Olmayıp hamile olmanı diliyorumBen hala adet olmadım geçen ay ayın 2sinde oldum hala tık yok
Bu ay herkeste birşeyler olmuş sanırım, soğan kürüne nezaman bŞladınız, olsam adet bende başlayacam hatta hayıt bŞlYacağım
İNŞALLAH, elbet bitanesi vesile olacaktır, soğan kürünü adet bittikten sonra başlayın, zaten yeni başlamışsınben adetin 2.günü başladım canım da sanirim yanlış başlamışım adet bitiminin 2.günüymüş.. çok sancım oldu ilk günlerde bide..
benim tüplerim tıklalıymış bu yüzden tüp bebek dedi doktorum direk ama malum dönem korona dönemi hastaneye gidemiyorum bende brokoli kürü soğan kürü maydanoz süt buharı sırayla deniyorum.. Bir etkisi olur Allah'ın izniyle
Bilmiyorum ya olur mu bu saatten sonra olsa da geç döllenme olmuştur.Olmayıp hamile olmanı diliyorum
Aa nasıl neden niçinEki Görüntüle 2642627 kızlar bu testimin kurumuş hali ve ilk çektiğim ki halini hatırlıyorsunuzdur ve sonuç kocaman bir 0
Aa nasıl neden niçin@Evva ahir çok şaşkınım bende.. çok net görünüyordu halbuki
zamanı değilmiş demekki canım herşey de bir hayır vardır
Züleyha keçi oglanim olsaydı seni alırdım bu ne endam bu ne güzellik kız,öperim bal kulaklarindanEki Görüntüle 2642733
Züleyha hayatıma girince herşeyi unuttum yemin ediyorum. Bildiğin insan bebesi gibi
Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin,çok sevindimAmin inşallah canım Allah razı olsunDaha çok yeni insallah yükselir keseyi kalp atışını duyarız insallah
Bugünde kolbastı oynaya oynaya girdim işe defterdeki hasta sayısını görünce bengünaydın
güzellikler perisiBugünde kolbastı oynaya oynaya girdim işe defterdeki hasta sayısını görünce ben
Hep vitaminlerden sorumlugüzellikler perisi
Şimdi idrar testi yaptım yine negatif. 5 gün geçti kanda da 1.20 çıktı olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Adet olsam da şu üzerimdeki stres bitseOlmayıp hamile olmanı diliyorum
Tekrar kanamı baktırdın, bende sabah yaptım tertemizŞimdi idrar testi yaptım yine negatif. 5 gün geçti kanda da 1.20 çıktı olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Adet olsam da şu üzerimdeki stres bitse
Hayır idrar kaset testi yaptımTekrar kanamı baktırdın, bende sabah yaptım tertemiz
ben stromega Q10 kullanmaya başladım dün canımKızlar merhaba, 6.gün adet gecikmesiyle hala bekliyorum, bugünde negatifti idrar testi, sanırım olmayacak boşa kendimi umutlandırdım, ben hiçbir takviye kullanmıyorum neler taksiye edersiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum belki bir umut işte, allah herkese trz vakitte verir inşallah, çok tşk ederim
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunnHayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin,çok sevindim
Sizi umutlandırmak istemem ama 1.20 atabilecek bir değer. 3.6 ken negatif dediler bana ve peşini bırakmadım.Şimdi idrar testi yaptım yine negatif. 5 gün geçti kanda da 1.20 çıktı olsaydı çıkardı şimdiye kadar. Adet olsam da şu üzerimdeki stres bitse