Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar olmuyor diye kafaya takmayın bir hobi falan edinin. Bana züleyha çok iyi geldi. O benim kızım canım ciğerim oldu mesela. Onunla ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor.. Onu bana rabbim yolladı biliyorum ki Rabbim armağan etti onu sabrıma yoldaş olsun diye ❤️❤️❤️❤️ üzülmeyin Alemlerin Rabbi Yüce Allah hepimize verecek.. Ümitsizlik yok yorulmak olabilir ama pes etmek yok...
IMG_20200604_125320_244.jpg

Kİzlar bugün bat günüm. Gelen giden yok. Fakat 2 gündür ağrım var her adet dönemi olduğu gibi. Evde tek testim var ama erken gebelik değil. Yapsam çıkar mı sizce

Kızlar olmuyor diye kafaya takmayın bir hobi falan edinin. Bana züleyha çok iyi geldi. O benim kızım canım ciğerim oldu mesela. Onunla ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor.. Onu bana rabbim yolladı biliyorum ki Rabbim armağan etti onu sabrıma yoldaş olsun diye ❤❤❤❤ üzülmeyin Alemlerin Rabbi Yüce Allah hepimize verecek.. Ümitsizlik yok yorulmak olabilir ama pes etmek yok... Eki Görüntüle 2648167
Harfi harfine katılıyorum aynen kızlar dünyanın sonu değil
Uyyyy bunu yirüm ben ya gözleride mavi galiba bendede var bi kız bal kaymak köpek olarak görmüyorum hal hareketleri çocuk gibidir kesin senin kızın da
oje sürdürdü zilli gece gece 😂

Eklentiler

• IMG_20200517_153750_926.jpg
    IMG_20200517_153750_926.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 29
Uyyyy bunu yirüm ben ya gözleride mavi galiba bendede var bi kız bal kaymak köpek olarak görmüyorum hal hareketleri çocuk gibidir kesin senin kızın da
Yerimmm çok tatlışş buuuu

Kızlar olmuyor diye kafaya takmayın bir hobi falan edinin. Bana züleyha çok iyi geldi. O benim kızım canım ciğerim oldu mesela. Onunla ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor.. Onu bana rabbim yolladı biliyorum ki Rabbim armağan etti onu sabrıma yoldaş olsun diye ❤❤❤❤ üzülmeyin Alemlerin Rabbi Yüce Allah hepimize verecek.. Ümitsizlik yok yorulmak olabilir ama pes etmek yok... Eki Görüntüle 2648167
Ama öpesim geldi :KK15: maşallah maşallah 🧿🧿

Ya tırnaklara bak allahım hemde ne zilli :KK8:

Suslu Pakize 😊

Kİzlar bugün bat günüm. Gelen giden yok. Fakat 2 gündür ağrım var her adet dönemi olduğu gibi. Evde tek testim var ama erken gebelik değil. Yapsam çıkar mı sizce
Varsa çıkar canım benim reglime 5 gün varken bile çok çok silik şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ucuz testte.

X