Hayırlı olsun canımSenin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım benhamileymişim 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı
Klinikte horon tepeyrum durdurana aşk olsunkızlar nasılsınız ya
herkes durgun.. hadi kendinize gelin
senin neşenede güzelliğinede hayranımKlinikte horon tepeyrum durdurana aşk olsun
Ooow bebeğim napalım sağlık yerinde ise neden neşemiz olmasın hepiniz öyle olun lütfensenin neşenede güzelliğinede hayranım
Bilmiyodum bende böyle olduğu nu şubatta benimde 5 gün gecikti 3. Gün yaptım 1.02 çıktı hamilelik yok dedi dr, bilgilendirme için tşk, keşke daha önce burayı keşfetseydim okadar yararlı bilgiler öğrendim ki ben hiç hiçbirşey bilmiyor duymamışım, malesef bazı dr pek bilgi vermiyorlar, benim d vit b12 demir hepsi düşük hatta yerler de buzamana kadar hiçbir dr al şunu kullan demedi folic asit bile yazmadılarAynen öyle canım sıfır noktalı değerler hiç yok demek 1 üstü de anlattığım gibi
Benimde tüp bebiş sonrası 1 küsürlerde çıkmıştı Doktor açıklamadı bile çatlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu kendim araştırıp buldum banada vermedi hiçbir takviye ama kendim kullandım da 1 tanecik yumurtayı kaliteli hale getirebildim 3.güne transfer oldu ama tutunmadı onuda açıklamadı üst üste geçirdiğim histereskopi ameliyatları sonrası yıpranmışlık payı var çünkü polip yoktu yapışıklık yoktu hsg iyiydiBilmiyodum bende böyle olduğu nu şubatta benimde 5 gün gecikti 3. Gün yaptım 1.02 çıktı hamilelik yok dedi dr, bilgilendirme için tşk, keşke daha önce burayı keşfetseydim okadar yararlı bilgiler öğrendim ki ben hiç hiçbirşey bilmiyor duymamışım, malesef bazı dr pek bilgi vermiyorlar, benim d vit b12 demir hepsi düşük hatta yerler de buzamana kadar hiçbir dr al şunu kullan demedi folic asit bile yazmadılar
Hayırlısı olsun, inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırızBenimde tüp bebiş sonrası 1 küsürlerde çıkmıştı Doktor açıklamadı bile çatlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu kendim araştırıp buldum banada vermedi hiçbir takviye ama kendim kullandım da 1 tanecik yumurtayı kaliteli hale getirebildim 3.güne transfer oldu ama tutunmadı onuda açıklamadı üst üste geçirdiğim histereskopi ameliyatları sonrası yıpranmışlık payı var çünkü polip yoktu yapışıklık yoktu hsg iyiydi
Amin inşallah canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım ♥♥♥İnşallah sağlıkla katlanır değerlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
Çok güzel anlatmış benimde değerim 1.5 çıkmıştı geçen ay belkide bilmediğimiz kaç kes
Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahSenin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım benhamileymişim 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı
Canım vitamin değerlerini kontrol ettirip takviye almanı tavsiye ederim gebelikte zaten vitamin eksiklikleri yaşanıyır sen ne kadar hazır olursan hamileliğin o kadar rahat geçer . Bende dr tavsiyesi ile omega 3 , vit b 12 , d vit kullanıyorum şuan .Bilmiyodum bende böyle olduğu nu şubatta benimde 5 gün gecikti 3. Gün yaptım 1.02 çıktı hamilelik yok dedi dr, bilgilendirme için tşk, keşke daha önce burayı keşfetseydim okadar yararlı bilgiler öğrendim ki ben hiç hiçbirşey bilmiyor duymamışım, malesef bazı dr pek bilgi vermiyorlar, benim d vit b12 demir hepsi düşük hatta yerler de buzamana kadar hiçbir dr al şunu kullan demedi folic asit bile yazmadılar
Amin canım Allah razı olsun Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsinHayırlı olsun cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah♥
Ben hala adet olmadım geçen ay ayın 2sinde oldum hala tık yokAynen öyle canım sıfır noktalı değerler hiç yok demek 1 üstü de anlattığım gibi
Benimde 5 gün oldu gecikeli yarın test yapcam tekrar, hiç sanmıyorum ama bir umut işteBen hala adet olmadım geçen ay ayın 2sinde oldum hala tık yok
Adet belirtisi varmıydı cnm sende meme ağrsı kasık falanbenimde 4 günlük bir gecikmeyle geldi bugün.. mevsimsel değişim sanırım
Adet belirtisi varmıydı cnm sende meme ağrsı kasık falan
Adet belirtisi varmıydı cnm sende meme ağrsı kasık falan
Bu ay herkeste birşeyler olmuş sanırım, soğan kürüne nezaman bŞladınız, olsam adet bende başlayacam hatta hayıt bŞlYacağımhatta normalde regl olacağımda sinirlerim tavan yapar o olmadı ağrılarım bir hafta öncesinden başlardı oda olmadı.. soğan kürü inşAllah temizlemiştir biraz birazda olsa