Bebeğin tutunmasını etkiler mi bilmiyorum ama hamilelikte ilk 3 ay yürüyüş bile öneriyor doktor yani benim doktorum öyle dedi banaKızlar spor yapsak sorun olurmu yas hııt egzersiz bebeğin tutunmasını olumsuz etkiler mi
Yürüyüş yapmayacağım ana hııt egzersiz yapacağım en iyisi bir kadın doğumcuya sormak galibaBebeğin tutunmasını etkiler mi bilmiyorum ama hamilelikte ilk 3 ay yürüyüş bile öneriyor doktor yani benim doktorum öyle dedi bana
Nasıl duruyorsun aceeeebaaaHayır canım yapmadım yarın kan testi yapicam dua edin bana
Canım inşallah pozitif olur kan sonucunda Allah mucizem kavuştursun aminHayır canım yapmadım yarın kan testi yapicam dua edin bana
Amin inşallah canım çok istiyorumCanım inşallah pozitif olur kan sonucunda Allah mucizem kavuştursun amin
Bilmiyorum canım sakin olmaya çalışıyorum çünkü gecikme baya oldu silik çıktı ya içim rahat değil yarın öğreniriz ne olduğunu sadece bir mucize olsun istiyorumNasıl duruyorsun aceeeebaaa
İçini ferah tut kuzumBilmiyorum canım sakin olmaya çalışıyorum çünkü gecikme baya oldu silik çıktı ya içim rahat değil yarın öğreniriz ne olduğunu sadece bir mucize olsun istiyorum
İnşallahİçini ferah tut kuzum ❤seninle
Haber ver kuzummİnşallah ♥
Hamile misn canım bilmeden yapma ben yapıyordum evde hafif egzersizler yürüyüşe çıkıyordum doktorum sakın dedi 3 aydan sonra başlarsın yürüyüşe demişti banaYürüyüş yapmayacağım ana hııt egzersiz yapacağım en iyisi bir kadın doğumcuya sormak galiba
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBilmiyorum canım sakin olmaya çalışıyorum çünkü gecikme baya oldu silik çıktı ya içim rahat değil yarın öğreniriz ne olduğunu sadece bir mucize olsun istiyorum
Merhabalar, benimde fsh yüksek 13 hayıt kullandıktan sonra ölçtünüzmü düşme oldumu acaba,İnşallah canım,böyle şeyler düzenlilik istiyor kullanıp da olumlu sonuç alanları okudukça umutlaniyorum benim fsh da 13 gelecek ay bir şekilde baktiricam tekrar bir sürü vitamin çay vs kullanıyorum ya düşmustur ya yükselmiştir artık
Yürüyüş yapmayacağım ana hııt egzersiz yapacağım en iyisi bir kadın doğumcuya sormak galiba