Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 15 haftaya kadar azalarak devam etmişti. 10. Haftaya kadar en kötü zamanımı yaşamıştım. Hep yatıyordum.
6+6 yım canım şimdilik en kötü haftam bu sürünerek kusmaya gidiyorum desem yeridir birgün kusucam derken bayılmazsam iyidir. Umarım daha erken kesilir kusmalar.

Elma denemedim ama ekmek filan denedim. Daha 5 haftalık başladı 6+6 dayım bu hafta çok feci geçiyor umarım çabuk diner

Ah ah ne kadar güzel gözüküyor afiyet olsun canım nasıl yaptın paylaşırmısın canım ?ben unsuz yağsız tatlıları çok seviyorum hafif oluyor.rica etsem paylaşırmısın?
Ah ah ne kadar güzel gözüküyor afiyet olsun canım nasıl yaptın paylaşırmısın canım ?ben unsuz yağsız tatlıları çok seviyorum hafif oluyor.rica etsem paylaşırmısın?
Tarifi iki su bardagi yulaf ezmesi
1 kucuk yumurta
1yk keciboynuzu pekmezi
Bir avuc findik
6_7 adet hurma
Bir cay bardagi süt
Yulaf findik hurmayi blender da cektim geriye kalanlari ekleyip iyce karistirip tesiye doktum kasikla duzettim seklinide 12 dk da pisti ama tadi cok guzl olmus baya sekerli geldi bana mesela hurma dort tane bile yeterli son hali

Eklentiler

• IMG-20200607-WA0014.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 16
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk kesilir bulantı kesen ne zaman gözüktü kaç haftalikken

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk kesilir bulantı kesen ne zaman gözüktü kaç haftalikken
Canım benim rwgl günümde 469 du değerim 26 günde oluyorum ben ama gitmedim bekledim gittiğimde 5+5ti kese ve yolk vardı bebekte şurada ama minicik dedi sonraki hafta yine gittim işte kalbini gördüm ama duymadım 4 temmuzda gidicem bir terslik olmazsa yarında bu tansiyonla gidebilirsem sağlık ocağına gidicem bildirmek tahlil ve kayıt yaptırmak zorundayım düşükte yaptırmadım bilgi gitmiş aradılar düştü dedim gebelik olursa haber verin dediler

Sağlıkla ilerler inşallah canım ❤

Teşekkürler canım Allah razı olsun

Ama bunlar yemeyip yanında yatmalik olmuş

Benim vidalar sıkılmış bu ay ya gevşiycek ya kalıcak öyle bende doktor avına çıktım yakalarsam gidicem
Kuzum ben çok iyi bir kadın doğum uzmanı buldum hem fonksiyonel tıp doktorum tavsiye etti hemde hastalarından tavsiye aldım bunay hamile kalamazsam hem muayene olmak ve hormon tahlillerimi yaptırmak hemde kalırsam kontrollerime ona gitmeyi düşüyorum . Ayşegül tezcan germen ismi şirinyalıda instada da sayfası var takibe al istersen .özel muayayenehanesi var .

Ben tadavi oncesi 2 ay teatrio kullanmıştım onunda içeriğinde resveratrol, koenzimq10 var ve sonucum pozitif oldu. Faydasi olduğunu düşünüyorum bilgi olarak bulunsun istedim

Antalyada değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…