Günaydıncanım paylaşım n çok güzel teşekkürler , ♥
Canım en güzel zamanda gelecek meleğin üzülme . Vardır bunda da bir hikmet sabredelim sağlıkla gelsin.Sabah test yaptım tertemiz bir negatif, sabahtan beri ağlıyorum, 2.günü hala tık yok ağrıda yok, sürekli ağlamaklı oluyorum
Rica ederim canım hepimize umut olsunGünaydıncanım paylaşım n çok güzel teşekkürler , ♥
Bende dün böyle oldum aynı durumdayız demiştik ben beklemedeyim hala çarşambaya kadar beklicem olmazsa o gün tekrar yapıcamSabah test yaptım tertemiz bir negatif, sabahtan beri ağlıyorum, 2.günü hala tık yok ağrıda yok, sürekli ağlamaklı oluyorum
Ağrım vardı oda gitti, senin adetlerin düzenlimiydiBende dün böyle oldum aynı durumdayız demiştik ben beklemedeyim hala çarşambaya kadar beklicem olmazsa o gün tekrar yapıcam
Siz dhea kullandınızmıInşallah canım oğluma bakıp bakıp bir kardeşi hak ettiğini düşünüyorum hep,Rabbim kimseye aratmasin çok zor bir süreç ama umut hep yanıbaşımızda
Kullanmadim,tam kullanmaya karar vermiş ve druma danışmisken çok şükür hamile olduğumu öğrendim şişe de açılmadan öylece kaldıSiz dhea kullandınızmı
Hayıt kullandım demişsiniz, onu nekadar kullandınız, hayırlı olsun gebeliğiniz darısı bize inşallahKullanmadim,tam kullanmaya karar vermiş ve druma danışmisken çok şükür hamile olduğumu öğrendim şişe de açılmadan öylece kaldı
İnşallah Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın,onu çok da bilmeden adetliyken başlayıp yumurtlamadan birkaç gün sonraya kadar kullandım o ay ben çok etkili olduğunu zannetmiyorum,beslenmenize ve vitaminlerinize dikkat etmeniz bence daha etkili olucaktirHayıt kullandım demişsiniz, onu nekadar kullandınız, hayırlı olsun gebeliğiniz darısı bize inşallah
Çok tşk ederim, ovu testi kullandınızmıİnşallah Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın,onu çok da bilmeden adetliyken başlayıp yumurtlamadan birkaç gün sonraya kadar kullandım o ay ben çok etkili olduğunu zannetmiyorum,beslenmenize ve vitaminlerinize dikkat etmeniz bence daha etkili olucaktir
Kullandım her ay yumurtlama görüyordum sizin durumunuz nasılÇok tşk ederim, ovu testi kullandınızmı
Buay yumurtlamayı bat günü gördüm enterasan geldi bana, normalde şeffaf uzayan akıntı 13,14. Gün olurdu bu ay onu sadece bat günü gördüm ama test yoktu elimde yumurtlamamı başka şeymi bilemedim, şuan adetim 2 gün geçti hala tık yok, düne kadar kasık ağrısı batma çok oluyordu oda geçti göğüslerdede ağrı yok bu değişik birşey oldu bendeKullandım her ay yumurtlama görüyordum sizin durumunuz nasıl
Doğum kontrol hapı kullanırken düzenliydi. 2 şubatta bıraktım. Sonra ilk döngü 35 ikinci 26 üçüncü son döngüm 23 gün sonra oldum.Ağrım vardı oda gitti, senin adetlerin düzenlimiydi
Hayirlisi olsun hakkınizda dilerim herkes bebeğine kavuşurBuay yumurtlamayı bat günü gördüm enterasan geldi bana, normalde şeffaf uzayan akıntı 13,14. Gün olurdu bu ay onu sadece bat günü gördüm ama test yoktu elimde yumurtlamamı başka şeymi bilemedim, şuan adetim 2 gün geçti hala tık yok, düne kadar kasık ağrısı batma çok oluyordu oda geçti göğüslerdede ağrı yok bu değişik birşey oldu bende
Canım bazen yumurtlama adete çok yalın olabiliyor eğer yumurtlamış ve çatlamışsa adetin geç olacaktır. Ama bazen gebeliktede yumurtlama varmış gibi test pik olabilir. Birdaha akıntı ve pşk test görürsen değerlendir derim .Buay yumurtlamayı bat günü gördüm enterasan geldi bana, normalde şeffaf uzayan akıntı 13,14. Gün olurdu bu ay onu sadece bat günü gördüm ama test yoktu elimde yumurtlamamı başka şeymi bilemedim, şuan adetim 2 gün geçti hala tık yok, düne kadar kasık ağrısı batma çok oluyordu oda geçti göğüslerdede ağrı yok bu değişik birşey oldu bende
Ay hadi hayirlisiyla tutar inşallahKızlar birde ovulasyon testine erken başlayın derim . Normalde benim döngüm 28 gün ve genelde 13.14 gün çatlardı . Ama bu ay 9. Pik oldu 10.gün çatladı . Ben test 8. Gün başlamıştım. Testi yapmamış olsaydım büyük ihtimalle yumurtlamayı kaçırmış olacaktım.
İnşallah canım çok teşekkür ederim .Ay hadi hayirlisiyla tutar inşallah
Ovu Testim yoktu canım 28 mayısta adet olmam gerekiyordu bdnde 27,ve 28 mayısta yoğun akıntı vardı test olmadığından anlamadım, bugün geeliktest negatifti zatenCanım bazen yumurtlama adete çok yalın olabiliyor eğer yumurtlamış ve çatlamışsa adetin geç olacaktır. Ama bazen gebeliktede yumurtlama varmış gibi test pik olabilir. Birdaha akıntı ve pşk test görürsen değerlendir derim .
Anladım canım inşallah gecikme gebeliktendirOvu Testim yoktu canım 28 mayısta adet olmam gerekiyordu bdnde 27,ve 28 mayısta yoğun akıntı vardı test olmadığından anlamadım, bugün geeliktest negatifti zaten