Gidicem canımDinlendir biraz balim ama doktora git mutlaka belki kist oluşmuştur
İnşallah canım benim
Canım benim eşimde de vardi combi fertil kullandı biz faydasını fazlasıyla gördük çok şüküryaaa değerleriniz nasıldı
benimde eşimde sperm sorunu var 1 yıldır gebe kalamıyorum
Off biz neler neler kullandk banamsn demediCanım benim eşimde de vardi combi fertil kullandı biz faydasını fazlasıyla gördük çok şükür
Güncelledim canım teşekkür ederim
İçinden ne geçiyorsa onu yap kuzum. Ama sabah ilk idrar daha iyi.Kİzlar bugün bat günüm. Gelen giden yok. Fakat 2 gündür ağrım var her adet dönemi olduğu gibi. Evde tek testim var ama erken gebelik değil. Yapsam çıkar mı sizce
Harfi harfine katılıyorum aynen kızlar dünyanın sonu değilKızlar olmuyor diye kafaya takmayın bir hobi falan edinin. Bana züleyha çok iyi geldi. O benim kızım canım ciğerim oldu mesela. Onunla ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor.. Onu bana rabbim yolladı biliyorum ki Rabbim armağan etti onu sabrıma yoldaş olsun diye ❤❤❤❤ üzülmeyin Alemlerin Rabbi Yüce Allah hepimize verecek.. Ümitsizlik yok yorulmak olabilir ama pes etmek yok... Eki Görüntüle 2648167
Yerimmm çok tatlışş buuuuHarfi harfine katılıyorum aynen kızlar dünyanın sonu değil
Uyyyy bunu yirüm ben ya gözleride mavi galiba bendede var bi kız bal kaymak köpek olarak görmüyorum hal hareketleri çocuk gibidir kesin senin kızın da
oje sürdürdü zilli gece gece
Ama öpesim geldiKızlar olmuyor diye kafaya takmayın bir hobi falan edinin. Bana züleyha çok iyi geldi. O benim kızım canım ciğerim oldu mesela. Onunla ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor.. Onu bana rabbim yolladı biliyorum ki Rabbim armağan etti onu sabrıma yoldaş olsun diye ❤❤❤❤ üzülmeyin Alemlerin Rabbi Yüce Allah hepimize verecek.. Ümitsizlik yok yorulmak olabilir ama pes etmek yok... Eki Görüntüle 2648167
Ya tırnaklara bak allahım hemde ne zilliHarfi harfine katılıyorum aynen kızlar dünyanın sonu değil
Uyyyy bunu yirüm ben ya gözleride mavi galiba bendede var bi kız bal kaymak köpek olarak görmüyorum hal hareketleri çocuk gibidir kesin senin kızın da
Suslu PakizeHarfi harfine katılıyorum aynen kızlar dünyanın sonu değil
Varsa çıkar canım benim reglime 5 gün varken bile çok çok silik şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ucuz testte.Kİzlar bugün bat günüm. Gelen giden yok. Fakat 2 gündür ağrım var her adet dönemi olduğu gibi. Evde tek testim var ama erken gebelik değil. Yapsam çıkar mı sizce
Severmmmm yaaaaa maşallah
Yok heralde canım sabah test tek cizgiydiVarsa çıkar canım benim reglime 5 gün varken bile çok çok silik şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ucuz testte.
Belki gec dollenmedir bi iki gun daha bekle bnce sonra erken test yap cnmYok heralde canım sabah test tek cizgiydi