Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben 😔 hamileymişim 🙈 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı 🙈🧿🧿
Hayırlı olsun canım ♥️♥️♥️İnşallah sağlıkla katlanır değerlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏🙏🙏

Aynen öyle canım sıfır noktalı değerler hiç yok demek 1 üstü de anlattığım gibi
Bilmiyodum bende böyle olduğu nu şubatta benimde 5 gün gecikti 3. Gün yaptım 1.02 çıktı hamilelik yok dedi dr, bilgilendirme için tşk, keşke daha önce burayı keşfetseydim okadar yararlı bilgiler öğrendim ki ben hiç hiçbirşey bilmiyor duymamışım, malesef bazı dr pek bilgi vermiyorlar, benim d vit b12 demir hepsi düşük hatta yerler de buzamana kadar hiçbir dr al şunu kullan demedi folic asit bile yazmadılar

Bilmiyodum bende böyle olduğu nu şubatta benimde 5 gün gecikti 3. Gün yaptım 1.02 çıktı hamilelik yok dedi dr, bilgilendirme için tşk, keşke daha önce burayı keşfetseydim okadar yararlı bilgiler öğrendim ki ben hiç hiçbirşey bilmiyor duymamışım, malesef bazı dr pek bilgi vermiyorlar, benim d vit b12 demir hepsi düşük hatta yerler de buzamana kadar hiçbir dr al şunu kullan demedi folic asit bile yazmadılar
Benimde tüp bebiş sonrası 1 küsürlerde çıkmıştı Doktor açıklamadı bile çatlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu kendim araştırıp buldum banada vermedi hiçbir takviye ama kendim kullandım da 1 tanecik yumurtayı kaliteli hale getirebildim 3.güne transfer oldu ama tutunmadı onuda açıklamadı üst üste geçirdiğim histereskopi ameliyatları sonrası yıpranmışlık payı var çünkü polip yoktu yapışıklık yoktu hsg iyiydi
Embriyo da iyiydi olmasa transfer yapılmazdı
Belki buda birilerinin işine yarar kafa karışık öyle yolluyorlar hastaneden çünkü

Son düzenleme:
Benimde tüp bebiş sonrası 1 küsürlerde çıkmıştı Doktor açıklamadı bile çatlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu kendim araştırıp buldum banada vermedi hiçbir takviye ama kendim kullandım da 1 tanecik yumurtayı kaliteli hale getirebildim 3.güne transfer oldu ama tutunmadı onuda açıklamadı üst üste geçirdiğim histereskopi ameliyatları sonrası yıpranmışlık payı var çünkü polip yoktu yapışıklık yoktu hsg iyiydi
Hayırlısı olsun, inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırız

Senin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben 😔 hamileymişim 🙈 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı 🙈🧿🧿
Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️

Canım vitamin değerlerini kontrol ettirip takviye almanı tavsiye ederim gebelikte zaten vitamin eksiklikleri yaşanıyır sen ne kadar hazır olursan hamileliğin o kadar rahat geçer . Bende dr tavsiyesi ile omega 3 , vit b 12 , d vit kullanıyorum şuan .

benimde 4 günlük bir gecikmeyle geldi bugün.. mevsimsel değişim sanırım

hatta normalde regl olacağımda sinirlerim tavan yapar o olmadı ağrılarım bir hafta öncesinden başlardı oda olmadı.. soğan kürü inşAllah temizlemiştir biraz birazda olsa
Bu ay herkeste birşeyler olmuş sanırım, soğan kürüne nezaman bŞladınız, olsam adet bende başlayacam hatta hayıt bŞlYacağım

X