Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim buraya bildirimde gelmiyordu. Bn perşembe günü tüp bebek öncesi rahme çizik atıldı bi sonraki adet döneminde tüp bebek tedavisine başlanacak inşallah hayırlı bir şekilde sonuclanir tablonun başına baktım da bnm üstünde ve altımdaki ismi yazılı olanlar hamileymiş inşallah bnde sırayı bozmam ve bu yolda yazan kısma eklenirim

Canım inşallah çok güzel bir süreç olur be çifter çifter gelir bebelerin. Lütfen bu süreçte nefes çalışma yap evde özellikle karın nefesi hergün 15 dk . Tüp bebek tedavilerinde çok işe yarıyor hatta olumlamalar oku hergün . Netten melinasmom un tüp bebek hikayesi var lütfen oku olurmu .

Aklında bulunsun canım belki farklı bir görüş istersin diye yazdım
Tamam bebeğim sağol bakıcam ona da zaten herşey yavaş yavaş iyi oluyor bakıcam bişey yok tüp bebek için doktor arayışına giricem daha da yıpranmak istemiyorum zaten para döküyoruz doktora toplasan 2 3 tüp parası çıkardı ama hayırlısı diyelim

Hayırlısı olsun kuzum inşallah çok aratmadan bekletmeden gelsin kuzucun sana

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hemen bakıyorum canım. Teşekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…