Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitkisel takviyeler kullanmanizi tavsiye edebilirim yüksek lh ı düşürmeye yardımcı olur. Lh yüksek olduğunda yumurtlama gerceklesmiyormus malesef ben de dusurmeye çalışıyorum değerlerimi. Hormon değerleriniz nasıl
Merhabalar, bitkisel kür olarak neler kullanıyorsunuz

Sağol canım ilgin için cuma yine test yapacam rahim kalınlığında 11.20 adet olacaksin gibi dedi doktor sonucu goruncede şuhpeli gibi dedi
Hemen umutsuz olma düşük değerle öğrenmek önemli değil önemli olan artması seninledir bebeğin inşallah kendine extra dikkat et adet belirtileri hemen hemen aynıdır gebelikle dualarımız seninle inşallah sende alıcaksın güzel haberi sen umutsuz olma gerisi zaten allaha kalmış o bilir ne olucağını 🙏♥️

Cok sağol canım inşallah 🙏 1 Haziran di canım ondan işte çok düşük dedi değerin dok çok adet ağrım var adet olacak gibiyim nasip artik
Geç döllenme de olabilir ki kuzum nasip kısmet tabiki valla bişey diyeyimi hiç kendini kasma rahat ol gelecek olan her şekilde gelir sen dua et 9 demek gebelik var demek şimdi artık gerisinin gelmesi önemli inşallah herşey gönlünce olur 🤲

Geç döllenme de olabilir ki kuzum nasip kısmet tabiki valla bişey diyeyimi hiç kendini kasma rahat ol gelecek olan her şekilde gelir sen dua et 9 demek gebelik var demek şimdi artık gerisinin gelmesi önemli inşallah herşey gönlünce olur 🤲
İnşallah amin canim Allah seninde gönlüne göre versin her şeyi🙏🙏🙏

20200603_233233.jpg
canlar nekadar anlamlı bir fotoğraf değilmi 😍

Cok sağol canım inşallah 🙏 1 Haziran di canım ondan işte çok düşük dedi değerin dok çok adet ağrım var adet olacak gibiyim nasip artik
5in altı negatif olarak değerlendiriliyor. 10 üzeri kesin gebelik. Ben 3lerden yükseldim :) 5 gün sonra kan vermeye gittim ve 210 u gördüm. Bu arada benimde aşırı karnım ağrıyor kasıklarım çok fena

İNŞALLAH, elbet bitanesi vesile olacaktır, soğan kürünü adet bittikten sonra başlayın, zaten yeni başlamışsın

Yok canim benim bitti artık ramazanda regl olunca başlamıştım taaa.. bu ay ağrım sancım çok olmadı maşallah gayet iyiydim.. eşim bile diyor belli ediyorsun regl olacağını bu ay o ruh hali daha yok sende diye 😂😂😂

X