kız dur bakalım ağlamaGene ağlama krizleri baya rezil oldum neyse ki hepsi durumumu doktorumdan biliyor birde arkadaşımın ablasını denk geldim bayaa rezillik
Suan sakinim çok şükür hala iç çekiyorum istemeden neyseki perşembe terapim var o iyi gelecek allahın izniyle sonuçları paylasirim 1.30 saate çıkacak inşallahkız dur bakalım ağlama
stres yapma
tansiyonu felan oynatma bize lazmsın
güzel haberlerle inşallah canımSuan sakinim çok şükür hala iç çekiyorum istemeden neyseki perşembe terapim var o iyi gelecek allahın izniyle sonuçları paylasirim 1.30 saate çıkacak inşallah
Inşallah kuzumgüzel haberlerle inşallah canım
hadi gözün aydınSonucum 5149 çıktı çok küçük bir kese gördü çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun kuzum hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahimhadi gözün aydın
sağlıkla ilerlesin inşallah
MaşallahSonucum 5149 çıktı çok küçük bir kese gördü çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
MaşallahSonucum 5149 çıktı çok küçük bir kese gördü çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
4+6 haftalik suan canım 2 düşük yaptığım için allah hayırlısı versin diyorum ama ikiz olursa da sevinirimMaşallahçok güzel çıkmış sonucun ikiz mi acep dedirtti bana haftasını bilmiyorum ama
Hepimize dua ediyorum allah razı olsun umidimi kesmistim allah çok büyük gerçekten çok şükürMaşallah
Ay o zaman ikiz olabilir baya üst değer çıkmış çünkü sonucun,inşallah önce sağlıklı bebisler diyelim4+6 haftalik suan canım 2 düşük yaptığım için allah hayırlısı versin diyorum ama ikiz olursa da sevinirim
Amin amin inşallah Rabbim nasip etsin hepimizeAy o zaman ikiz olabilir baya üst değer çıkmış çünkü sonucun,inşallah önce sağlıklı bebisler diyelim
Hadi inşallah maşallah kizzzzGünaydın kızlar bugün kan verdim dua edin
Maşallah çok iyi çıkmış kuzum daim olsun inşallahSonucum 5149 çıktı çok küçük bir kese gördü çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun kuzum hepimize dua ediyorum ❤Maşallah çok iyi çıkmış kuzum daim olsun inşallah♥
Senden de razı olsun canım benim o yeter bize zatenAllah razı olsun kuzum hepimize dua ediyorum ❤
Bitanem şimdi gördüm konuşmaları offf çok çok üzüldüm Allahım sana peygamber sabri versin inşallahHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum
Yapabilirsin canım varsa çıkarKızlar bugün reglimin 2. Gün gecikmesi dün normal test yaptım negatif çıktı. Elimde ovulasyon vardı bugün onu yaptım pik değil ama biraz koyu. Sizce erken gebelik yapayım mı? Ağrım dün vardı arada bir akıntı leke bir şey yok. Bugünde bel ağrısı ile uyandım yine bir şey yok.Eki Görüntüle 2646145