- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasık ağrısı sağ sol batma oluyormuyduBenim aşırı derecede bel ağrım vardı ve baş dönmeleri göz kararması oluyordu canim
Tamam canim sagol teşekkürlerSabahkine göre koyuluk azalmışsa muhtemelen bugün çatlamış yumurtan canım yani ben öyle biliyorum .Bugünü değerlendir .
ben söylemedim eşime gittim aldım. Kasıklarımda sızı gibi bişey var bu akşam. Sanırım erken yaptım. Çarşambaya kadar bekleyebilirsem beklicem. Sende bekleBende sen gibiyim canım test aldım ama yapmadım, şu 5 liralık testlerden veemiş eczacı nasıl çıkar bilmiyom, sabah ilk idararla yapayım diyorum elim yapmayayım diyr saklamış
Tebrikler battan kaç gün sonra yaptın canım
Ne kadar ayıp inanamıyorum takma kafana insanlar bazen kötü olabiliyor böyle benim eltim hamile olduğunu öğrenince ağlamış nasıl söylicem diye bizimde 6 ay olmuştu kaybedeli arayıp söyledi çok sevindim olur mu öyle şey üzülme dedim ha senin olmuş ha benim olmuş fatketmez hepsine sevinirimBide yüzüme dedi sen istiyosn olmadı ya nazar olur dedi bide ben göz aydın hayırlı olsuna aramıştım ondan sonra uzaklaştım işte halamın gelini
Çarşamba 5 gün olacak, aslında daha iyi ama dürtüyo beni yap diyeben söylemedim eşime gittim aldım. Kasıklarımda sızı gibi bişey var bu akşam. Sanırım erken yaptım. Çarşambaya kadar bekleyebilirsem beklicem. Sende bekle
İnşallah canım Allah kabul etsin aminağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun sendenEvva kuzum dün dedim ya okudum yasin Allahm pazar günü güzel güzel hormonlarını artmış olarak almayı nasip etsin ❤❤ herkese dua ettm meryem süresine başladım inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz sipalarimiza
Hepinizden balım inşallah yeni gebelerimizin bebeleri annalerine tutunsun olmayanlara ve isteyen herkese tez vakitte hayirlisindan evlatlar nasip etsin rabbimİnşallah canım Allah kabul etsin aminağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun senden
Gayette bebek var kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin.Yarın regl günü kızlar ilk 10 dk içinde böyle çıktı var mı sizce bişi
Canım erken olabilir ben normalde 14. Yumurtluyorum ama bu ay 9. Gün yunurrladım.Tmm canmm tskler inşallah bnde pco oldgndan erken den olmasına şaşırdım az normalde ne zman yumurtluyorm hiç belli degl şaşıyor
Evet canım çatlamış resim varsa atarsan daha Net olur. Bugün ve 3 gün değerlendir derim.Ben sabah ovulasyon tesi yaptim T koyu cikti akşam 8de yine yaptim T hafif koyu cikti nedemek oluyor catlamişmi oluyor yani
Evet bnde koymak istiyordum ama iyi değilmiş işteAnlamını çok sevdiğim için kaç yıldır hep olursa koyarım dedim ama bilmiyordum
Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah en kısa zamandaMerhaba hanımlar herkese hayrlı akşamlar bende 5 senelik ewliyim 23 yaşndaym ve evlendgm zmandan beri istyorz ama olmadi olmuyorda uç aydr doktora gidiyorm gecen ay olucak dedi gittik test yaptrdk negatif cikti bu ayda ilaclarmi kullanmaya devam ediyorum eğer şuanda varsa 2 haftalk 10 15 gun sonra falan gene test yaptrmaya gidecegiz insallah busefer olur rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsn insan pisikolojikmende yıkılıyor Allahım tüm kadınlara annelik duygusunu nasip etsin insallah
Benim de aynı bak ben yaptım pişman oldumÇarşamba 5 gün olacak, aslında daha iyi ama dürtüyo beni yap diye
Aminn insallahRabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Adetine kaç gün var canım ben 5 haftalıkken bulantılarım başladı ilk öğrendiğimde hiç belirtim yoktu anlamdım kahve içtiğimde kötü olmuştum tadı kötü geldi normalde kahve içmeyi severim kasık ağrısı oluyo sanki adet olacakmışsın gibi göğüslerde hassa oluyo ben bunları hamile olduğumu öğrendikten sonra anladım ondan böyle olduğunuBirde Belirtiler nezaman başlyor acaba suan hicbirsey hissetmiyorm hicbir belirtide yok ☹
Adetim duzensiz oluyor ama bu ay 14unde oldum 19unda bittiAdetine kaç gün var canım ben 5 haftalıkken bulantılarım başladı ilk öğrendiğimde hiç belirtim yoktu anlamdım kahve içtiğimde kötü olmuştum tadı kötü geldi normalde kahve içmeyi severim kasık ağrısı oluyo sanki adet olacakmışsın gibi göğüslerde hassa oluyo ben bunları hamile olduğumu öğrendikten sonra anladım ondan böyle olduğunu
Doktorum bana adetinin 26.gunu gel testni yapcaz dedi 26.gnumu beklyorm isteAdetim duzensiz oluyor ama bu ay 14unde oldum 19unda bitti