Allah razı olsun canım benim allah kabul etsin inşallah güzel gönlüne göre versin çok amin bende çok dua ediyorum yarınsabah test yapicam bakalım koyulaşmışmıEvva kuzum dün dedim ya okudum yasin Allahm pazar günü güzel güzel hormonlarını artmış olarak almayı nasip etsin ❤❤ herkese dua ettm meryem süresine başladım inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz sipalarimiza
Koyulasir inşallah tskler canmm bnmmAllah razı olsun canım benim allah kabul etsin inşallah güzel gönlüne göre versin çok amin bende çok dua ediyorum yarınsabah test yapicam bakalım koyulaşmışmı♥
İnşallah canım çok merak ediyorum dayanamadım yarın yapayım dedim kan verene kadar allah hayırlı hahaberlerle karşılaştırsın hepimiziKoyulasir inşallah tskler canmm bnmm ❤❤❤❤
Bizde meraktayiz inşallah kuzummmmm inşallahİnşallah canım çok merak ediyorum dayanamadım yarın yapayım dedim kan verene kadar allah hayırlı hahaberlerle karşılaştırsın hepimizi♥
Yarın regl günüTebriklerbattan kaç gün sonra yaptın canım
Gözün aydın canmmm
Erken gebelik testi mi yaptın? İyi çıkmışYarın regl günü
Amin inşallahHepinizden balım ❤inşallah yeni gebelerimizin bebeleri annalerine tutunsun olmayanlara ve isteyen herkese tez vakitte hayirlisindan evlatlar nasip etsin rabbim ❤
İnşallah koyulasmistir canımAllah razı olsun canım benim allah kabul etsin inşallah güzel gönlüne göre versin çok amin bende çok dua ediyorum yarınsabah test yapicam bakalım koyulaşmışmı♥
İnşallah balım allah razı olsunİnşallah koyulasmistir canım ♥ Rabbim seninle olsun
Canım önce erken gebelik testi yaptım öğleden sonraydı aradan saatler geçti normal test yaptım bu attığım erken gebelik testi değil ve daha belirgin çıktıErken gebelik testi mi yaptın? İyi çıkmış
Hayır hamileliği öğrendikten sonra oldu ama ara araKasık ağrısı sağ sol batma oluyormuydu
GünaydınGinaydın hanımlar ümitsizliğe düşmek yok yeterki dularımız düşmesin dilimizden nefes aldığımız sürece uEki Görüntüle 2641759 Eki Görüntüle 2641760 Eki Görüntüle 2641759
Hepimizin çok iyi tanıdığı bir duygu bu,ama demek ki daha zamanı var deyip sabretmelisinSabah test yaptım tertemiz bir negatif, sabahtan beri ağlıyorum, 2.günü hala tık yok ağrıda yok, sürekli ağlamaklı oluyorum
Sabah test yaptım tertemiz bir negatif, sabahtan beri ağlıyorum, 2.günü hala tık yok ağrıda yok, sürekli ağlamaklı oluyorum