- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sesin çıkmıyorYeni bat 2 temmuz Aybush
Gerçekten işe yarıyor demekkiCanım ben hamile kaldığım ay bu pozisyonu denemiştim işe yaramıştı
İnşallah canım sağlıkla büyüsün miniğinGünaydın canlarım❤ Yarın minigimin kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyarız çok heyecanlıyım
Canım sen bi test daha yapsanaHa evet ya oldu öyle tahlisziz bişey canım kan testim negatif çıktı ama hala regl olmadım bende bilmiyorum sorunun cevabını
Yapıcam canım inşallah bi alabilirsem çaktırmadanCanım sen bi test daha yapsana
Macun kullaniyorum. Civanpercemi hayit vs icinde mevcut.Merhabalar, bitkisel kür olarak neler kullanıyorsunuz
Aynen canım bende çok inanmadımbaşta ama ilkkez denedim ondada hamile kaldım o ay yumurtlama günümüde adam akıllı değerlendirmiştim. Ama düşük yqptım oda ayrı konuGerçekten işe yarıyor demekki
İnşallah canım sağlıkla büyüsün miniğin
Hiç sorma canım zatrn düşüğümden sonra diyorum tekrar hamile kalırsam doğuncaya kadar hamileyim diyemeyecem nezaman doğdu ağlama sesini duydum tamam işte diyecem bu ağlayan benimkigetirin bana velediVala bu gidişle doğuruncada inanmıycaz bunu bizmi doğurduk nasıl çıktı benden mi çıktı kim çıkardı diye ne yanalım bacım ağlanacak halimize gülüyoruz işte
Aynen valla o raddeye geldikHiç sorma canım zatrn düşüğümden sonra diyorum tekrar hamile kalırsam doğuncaya kadar hamileyim diyemeyecem nezaman doğdu ağlama sesini duydum tamam işte diyecem bu ağlayan benimkigetirin bana veledi
Kuzu sen kan verdinmi tekrar yada adet oldunmu?Aynen valla o raddeye geldik
YokKuzu sen kan verdinmi tekrar yada adet oldunmu?
Allah Allah nadıl birşey bu peki doktora gittinmi hamilelik varsa doktor teste gerek kalmadan söylüyor rahim duvarından vs ama adet olamadıysanda gerekirse bitkisel kullanırsın ilaç kullanmak istemiyorsan
İnşallah canım tez vakitte gelsin bebelerimizBen ne yapacağımı bilmiyorum bekliyorum gelecek olan varsa gelsin kapım ikisinede açık ama burdan sesleniyorum beni daha çok bekletmeyinnnnnnnnnnnn
Sanirim son zamanlardaki ruh halim,oldu mu yani nasıl oldu ben mi yaptım bunu kim yaptı yok canım ben degilimdirVala bu gidişle doğuruncada inanmıycaz bunu bizmi doğurduk nasıl çıktı benden mi çıktı kim çıkardı diye ne yanalım bacım ağlanacak halimize gülüyoruz işte
Aaa çok üzüldüm benimde geldi geçen gün aklıma görünmüyor hiç diyeKızlar MelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Evet öyle kendi kendime söyledim ama aklıma bile gelmezdiAaa çok üzüldüm benimde geldi geçen gün aklıma görünmüyor hiç diye
Çok acı canım,tarif edilemez bişi olduğuna eminim düğümlendim şimdi ben de Allahım vardır bir bildiğin sabrini verYa tutamıyorum kendimi allahım bu nasıl acı