- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Allah nasip etmiştir inşallah dualarımız seninle sen bence erken test aldır daha net sonuç alırsın1 gün gecikti, moralim bozulacak biliyorum ama yapsammı bilemedim, eşime aldırayım testi dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nasip etmiştir inşallah dualarımız seninle sen bence erken test aldır daha net sonuç alırsın1 gün gecikti, moralim bozulacak biliyorum ama yapsammı bilemedim, eşime aldırayım testi dua edin lütfen
Kan almadı ulturasonla baktı bir noktayı isaretledi 2 hafta sonra gel dedi iğne başlayacakmış imtihanim korkumla olacak hamilesin veya değilsin demedi ama kağıdı isaretlediFeminas naptın kuzum merak içindeyim
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün miniğin .Ben doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dedi ama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi
Ya hadi hayırlısı olsun inşallah niye kan almadı acabaKan almadı ulturasonla baktı bir noktayı isaretledi 2 hafta sonra gel dedi iğne başlayacakmış imtihanim korkumla olacak hamilesin veya değilsin demedi ama kağıdı isaretledi
Hadi seninde gözün aydın olsun maşallah daim olsun kalbini de duyarsın bi dahakineBen doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dedi ama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi ☺
Gittiğim kişi eski doktorum kayıtlarda iğne fobim olduğu yazıyor bu yüzden almadı ulturasonda küçücük bir nokta var orayı isaretledi keseyi görünce iğne başlayacağız dedi 2 hafta adet olmazsan gel dedi yani kimyasal falan değilse diyeYa hadi hayırlısı olsun inşallah niye kan almadı acaba
Dün olmam gerekiyordu, dün şeffak yumurtlama akıntısı gibiydi, bugünde beyaz kremsi yoğun var ağrılarım düne göre daha azCanım daha emin değilim kan verip emin olmak lazım ama şöyle söyliyeyim göhüs ağrım yaklaşık 10 gün falan var kaşık ağrım falan miğde yanması oldu bende bide kremsi beyaz akıntı ama fazlaca oldu tabi inşallah bütün bunlar gebe olduğum içindir
Aybushum arkadaşımla konuştum hamile kendisi benimde aynı ilişki sırasında kasık ağrısı olmuştu dedi 3 4 gün geçmiş test pozitif. Bende eczaneye uçuyorum hemen test yapcamBi hayırlı haber sen ver de füze olup uçayım ❤
Anladım canım keseyi görmüşse tamamdır inşallah bebişin seninledirGittiğim kişi eski doktorum kayıtlarda iğne fobim olduğu yazıyor bu yüzden almadı ulturasonda küçücük bir nokta var orayı isaretledi keseyi görünce iğne başlayacağız dedi 2 hafta adet olmazsan gel dedi yani kimyasal falan değilse diye
Olabilir canım test yap belli olur vardır inşallahDün olmam gerekiyordu, dün şeffak yumurtlama akıntısı gibiydi, bugünde beyaz kremsi yoğun var ağrılarım düne göre daha az
Hadi hayırlısı olsun inşallah bekliyoruzAybushum arkadaşımla konuştum hamile kendisi benimde aynı ilişki sırasında kasık ağrısı olmuştu dedi 3 4 gün geçmiş test pozitif. Bende eczaneye uçuyorum hemen test yapcam
İnşallah bakalım 2 tane alayım çıkmazsa pazartesi bi daha yaparımHadi hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz
Eşim yapma diyo yine üzülürsün, biraz daha geçsin diyo ama bilemedimOlabilir canım test yap belli olur vardır inşallah
Adetiniz Kaçgün geçtiİnşallah bakalım ❤ 2 tane alayım çıkmazsa pazartesi bi daha yaparım
2 mayısta oldum en son 1 gün geçti ama kasık ağrım varAdetiniz Kaçgün geçti
Kızlar birsey sorulan hem coraspin hem dubhaston yazmış şaşırdım aradım doktoru progestan demistiniz ilaç doğru mu diye doğru dedi ama bu ilacı düşük önlemek için verdiğini söyledi ben anlamadım bileniniz var miAnladım canım keseyi görmüşse tamamdır inşallah bebişin seninledir
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün miniğin .
Teşekkürler, inşallah duyarızHadi seninde gözün aydın olsun maşallah daim olsun kalbini de duyarsın bi dahakine
Canım duphaston düşük önleyici değil enim bildiğim pregestann düşük önleyici ve bence ne olursa olsun kan tahlili yapıp şğneye başlanmalıydı çünkü kardeşimin donktoru test pozitif çıkar çıkmaz clexana başlamıştı kan sulandırıcı. Hatta uyarmıştı kardeşimi günün geçince hemen test yapıp başlamalısın demişti.Bence başka bir hekime de git deriö hatta ben senin yerinde olsam riskli gebelşk uzmanına takip olurum .Kızlar birsey sorulan hem coraspin hem dubhaston yazmış şaşırdım aradım doktoru progestan demistiniz ilaç doğru mu diye doğru dedi ama bu ilacı düşük önlemek için verdiğini söyledi ben anlamadım bileniniz var mi