Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğin tutunmasını etkiler mi bilmiyorum ama hamilelikte ilk 3 ay yürüyüş bile öneriyor doktor yani benim doktorum öyle dedi bana
Yürüyüş yapmayacağım ana hııt egzersiz yapacağım en iyisi bir kadın doğumcuya sormak galiba

Yürüyüş yapmayacağım ana hııt egzersiz yapacağım en iyisi bir kadın doğumcuya sormak galiba
Hamile misn canım bilmeden yapma ben yapıyordum evde hafif egzersizler yürüyüşe çıkıyordum doktorum sakın dedi 3 aydan sonra başlarsın yürüyüşe demişti bana

Merhabalar, benimde fsh yüksek 13 hayıt kullandıktan sonra ölçtünüzmü düşme oldumu acaba,

en mantıklısı doktora sormak.. ama ben gebe olduğumu öğrenip tatile gitmiştim orda doktora gittim.. o zaman sordum havuz deniz vs girmemde sıkıntı olur mu diye.. havuza girmemen iyi olur.. denizde de kendini yorma vs dedi yüzmeyi çok severim ama o sene suya dalıp dalıp çıkmıştım.. yüzerkende çeşitli hareketler yapılıyor sakıncalı demişti doktorum.. ilk zaman çokta yormamak lazım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…