Canım ya yarın yada ertesi gün testin pik olur . Akıntın başladıysa doğurgan döneme girmişsindir bence pikten önce ilişki olması döllenme şansını artırıyor bu akşam ilişki tavsiye ederim.Kızlar akıntı başlamış ve dün başlamıştım ovu ya şeffaf akıntı yumurtlama değil bugünkü döneme mi giriyorum acaba
Kızlar akıntı başlamış ve dün başlamıştım ovu ya şeffaf akıntı yumurtlama değil bugünkü döneme mi giriyorum acaba
Canımm bende ebrar ismini çok beğeniyorum ama araştırdım biraz ebrar ismi iddialı bir isim o yüzden peygamber efendimiz çocuklarınıza iddialı isimler koymayın demişİsim ne olucak ben hep kızım olursa buğlem ebrar oğlum olursa kayra ensar olsun istedim elbet bir gün
Maşallah ikinize de annesi,sağlıkla gelsin inşallahBende gittim bugün doktora canımuzun uğraşlar sonucu keseyi görebildik karından ultrasonla göremedi doktor. Korktuk acaba dış gebelikmi diye sonra vajinadan baktı o zaman gördük 5+1 haftalık çıktı ultrasonda. Normalde son adet tarihine göre hesaplandiginda 5+3 dü bugün. Rahmim ters dönmüş arka tarafa doğru o yüzden karın ultrasonundan görememişiz ama problem değil zamanla normale döner dedi doktor. 11 mm boyutundaymış önümüzdeki cuma kalp atışını duymaya gitcez inşallah Tekrar söylüyorum Allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah ben 20 ay sonra kavuştum mucizeme çok şükür
Merhaba Duphaston düşük onleyicidir,10-12.haftaya bebeğin eşi oluşup kendi progestanini üretmeye başlayıncaya kadar kullanilmalidir diye biliyorum,sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar birsey sorulan hem coraspin hem dubhaston yazmış şaşırdım aradım doktoru progestan demistiniz ilaç doğru mu diye doğru dedi ama bu ilacı düşük önlemek için verdiğini söyledi ben anlamadım bileniniz var mi
Bence var Canım ikisinde de silik çizgi var.Hayırlı olsun
Bi bebe gördüm sanki
Tmm canmm tskler inşallah bnde pco oldgndan erken den olmasına şaşırdım az normalde ne zman yumurtluyorm hiç belli degl şaşıyorHergün aynı saatte yapmanı tavsiye ederim sabah 11 de yap bence . İlk uyanır uyanmaz ilk idrarını yap. Hiç su içmeden 11 de test yap. Kahvaltı yapabilirsin ama su sıvı çay yok.
Anlamını çok sevdiğim için kaç yıldır hep olursa koyarım dedim ama bilmiyordumCanımm bende ebrar ismini çok beğeniyorum ama araştırdım biraz ebrar ismi iddialı bir isim o yüzden peygamber efendimiz çocuklarınıza iddialı isimler koymayın demiş
Sabahkine göre koyuluk azalmışsa muhtemelen bugün çatlamış yumurtan canım yani ben öyle biliyorum .Bugünü değerlendir .Ben sabah ovulasyon tesi yaptim T koyu cikti akşam 8de yine yaptim T hafif koyu cikti nedemek oluyor catlamişmi oluyor yani
Mesajınız için çok teşekkür ederim kafamda soru işareti kalmıştı çok sağolunMerhaba Duphaston düşük onleyicidir,10-12.haftaya bebeğin eşi oluşup kendi progestanini üretmeye başlayıncaya kadar kullanilmalidir diye biliyorum,sağlıkla gelsin bebeğiniz
Canım ikinci çizgi var hadi inşallah bebişin gelmiştir annesinin göbisine amin
Benim aşırı derecede bel ağrım vardı ve baş dönmeleri göz kararması oluyordu canimHamişler öğrenmeden önce negibi belirtiler vardı
Masaallah endişelenme canım inşallah kalp atışını da duyacaksınBen doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dediama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi
Masaallah çok sevindimBende gittim bugün doktora canımuzun uğraşlar sonucu keseyi görebildik karından ultrasonla göremedi doktor. Korktuk acaba dış gebelikmi diye sonra vajinadan baktı o zaman gördük 5+1 haftalık çıktı ultrasonda. Normalde son adet tarihine göre hesaplandiginda 5+3 dü bugün. Rahmim ters dönmüş arka tarafa doğru o yüzden karın ultrasonundan görememişiz ama problem değil zamanla normale döner dedi doktor. 11 mm boyutundaymış önümüzdeki cuma kalp atışını duymaya gitcez inşallah Tekrar söylüyorum Allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah ben 20 ay sonra kavuştum mucizeme çok şükür