- 1 Nisan 2019
- 14.009
- 38.407
Aa yok bebeğim o aklıma gelmedi dur bakayımSaraçoğlu nun kürlerine baktın mı kuzum hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa yok bebeğim o aklıma gelmedi dur bakayımSaraçoğlu nun kürlerine baktın mı kuzum hiç
AMin inşallah canım o kadar doğru söylemişsin kiBebiş için neler yapıyoruz bu süreçte en iyi şekilde beslenmemiz gerekiyor. Yemiyeceğimizi yiyip içmediklerimizi içiyoruz. Bu kadar uğraştan sonra rabbim en kısa sürede kucağımızı doldurur
Yok yok hayır lh yüksek galiba benim adetim coronaya denk geldi hormon testine gidemedim ama mümkün degil hic silik cikmiyorSureklimi yumurtluyorsunn
Yaa onu hiç duymadım. Evde de var civan perçemi bi araştırayımCanım civan perçemi çayı iyi geliyor diye duymuştum. Bir de onunla birlikte civan perçemi banyosu gibi bişey yapılıyomuş. Araştır istersen bunu.
Evet aslında insanın kendını dınleyıp anlaması için de fırsat oldu.. Kültür fizik yapmak için birebir evde olmak.. Ama şu da var ki çocuklarımı çok özledim dikkatimi cekiyor hep 10 15 kg verenler hemen şak diye hamile kalıyorİnşallah canım bende leslie ye başlicam işim gümrükte çalıştığım yer tatilde otur otur maşallah hamileyken almamız gereken kiloları aldık
Öyle cnm neler yiyip içmedik ki.. Ben artık kapanışı clife ile yapıyorum.. Beklicem artıkBebiş için neler yapıyoruz bu süreçte en iyi şekilde beslenmemiz gerekiyor. Yemiyeceğimizi yiyip içmediklerimizi içiyoruz. Bu kadar uğraştan sonra rabbim en kısa sürede kucağımızı doldurur
Aynen öyle canım bekliyoruz sabırlaE ne güzel canım cevap da veriyormuş yumurtalar vakti saati gelmemiş demek
Geçen sene bi iş arkadaşımın bebeği oldu polikistik vardı doktor ona demiş kilo ver diye çokta kilolu değildi 65falandı şu mısır gevrekleriyle 58e düştü hemen hamile kaldıEvet aslında insanın kendını dınleyıp anlaması için de fırsat oldu.. Kültür fizik yapmak için birebir evde olmak.. Ama şu da var ki çocuklarımı çok özledim dikkatimi cekiyor hep 10 15 kg verenler hemen şak diye hamile kalıyor
Araştır canım, bitkisel bi çözüm. İnşallah iyi gelir.Yaa onu hiç duymadım. Evde de var civan perçemi bi araştırayım
Mısır gerekleri mi çok saglıksız ama.. Ben 10 kilo verdim ama sürece yayarak doktor çok memnun kaldı geri almıyorum çok şükür az daha dikkat etsem daha çok gidicek.. İnşallah leslie nın faydası olur.. 5 6 kılo daha verırsem ideal kılomda olucamGeçen sene bi iş arkadaşımın bebeği oldu polikistik vardı doktor ona demiş kilo ver diye çokta kilolu değildi 65falandı şu mısır gevrekleriyle 58e düştü hemen hamile kaldı
Igneylemi hamile kaldiniz pekiBende de olmamıştı belirti
Doğal beslenmeye çalışıyoruz canım aslında .Ama horoz felan bulmamız biraz zor gibiBenm arkadasimin esinde hic yoktu sperm denemedkleri bisi kalmadi canm ama koy horozu ye demis birisi dogal beslendi azda olsa spermleri canlandi sonra tup bebekle dort embriyolari oldu biri dogdu 3 aylik ucunu dondurdu. Belki esine faydasi olur horoz yesin sifa oldu bizim enisteye
benim bildigim artiriyor.hatta az once siz oyle diyince 1 tane yapayim dedim kipkirmizi pik gosterdiHmmm olabilir, o konuda bilgim yok canım. İğne lh’yi arttırıyor mu bilmiyorum.
Canım sayı azken de DNA hasarına bakılıyor muEvet bizde 3 ay kullandıktan sonra test yapıldı dna hasarına da bakıldı 2 ay önce 8 tane sperm bulundu hala da kullanıyoruz klomeni bırakmadık yanında vitamin de verdi doktor
Amin çok teşekkür ederim, Allah razı olsun evet çok doğru, annelik daha bebeğin varligini öğrenir öğrenmez başliyorÇok sevindim adına.
En az bir kayıp yaşayan anne hep korkar ama şu da var doğana kadar korkacağız. 10 yaşında olsun korkacağız 40 yaşına gelsin yine korkarız... Annelik... Hamileliğin tadını çıkar. Sağlıkla sıhhatle devam etsin hamileliğin ve sağlıkla doğsun...
Hatta olmadan bile... kürtaj sonrası regl geç geldi. Doktor hamile olabilirsin demişti. Çok ama çok korkmuştum. Çünkü antibiyotik kullanıyordum...Amin çok teşekkür ederim, Allah razı olsun evet çok doğru, annelik daha bebeğin varligini öğrenir öğrenmez başliyor ☺
Şu nestle nesfit falan ondan yiyor du valla inşallah verirsinMısır gerekleri mi çok saglıksız ama.. Ben 10 kilo verdim ama sürece yayarak doktor çok memnun kaldı geri almıyorum çok şükür az daha dikkat etsem daha çok gidicek.. İnşallah leslie nın faydası olur.. 5 6 kılo daha verırsem ideal kılomda olucam
Mısır gerekleri mi çok saglıksız ama.. Ben 10 kilo verdim ama sürece yayarak doktor çok memnun kaldı geri almıyorum çok şükür az daha dikkat etsem daha çok gidicek.. İnşallah leslie nın faydası olur.. 5 6 kılo daha verırsem ideal kılomda olucam
Yumurtlama var pik olmuşKizlar benim hep boyle cikiyor yumurtlama testlerim