Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten işe yarıyor demekki

İnşallah canım sağlıkla büyüsün miniğin
Aynen canım bende çok inanmadımbaşta ama ilkkez denedim ondada hamile kaldım o ay yumurtlama günümüde adam akıllı değerlendirmiştim. Ama düşük yqptım oda ayrı konu

Vala bu gidişle doğuruncada inanmıycaz bunu bizmi doğurduk nasıl çıktı benden mi çıktı kim çıkardı diye :KK70::KK70::KK70:ne yanalım bacım ağlanacak halimize gülüyoruz işte 😁
Hiç sorma canım zatrn düşüğümden sonra diyorum tekrar hamile kalırsam doğuncaya kadar hamileyim diyemeyecem nezaman doğdu ağlama sesini duydum tamam işte diyecem bu ağlayan benimki🤣🤣getirin bana veledi😂

Hiç sorma canım zatrn düşüğümden sonra diyorum tekrar hamile kalırsam doğuncaya kadar hamileyim diyemeyecem nezaman doğdu ağlama sesini duydum tamam işte diyecem bu ağlayan benimki🤣🤣getirin bana veledi😂
Aynen valla o raddeye geldik 🤣🤣

Ben ne yapacağımı bilmiyorum bekliyorum gelecek olan varsa gelsin kapım ikisinede açık ama burdan sesleniyorum beni daha çok bekletmeyinnnnnnnnnnnn :KK11:

Vala bu gidişle doğuruncada inanmıycaz bunu bizmi doğurduk nasıl çıktı benden mi çıktı kim çıkardı diye :KK70::KK70::KK70:ne yanalım bacım ağlanacak halimize gülüyoruz işte 😁
Sanirim son zamanlardaki ruh halim,oldu mu yani nasıl oldu ben mi yaptım bunu kim yaptı yok canım ben degilimdir😂

X