- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
Zaten annemde kalıyorum canım sürekli yatıyorum sadece wcye kalkıyorum inşallah 32 36 ları görürüzKendini yorma bol nol dinlen dua et tesbih çek rabbimin izni olmadıkça hiç bişey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten annemde kalıyorum canım sürekli yatıyorum sadece wcye kalkıyorum inşallah 32 36 ları görürüzKendini yorma bol nol dinlen dua et tesbih çek rabbimin izni olmadıkça hiç bişey olmaz
İyi yapmışsın inşallah canım inşallahZaten annemde kalıyorum canım sürekli yatıyorum sadece wcye kalkıyorum inşallah 32 36 ları görürüz
İnşallah canım çok zor beklemek gerçektenİyi yapmışsın inşallah canım inşallah
Anlıyorum seni canım rabimm gönlüne ferahlık versin sıtres olmamaya çalış elinden geldiğinceİnşallah canım çok zor beklemek gerçekten
Öyle yapıp dayanmaya çalışıyorum canım allah sabrını vericek inşallah banadaAnlıyorum seni canım rabimm gönlüne ferahlık versin sıtres olmamaya çalış elinden geldiğince
Öncelikle geçmiş olsun benim çok yakın tanıdığım oldu böyle dikiş atıldı yattığı yerde yatmadı erken doğum yaptı ikizleri yaşamadı dikişe güvenme canım lütfen yat doğurana kadar yat gerisini Allaha bırak bol bol dua edelim sağlıkla kucağına alırsın inşallahİnşallah canım doktorum dikiş attı ama hepsi kapanmadı gebelik haftası büyük diyor
Sağol canım yatıyorum zaten kalkmıyorum sadece wc ye gidiyorumÖncelikle geçmiş olsun benim çok yakın tanıdığım oldu böyle dikiş atıldı yattığı yerde yatmadı erken doğum yaptı ikizleri yaşamadı dikişe güvenme canım lütfen yat doğurana kadar yat gerisini Allaha bırak bol bol dua edelim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gecms olsn cnm bnm yengemde oldu iki düşugu oldu bilemediler acikligi sonra üçüncüye hamile kaldi bunda da acilma vardi dikildi hep yatti sadecee lavaboya kalkti dogum zamani geldi dikisler alindi ancak biizmki dogmadi bile. Iki gun gecikti kirkli haftalarda dogurdu yengem oda dogumu gecti diye götürdük suni sanciyla bzm minik sıkı tutunmustu simdi bes yasinda. Rabbim sana bagislasin dinlenmen cok onemli. Biz hep yatirdk yengemi kalkmadi lavabosu disinda zor gecti ama sukur sonu guzel oldu.. Korkma Rabbim nasip etmisse bizimki gibi günü gecip gelmiyor bileÖyle yapıp dayanmaya çalışıyorum canım allah sabrını vericek inşallah banada
Ay canım inşallah bizimde öyle olur nasıl tutunmuş anneciğine benim Kerem im de bana tutunsun sıkı sıkı bırakmasın inşallahGecms olsn cnm bnm yengemde oldu iki düşugu oldu bilemediler acikligi sonra üçüncüye hamile kaldi bunda da acilma vardi dikildi hep yatti sadecee lavaboya kalkti dogum zamani geldi dikisler alindi ancak biizmki dogmadi bile. Iki gun gecikti kirkli haftalarda dogurdu yengem oda dogumu gecti diye götürdük suni sanciyla bzm minik sıkı tutunmustu simdi bes yasinda. Rabbim sana bagislasin dinlenmen cok onemli. Biz hep yatirdk yengemi kalkmadi lavabosu disinda zor gecti ama sukur sonu guzel oldu.. Korkma Rabbim nasip etmisse bizimki gibi günü gecip gelmiyor bile
Insallahh canmm benmmm insalalh Rabbim size bagislasinAy canım inşallah bizimde öyle olur nasıl tutunmuş anneciğine benim Kerem im de bana tutunsun sıkı sıkı bırakmasın inşallah
Amin canımInsallahh canmm benmmm insalalh Rabbim size bagislasin
Selam nasılsın nasıl gidiyor hamişlikSelam kızlar Nerde bu millet yaa unutuldu gitti topigimiz
Evet yaSelam kızlar Nerde bu millet yaa unutuldu gitti topigimiz
Iyiyim canim biraz geç oldu k. Bakma 32. Haftadayim büyüyüp gidiyoruzSelam nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Maşallah maşallahIyiyim canim biraz geç oldu k. Bakma 32. Haftadayim büyüyüp gidiyoruz
Canım 4 yumurtan olmuş bu çok güzel aslında ama yumurta toplayıp tüp bebek yapma şansım olsaydi keşke.siz yinede değerlendirin bu ara havuç tuket canimKızlar bayagidir yazmadim gruba. Bu ay yeniden tedaviye başladım. Femara kullandim dort yumurtam oluşmuş. 15.13.13.12 mm. Ama sayi fazla olduğundan dr catlatma ignesi yapmak istemiyor riskli olur diye. Onceden d3 klomen kullanmistim 3 ay takip bile yapilmamisti hamile kalamadim. Cok mu riskli olur sizce 4 yumurtaya igne? Siz olsaniz ne yapardiniz, üzgünüm biraz
Teşekkür ederim inşallah. Allah herkese gönlündekini hayirli bir sekilde versinCanım 4 yumurtan olmuş bu çok güzel aslında ama yumurta toplayıp tüp bebek yapma şansım olsaydi keşke.siz yinede değerlendirin bu ara havuç tuket canim
Bende kullanıyorum şu anda femara ve estrofem ayrıca iğne olarakta merional 2 doz 1 su birkaç gün sonra da cetrotide en sonda çatlatma iğnesi yapıcam bende yumurta 1 tane bu femara gögüs kanseri önlemek için değilmiydiKızlar bayagidir yazmadim gruba. Bu ay yeniden tedaviye başladım. Femara kullandim dort yumurtam oluşmuş. 15.13.13.12 mm. Ama sayi fazla olduğundan dr catlatma ignesi yapmak istemiyor riskli olur diye. Onceden d3 klomen kullanmistim 3 ay takip bile yapilmamisti hamile kalamadim. Cok mu riskli olur sizce 4 yumurtaya igne? Siz olsaniz ne yapardiniz, üzgünüm biraz