Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay herkeste birşeyler olmuş sanırım, soğan kürüne nezaman bŞladınız, olsam adet bende başlayacam hatta hayıt bŞlYacağım

ben adetin 2.günü başladım canım da sanirim yanlış başlamışım adet bitiminin 2.günüymüş.. çok sancım oldu ilk günlerde bide..
benim tüplerim tıklalıymış bu yüzden tüp bebek dedi doktorum direk ama malum dönem korona dönemi hastaneye gidemiyorum bende brokoli kürü soğan kürü maydanoz süt buharı sırayla deniyorum.. Bir etkisi olur Allah'ın izniyle

İNŞALLAH, elbet bitanesi vesile olacaktır, soğan kürünü adet bittikten sonra başlayın, zaten yeni başlamışsın

Şimdi idrar testi yaptım yine negatif. 5 gün geçti kanda da 1.20 çıktı olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Adet olsam da şu üzerimdeki stres bitse
Tekrar kanamı baktırdın, bende sabah yaptım tertemiz

Kızlar merhaba, 6.gün adet gecikmesiyle hala bekliyorum, bugünde negatifti idrar testi, sanırım olmayacak boşa kendimi umutlandırdım, ben hiçbir takviye kullanmıyorum neler taksiye edersiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum belki bir umut işte, allah herkese trz vakitte verir inşallah, çok tşk ederim

ben stromega Q10 kullanmaya başladım dün canım

Şimdi idrar testi yaptım yine negatif. 5 gün geçti kanda da 1.20 çıktı olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Adet olsam da şu üzerimdeki stres bitse
Sizi umutlandırmak istemem ama 1.20 atabilecek bir değer. 3.6 ken negatif dediler bana ve peşini bırakmadım.
Çatlatma iğnesi ve ya ilaçları kullandıysanız belki hormonal bir değişim olabilir.
ne zaman kan verdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…