Hadi inşallah ya insan az çok hissediyor bizde şimdi poffyle kraker kemiriyoruzVallahi tanıyamıyorum kendimi bi gariplik var miğde yanması çok var bende öbüründe de olmuştu dediğin gibi hakkımız da hayırlısı ben kan vermeden inanmıycam öyle görünüyor
Biraz kuruyemiş yedim iyi gelir belkiHadi inşallah ya insan az çok hissediyor bizde şimdi poffyle kraker kemiriyoruzjaanim kedim dibimden ayrilmiyor tuvalete gidiyorum gelip bekliyor kapıda o da hissetti çorba falan yemeye çalış vitamin gerekli şimdi
Sağol canımmmmIyi gelir şifa olsun
Benim zamanım yaklaştı randevuma az kaldı yola cikicaz birazdan allahım yar et bana çok fenayim inşallahSağol canımmmm ♥
Dualarım seninle inşallah herşey gönlünce olsun gelince haber et mutlu olalım inşallahBenim zamanım yaklaştı randevuma az kaldı yola cikicaz birazdan allahım yar et bana çok fenayim inşallahne olur dua edin
Inşallah kuzum inşallahDualarım seninle inşallah herşey gönlünce olsun gelince haber et mutlu olalım inşallah♥
Ya maşallah gözün aydın canım daim olsun sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallahKızlar nasılsınız ben hastaneye gittim bugün çok şükür kalp atışını duyduk
Aminn canım inşaallah darısı burdaki ve isteyen bütün herkesin başına inşaallahYa maşallah gözün aydın canım daim olsun sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Amin inşallah canım benimAminn canım inşaallah darısı burdaki ve isteyen bütün herkesin başına inşaallah
İlk idrarda daha net çıkar canm sbah. Ama beklemek istemezsen yap gitsinMerhabalar, gebelik testini sabahmı yapıyorsunuz, normal bir saatte yapsak nasıl olur
1 gün gecikti, moralim bozulacak biliyorum ama yapsammı bilemedim, eşime aldırayım testi dua edin lütfenİlk idrarda daha net çıkar canm sbah. Ama beklemek istemezsen yap gitsin
Tabiki inşallah bebistir1 gün gecikti, moralim bozulacak biliyorum ama yapsammı bilemedim, eşime aldırayım testi dua edin lütfen
İnşaallah bebisten dolayı gelmemiştir1 gün gecikti, moralim bozulacak biliyorum ama yapsammı bilemedim, eşime aldırayım testi dua edin lütfen
Sabah yap sen ben öğlen yaptım yarın ilk idrarla yapıcam bakalım kan vermeden inşallah koyulaşmıştırMerhabalar, gebelik testini sabahmı yapıyorsunuz, normal bir saatte yapsak nasıl olur
Canım daha emin değilim kan verip emin olmak lazım ama şöyle söyliyeyim göhüs ağrım yaklaşık 10 gün falan var kaşık ağrım falan miğde yanması oldu bende bide kremsi beyaz akıntı ama fazlaca oldu tabi inşallah bütün bunlar gebe olduğum içindirHamişler öğrenmeden önce negibi belirtiler vardı