Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar akıntı başlamış ve dün başlamıştım ovu ya şeffaf akıntı yumurtlama değil bugünkü döneme mi giriyorum acaba

Eklentiler

• 1590774889327325444532978638192.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar akıntı başlamış ve dün başlamıştım ovu ya şeffaf akıntı yumurtlama değil bugünkü döneme mi giriyorum acaba
Canım ya yarın yada ertesi gün testin pik olur . Akıntın başladıysa doğurgan döneme girmişsindir bence pikten önce ilişki olması döllenme şansını artırıyor bu akşam ilişki tavsiye ederim.

Hergün aynı saatte yapmanı tavsiye ederim sabah 11 de yap bence . İlk uyanır uyanmaz ilk idrarını yap. Hiç su içmeden 11 de test yap. Kahvaltı yapabilirsin ama su sıvı çay yok.

Maşallah ikinize de annesi,sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba Duphaston düşük onleyicidir,10-12.haftaya bebeğin eşi oluşup kendi progestanini üretmeye başlayıncaya kadar kullanilmalidir diye biliyorum,sağlıkla gelsin bebeğiniz

Hergün aynı saatte yapmanı tavsiye ederim sabah 11 de yap bence . İlk uyanır uyanmaz ilk idrarını yap. Hiç su içmeden 11 de test yap. Kahvaltı yapabilirsin ama su sıvı çay yok.
Tmm canmm tskler inşallah bnde pco oldgndan erken den olmasına şaşırdım az normalde ne zman yumurtluyorm hiç belli degl şaşıyor

Canımm bende ebrar ismini çok beğeniyorum ama araştırdım biraz ebrar ismi iddialı bir isim o yüzden peygamber efendimiz çocuklarınıza iddialı isimler koymayın demiş
Anlamını çok sevdiğim için kaç yıldır hep olursa koyarım dedim ama bilmiyordum

Merhaba Duphaston düşük onleyicidir,10-12.haftaya bebeğin eşi oluşup kendi progestanini üretmeye başlayıncaya kadar kullanilmalidir diye biliyorum,sağlıkla gelsin bebeğiniz
Mesajınız için çok teşekkür ederim kafamda soru işareti kalmıştı çok sağolun

Masaallah endişelenme canım inşallah kalp atışını da duyacaksın

Masaallah çok sevindim gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…