Pazartesi kan verdim bugün idrar testi yaptım canım. Hiç bir ilaç kullanmadım. Adet olunca hormon testi yapılacaktı adet düzensizliği için. Yani ne biliyim olsaydı çıkmaz mıydı şimdiye kadar yada ne zaman çıkar bi kan daha vereyimSizi umutlandırmak istemem ama 1.20 atabilecek bir değer. 3.6 ken negatif dediler bana ve peşini bırakmadım.
Çatlatma iğnesi ve ya ilaçları kullandıysanız belki hormonal bir değişim olabilir.
ne zaman kan verdiniz ?
Belli olmaz siz yine de bekleyin ilaç kullanmayin bence. Inşallah vardır. Yoksa da takviye olarak elenatol1 kullanıyorum ben. Hem folik asit hem multi vitamin. Ama çok daha kuvvetlisi prowomen diye duydum. Bu ay olmazsa onu kullanacağım.Kızlar merhaba, 6.gün adet gecikmesiyle hala bekliyorum, bugünde negatifti idrar testi, sanırım olmayacak boşa kendimi umutlandırdım, ben hiçbir takviye kullanmıyorum neler taksiye edersiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum belki bir umut işte, allah herkese trz vakitte verir inşallah, çok tşk ederim
Cuma gününü bekleyip kan ver canım. Olmazsa da üzülme değerin 1.20 ye Çıkması bile güzel bir şeyPazartesi kan verdim bugün idrar testi yaptım canım. Hiç bir ilaç kullanmadım. Adet olunca hormon testi yapılacaktı adet düzensizliği için. Yani ne biliyim olsaydı çıkmaz mıydı şimdiye kadar yada ne zaman çıkar bi kan daha vereyim
Canım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dediSizi umutlandırmak istemem ama 1.20 atabilecek bir değer. 3.6 ken negatif dediler bana ve peşini bırakmadım.
Çatlatma iğnesi ve ya ilaçları kullandıysanız belki hormonal bir değişim olabilir.
ne zaman kan verdiniz ?
Bat a var sanırım daha değerden öyle anlasiliyor,gebelik var,değer artış takibi yapmalısın,sağlıkla ilerler umarımCanım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi
Ya gebelik tabiki var!! Tebrik ederimCanım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi
Bat 1 Haziran di ama yumurtlamam 3 geç oldu yinede geçti bat o yüzden çok düşük dedi degerBat a var sanırım daha değerden öyle anlasiliyor,gebelik var,değer artış takibi yapmalısın,sağlıkla ilerler umarım
Evet ama adet olunmadigi sürece umut vardırBat 1 Haziran di ama yumurtlamam 3 geç oldu yinede geçti bat o yüzden çok düşük dedi deger
Ya gebelik tabiki var!! Tebrik ederimsende benim gibi çok erken yakalamışsın ben 3.6 ile yakaladım yok dediler ve çok şükür var bebiş ♥
[/QUOT.
Evet ama adet olunmadigi sürece umut vardır
[/QUOTE. İnşallah canım
Hayırlı olsun canım yükselecek değerinCanım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi
Canim benim bat geçti ama ondan değer çok düşük dedi doktor bilemedimYa gebelik tabiki var!! Tebrik ederimsende benim gibi çok erken yakalamışsın ben 3.6 ile yakaladım yok dediler ve çok şükür var bebiş ♥
İnşallah canım ama doktor umutlu değdi hiçHayırlı olsun canım yükselecek değerin
Adet dönemi içerisinde kimyasal olabiliyor,mesela senin şu an adetin 2.günü sanırım önündeki 3 günü de atlattın mı hayırlı olsun,herkes yüksek değerle başlamayabiliyormus canım önemli olan düzenli artışCanim benim bat geçti ama ondan değer çok düşük dedi doktor bilemedim
Sen ol umutlu dua etİnşallah canım ama doktor umutlu değdi hiç
Adet olmazsm iki güne test yaparım yoğun kasık ağrım var benim şuan sevdiğim şeyleri dahi için almadı ne yediysem hoşuma gitmedi adet oncesi böyle olurumAdet dönemi içerisinde kimyasal olabiliyor,mesela senin şu an adetin 2.günü sanırım önündeki 3 günü de atlattın mı hayırlı olsun,herkes yüksek değerle başlamayabiliyormus canım önemli olan düzenli artış
Sağol canım ilgin için cuma yine test yapacam rahim kalınlığında 11.20 adet olacaksin gibi dedi doktor sonucu goruncede şuhpeli gibi dediSen ol umutlu dua et
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri karıştiriliyormus,dua et lütfen umutlu olmaya çalışAdet olmazsm iki güne test yaparım yoğun kasık ağrım var benim şuan sevdiğim şeyleri dahi için almadı ne yediysem hoşuma gitmedi adet oncesi böyle olurum
Canım baya da hamilesin inşallah daha ne olsun . Ne nemrut doktormuş insan bir umut verir baksana adkadaşın değeri 3.4 dan arttı .Canım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi
Rica ederim canımÇok güzel paylaşım olmuş,emeğine sağlık canım