Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dedi 🥺 ama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi 🤦‍♀️ düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi ☺️

Ben doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dedi 🥺 ama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi 🤦‍♀️ düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi ☺️
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün miniğin .

Kan almadı ulturasonla baktı bir noktayı isaretledi 2 hafta sonra gel dedi iğne başlayacakmış imtihanim korkumla olacak hamilesin veya değilsin demedi ama kağıdı isaretledi
Ya hadi hayırlısı olsun inşallah niye kan almadı acaba

Ben doktordan geldimm heyoo 5 buçuk haftalık dedi doktor henüz bebişi tam göremedik yolk kesesi filan gördük burda bir yerde ama minik dedi haftaya cuma tam görürüz acele etmeyelim herşey yolunda şurda da bi kistimiz var dedi 🥺 ama kist bile denmez çok ufak ağrıların ondandır dedi 🤦‍♀️ düşükten kolayı korkman normal ama kistten o da çok minik dedi ☺
Hadi seninde gözün aydın olsun maşallah daim olsun kalbini de duyarsın bi dahakine 😍

Ya hadi hayırlısı olsun inşallah niye kan almadı acaba
Gittiğim kişi eski doktorum kayıtlarda iğne fobim olduğu yazıyor bu yüzden almadı ulturasonda küçücük bir nokta var orayı isaretledi keseyi görünce iğne başlayacağız dedi 2 hafta adet olmazsan gel dedi yani kimyasal falan değilse diye

Canım daha emin değilim kan verip emin olmak lazım ama şöyle söyliyeyim göhüs ağrım yaklaşık 10 gün falan var kaşık ağrım falan miğde yanması oldu bende bide kremsi beyaz akıntı ama fazlaca oldu tabi inşallah bütün bunlar gebe olduğum içindir
Dün olmam gerekiyordu, dün şeffak yumurtlama akıntısı gibiydi, bugünde beyaz kremsi yoğun var ağrılarım düne göre daha az

Gittiğim kişi eski doktorum kayıtlarda iğne fobim olduğu yazıyor bu yüzden almadı ulturasonda küçücük bir nokta var orayı isaretledi keseyi görünce iğne başlayacağız dedi 2 hafta adet olmazsan gel dedi yani kimyasal falan değilse diye
Anladım canım keseyi görmüşse tamamdır inşallah bebişin seninledir 🙏

Kızlar bugün alışveriş için arkadaşın dükkanına gittim eldiven fln almaya, yarım saat oturduk. Eşi yanakların tombişleşmiş kilo aldın mı dedi karantinada, yooo almadım dedim. Ardından arkadaşım da yüzün de parlamış hamile misin dedi, ona malum olur bazen bazı şeyler. Yok değilim dedim akşam cilt bakımı yaptım evde ama umutlandım bir an, daha 8gün var bata

Anladım canım keseyi görmüşse tamamdır inşallah bebişin seninledir 🙏
Kızlar birsey sorulan hem coraspin hem dubhaston yazmış şaşırdım aradım doktoru progestan demistiniz ilaç doğru mu diye doğru dedi ama bu ilacı düşük önlemek için verdiğini söyledi ben anlamadım bileniniz var mi

Kızlar birsey sorulan hem coraspin hem dubhaston yazmış şaşırdım aradım doktoru progestan demistiniz ilaç doğru mu diye doğru dedi ama bu ilacı düşük önlemek için verdiğini söyledi ben anlamadım bileniniz var mi
Canım duphaston düşük önleyici değil enim bildiğim pregestann düşük önleyici ve bence ne olursa olsun kan tahlili yapıp şğneye başlanmalıydı çünkü kardeşimin donktoru test pozitif çıkar çıkmaz clexana başlamıştı kan sulandırıcı. Hatta uyarmıştı kardeşimi günün geçince hemen test yapıp başlamalısın demişti.Bence başka bir hekime de git deriö hatta ben senin yerinde olsam riskli gebelşk uzmanına takip olurum .

X