Yok negatifOlabilir canım test yap belli olur vardır inşallah
Canım hiç bilmiyorumKızlar birsey sorulan hem coraspin hem dubhaston yazmış şaşırdım aradım doktoru progestan demistiniz ilaç doğru mu diye doğru dedi ama bu ilacı düşük önlemek için verdiğini söyledi ben anlamadım bileniniz var mi
YaptınmıYok negatif
Canim kan sulandirici hap başladım zaten birde doktorumu degistirecem belki igneye bile gerek kalmayacak çevremde bu ilaçla doğum yapan varCanım duphaston düşük önleyici değil enim bildiğim pregestann düşük önleyici ve bence ne olursa olsun kan tahlili yapıp şğneye başlanmalıydı çünkü kardeşimin donktoru test pozitif çıkar çıkmaz clexana başlamıştı kan sulandırıcı. Hatta uyarmıştı kardeşimi günün geçince hemen test yapıp başlamalısın demişti.Bence başka bir hekime de git deriö hatta ben senin yerinde olsam riskli gebelşk uzmanına takip olurum .
Akıntı falan varmı, belki geç döllenme dir2 mayısta oldum en son 1 gün geçtiama kasık ağrım var
Yaptım 2 tane aldım diğerini haftaiçi yaparım olmazsam diyeYaptınmı
Akıntı normal. İlişki sırasında kasık ağrım var 2 3 gündür. Arkadaşımın da böyle olmuş hamile şimdi. Onun için umutlanmıştım. Belki de testi erken yaptım. Daha 1 gün geçti battanAkıntı falan varmı, belki geç döllenme dir
Üzülme canım erken yapmış olabilirsin biraz bekle yap tekrarYaptım 2 tane aldım diğerini haftaiçi yaparım olmazsam diye
Bende gittim bugün doktora canımBen doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dediama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi ☺
Gözün aydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın sağlıkla gelsib kuzucukBende gittim bugün doktora canımuzun uğraşlar sonucu keseyi görebildik karından ultrasonla göremedi doktor. Korktuk acaba dış gebelikmi diye sonra vajinadan baktı o zaman gördük 5+1 haftalık çıktı ultrasonda. Normalde son adet tarihine göre hesaplandiginda 5+3 dü bugün. Rahmim ters dönmüş arka tarafa doğru o yüzden karın ultrasonundan görememişiz ama problem değil zamanla normale döner dedi doktor. 11 mm boyutundaymış önümüzdeki cuma kalp atışını duymaya gitcez inşallah Tekrar söylüyorum Allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah ben 20 ay sonra kavuştum mucizeme çok şükür
Gözün aydın canım maşallah kalp atışınıda duymak nasip olsun inşallahBende gittim bugün doktora canımuzun uğraşlar sonucu keseyi görebildik karından ultrasonla göremedi doktor. Korktuk acaba dış gebelikmi diye sonra vajinadan baktı o zaman gördük 5+1 haftalık çıktı ultrasonda. Normalde son adet tarihine göre hesaplandiginda 5+3 dü bugün. Rahmim ters dönmüş arka tarafa doğru o yüzden karın ultrasonundan görememişiz ama problem değil zamanla normale döner dedi doktor. 11 mm boyutundaymış önümüzdeki cuma kalp atışını duymaya gitcez inşallah Tekrar söylüyorum Allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah ben 20 ay sonra kavuştum mucizeme çok şükür
Benimde 5+1 normalde ama 5+5 çıktı usg deBende gittim bugün doktora canımuzun uğraşlar sonucu keseyi görebildik karından ultrasonla göremedi doktor. Korktuk acaba dış gebelikmi diye sonra vajinadan baktı o zaman gördük 5+1 haftalık çıktı ultrasonda. Normalde son adet tarihine göre hesaplandiginda 5+3 dü bugün. Rahmim ters dönmüş arka tarafa doğru o yüzden karın ultrasonundan görememişiz ama problem değil zamanla normale döner dedi doktor. 11 mm boyutundaymış önümüzdeki cuma kalp atışını duymaya gitcez inşallah Tekrar söylüyorum Allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah ben 20 ay sonra kavuştum mucizeme çok şükür
Canım ben çok takip edemiyorum ama görmemişlerdir belki mesajını öyle düşünme lütfenHerkes buraya o anki ruh halini, iyi ya da kötü başına geleni yazıyor. Bir şekilde cevap yazarak destek oluyoruz birbirimize... sanıyordum...
Meğer hep ben cevap yazmışım. Ben bir durumumu/duygumu paylaştığımda kimsenin umrunda değilmişim.. kaç kez yaşadım bunu maalesef...
Çok üzüldüm...üzgünüm... mutsuzum...
Bencede canım bazen kimse kimseye cevap vermiyor alınma bence olabilir arada. Hepimizin dileğide duasıda bir . Hep birbirimizin iyiliğini isteriz emin Ol.Herkes buraya o anki ruh halini, iyi ya da kötü başına geleni yazıyor. Bir şekilde cevap yazarak destek oluyoruz birbirimize... sanıyordum...
Meğer hep ben cevap yazmışım. Ben bir durumumu/duygumu paylaştığımda kimsenin umrunda değilmişim.. kaç kez yaşadım bunu maalesef...
Çok üzüldüm...üzgünüm... mutsuzum...
Eklerim balımGünaydınlar beni de ekler misiniz? Bat 5 Haziran
Bende sen gibiyim canım test aldım ama yapmadım, şu 5 liralık testlerden veemiş eczacı nasıl çıkar bilmiyom, sabah ilk idararla yapayım diyorum elim yapmayayım diyr saklamışAkıntı normal. İlişki sırasında kasık ağrım var 2 3 gündür. Arkadaşımın da böyle olmuş hamile şimdi. Onun için umutlanmıştım. Belki de testi erken yaptım. Daha 1 gün geçti battan
Amin inşallahRabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsin bugün okadar yoruldum ki kafam çok karışık inşallah hepimiz anne oluruz sağlıklı bir şekilde