Adet tarihine göre çok düşük dedi şüpheli durum dedi hayırlısı Rabbim nasip etmiş inşallah aminCanım baya da hamilesin inşallah daha ne olsun . Ne nemrut doktormuş insan bir umut verir baksana adkadaşın değeri 3.4 dan arttı .
Rica ederim canım
Amin inşallah canınAdet tarihine göre çok düşük dedi şüpheli durum dedi hayırlısı Rabbim nasip etmiş inşallah aminhepimizin yüzünü güldürsün Allah
Tamam bebeğmmmmm
Merhabalar, bitkisel kür olarak neler kullanıyorsunuzBitkisel takviyeler kullanmanizi tavsiye edebilirim yüksek lh ı düşürmeye yardımcı olur. Lh yüksek olduğunda yumurtlama gerceklesmiyormus malesef ben de dusurmeye çalışıyorum değerlerimi. Hormon değerleriniz nasıl
Var gebelik hayırlı olsunCanım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi
Hemen umutsuz olma düşük değerle öğrenmek önemli değil önemli olan artması seninledir bebeğin inşallah kendine extra dikkat et adet belirtileri hemen hemen aynıdır gebelikle dualarımız seninle inşallah sende alıcaksın güzel haberi sen umutsuz olma gerisi zaten allaha kalmış o bilir ne olucağınıSağol canım ilgin için cuma yine test yapacam rahim kalınlığında 11.20 adet olacaksin gibi dedi doktor sonucu goruncede şuhpeli gibi dedi
Rica ederim canımÇok güzel bilgiler tşkler
Cok sağol canım inşallahVar gebelik hayırlı olsundaha yenidir bat nezaman balım
Geç döllenme de olabilir ki kuzum nasip kısmet tabiki valla bişey diyeyimi hiç kendini kasma rahat ol gelecek olan her şekilde gelir sen dua et 9 demek gebelik var demek şimdi artık gerisinin gelmesi önemli inşallah herşey gönlünce olurCok sağol canım inşallah1 Haziran di canım ondan işte çok düşük dedi değerin dok çok adet ağrım var adet olacak gibiyim nasip artik
İnşallah amin canim Allah seninde gönlüne göre versin her şeyiGeç döllenme de olabilir ki kuzum nasip kısmet tabiki valla bişey diyeyimi hiç kendini kasma rahat ol gelecek olan her şekilde gelir sen dua et 9 demek gebelik var demek şimdi artık gerisinin gelmesi önemli inşallah herşey gönlünce olur
Amin bitanem hepimizin inşallahİnşallah amin canim Allah seninde gönlüne göre versin her şeyi
5in altı negatif olarak değerlendiriliyor. 10 üzeri kesin gebelik. Ben 3lerden yükseldim :) 5 gün sonra kan vermeye gittim ve 210 u gördüm. Bu arada benimde aşırı karnım ağrıyor kasıklarım çok fenaCok sağol canım inşallah1 Haziran di canım ondan işte çok düşük dedi değerin dok çok adet ağrım var adet olacak gibiyim nasip artik
Aynen cumaya kadar bekleyim ben sen umut oldun bana birazCuma gününü bekleyip kan ver canım. Olmazsa da üzülme değerin 1.20 ye Çıkması bile güzel bir şey
Herkes kac gundur kan testi sonuclarını yazıyor ya buraya sanki sınava girmişiz de puan açıklıyoruz gibi geldi10 geçer not 1-5 arası büte kalabilirsin 5 -10 arası orta geçer
İNŞALLAH, elbet bitanesi vesile olacaktır, soğan kürünü adet bittikten sonra başlayın, zaten yeni başlamışsın