklemedim hiç. Çocuk için yapmadık kısacası o kullandığın ilaç ne için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…