Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş için neler yapıyoruz bu süreçte en iyi şekilde beslenmemiz gerekiyor. Yemiyeceğimizi yiyip içmediklerimizi içiyoruz. Bu kadar uğraştan sonra rabbim en kısa sürede kucağımızı doldurur 🙏🙄
AMin inşallah canım o kadar doğru söylemişsin ki 😕

Canım civan perçemi çayı iyi geliyor diye duymuştum. Bir de onunla birlikte civan perçemi banyosu gibi bişey yapılıyomuş. Araştır istersen bunu.
Yaa onu hiç duymadım. Evde de var civan perçemi bi araştırayım

İnşallah canım bende leslie ye başlicam işim gümrükte çalıştığım yer tatilde otur otur maşallah hamileyken almamız gereken kiloları aldık
Evet aslında insanın kendını dınleyıp anlaması için de fırsat oldu.. Kültür fizik yapmak için birebir evde olmak.. Ama şu da var ki çocuklarımı çok özledim 😔🙏🏻 dikkatimi cekiyor hep 10 15 kg verenler hemen şak diye hamile kalıyor

Bebiş için neler yapıyoruz bu süreçte en iyi şekilde beslenmemiz gerekiyor. Yemiyeceğimizi yiyip içmediklerimizi içiyoruz. Bu kadar uğraştan sonra rabbim en kısa sürede kucağımızı doldurur 🙏🙄
Öyle cnm neler yiyip içmedik ki.. Ben artık kapanışı clife ile yapıyorum.. Beklicem artık

Evet aslında insanın kendını dınleyıp anlaması için de fırsat oldu.. Kültür fizik yapmak için birebir evde olmak.. Ama şu da var ki çocuklarımı çok özledim 😔🙏🏻 dikkatimi cekiyor hep 10 15 kg verenler hemen şak diye hamile kalıyor
Geçen sene bi iş arkadaşımın bebeği oldu polikistik vardı doktor ona demiş kilo ver diye çokta kilolu değildi 65falandı şu mısır gevrekleriyle 58e düştü hemen hamile kaldı 🤷🏼‍♀️

Geçen sene bi iş arkadaşımın bebeği oldu polikistik vardı doktor ona demiş kilo ver diye çokta kilolu değildi 65falandı şu mısır gevrekleriyle 58e düştü hemen hamile kaldı 🤷🏼‍♀️
Mısır gerekleri mi 🙄çok saglıksız ama.. Ben 10 kilo verdim ama sürece yayarak doktor çok memnun kaldı geri almıyorum çok şükür az daha dikkat etsem daha çok gidicek.. İnşallah leslie nın faydası olur.. 5 6 kılo daha verırsem ideal kılomda olucam

Benm arkadasimin esinde hic yoktu sperm denemedkleri bisi kalmadi canm ama koy horozu ye demis birisi dogal beslendi azda olsa spermleri canlandi sonra tup bebekle dort embriyolari oldu biri dogdu 3 aylik ucunu dondurdu. Belki esine faydasi olur horoz yesin 🙏 sifa oldu bizim enisteye😃
Doğal beslenmeye çalışıyoruz canım aslında .Ama horoz felan bulmamız biraz zor gibi 😂

Evet bizde 3 ay kullandıktan sonra test yapıldı dna hasarına da bakıldı 2 ay önce 8 tane sperm bulundu hala da kullanıyoruz klomeni bırakmadık yanında vitamin de verdi doktor
Canım sayı azken de DNA hasarına bakılıyor mu

Çok sevindim adına.
En az bir kayıp yaşayan anne hep korkar ama şu da var doğana kadar korkacağız. 10 yaşında olsun korkacağız 40 yaşına gelsin yine korkarız... Annelik... Hamileliğin tadını çıkar. Sağlıkla sıhhatle devam etsin hamileliğin ve sağlıkla doğsun... :nazar: :nazar: :nazar:
Amin çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🤲🏻 evet çok doğru, annelik daha bebeğin varligini öğrenir öğrenmez başliyor ☺️

Kizlar benim hep boyle cikiyor yumurtlama testlerim

Eklentiler

• 20200227_165321.jpg
    20200227_165321.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200305_004548.jpg
    20200305_004548.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 31
Amin çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🤲🏻 evet çok doğru, annelik daha bebeğin varligini öğrenir öğrenmez başliyor ☺
Hatta olmadan bile... kürtaj sonrası regl geç geldi. Doktor hamile olabilirsin demişti. Çok ama çok korkmuştum. Çünkü antibiyotik kullanıyordum...

Mısır gerekleri mi 🙄çok saglıksız ama.. Ben 10 kilo verdim ama sürece yayarak doktor çok memnun kaldı geri almıyorum çok şükür az daha dikkat etsem daha çok gidicek.. İnşallah leslie nın faydası olur.. 5 6 kılo daha verırsem ideal kılomda olucam
Şu nestle nesfit falan ondan yiyor du valla inşallah verirsin 🙏🙏

Ya ne güzel. Bu süreçte de dikkat ediyorsanız helal olsun. Benmde 9 kilo fazlam var. Bu gidişle dahada alıcam. Hatta şuan hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorum 🙄

X