Bn ucuz istiyorum ya nie bilmiom sürekli birine şu VS bisi veriom dua ediyorlar diyorum ucuz versin Allah sana De diyorum ama ailede ikiz bile yokkk birini bulsak beşiz sanacagizAh ah bi gelseler de. Ikiz olsun bi kiz bi erkek.. Daha baska ne istenir ki
Benim ilk gebeliğim de çok erkek hissetmiştim bazen istemsizce eşime oğlun diyordum oda yok kız olsun sana benzesin saçları sarı tombik gibi bişey olsun diyordu ama sağlıklı olsunda fark edermi ki evlat evlattırHayali bile güzel Bn neden hep erkek diyorum bazen gobusumu okşarken bile oluşum gel artık diyorum
Ya ama gece gece anlatıcan beniOysss canmsn şuan o minik var onunda hem annede tutunmasna duaya ihtiyacı var ❤❤❤❤manevi teyzesi olarm onunnnnn bnnnn
Elbette benm eşimde kiz istiyor ama Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versn de cinsiyeti önemi yok kuzumBenim ilk gebeliğim de çok erkek hissetmiştim bazen istemsizce eşime oğlun diyordum oda yok kız olsun sana benzesin saçları sarı tombik gibi bişey olsun diyordu ama sağlıklı olsunda fark edermi ki evlat evlattır
Düşünceni cok begendim.Bana guzel vi ornek oldu. Anneannem ve babaannem ikisede dogal yolla ikizleri olmus. Insallah sanslari bana da vururBn ucuz istiyorum ya nie bilmiom sürekli birine şu VS bisi veriom dua ediyorlar diyorum ucuz versin Allah sana De diyorum ama ailede ikiz bile yokkk birini bulsak beşiz sanacagiz
Sus kız ağlamaYa ama gece gece anlatıcan beniteyzesisin tabi ♥
Kesinlikle öyle hele bizim için hiç yokElbette benm eşimde kiz istiyor ama Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versn de cinsiyeti önemi yok kuzum
Canım ya allah bozmasın mutluluğunu inşallahSus kız ağlamamutlu ol keyfini çıkar Bn çok mutluyum umutt oluyorsnz böyle gebisko gördükçe
Aminnnnn inşallah eşimde şu falan getirince yada bisi yapınca Allah ucuz evlat versin diyorum surat hemen değişsin nasıl bakacak dieDüşünceni cok begendim.Bana guzel vi ornek oldu. Anneannem ve babaannem ikisede dogal yolla ikizleri olmus. Insallah sanslari bana da vurur
Senindee hepimizin canmmm bnmm kat kat katlansın mutluluğumuzCanım ya allah bozmasın mutluluğunu inşallah
Benim ablamın ikizleri varElbette benm eşimde kiz istiyor ama Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versn de cinsiyeti önemi yok kuzum
Sen iste bitane Allah versin ikitane sanadaBenim ablamın ikizleri varilk gebeliğimde herkes ikiz olucak diyordu
Kız sağlıklı olsun hayırlısıyla 3 4 ayı atlatayım bi tane olsun ama ikiz olursa daha ne isterim kiSen iste bitane Allah versin ikitane sanada
Bide kurban dieldm hamile kalırsam bu dört beş ayında işte kurban bide kırk mevlutune kurban diledim ucuz olursa ikiserden altı kurbanKız sağlıklı olsun hayırlısıyla 3 4 ayı atlatayım bi tane olsun ama ikiz olursa daha ne isterim ki
Bende kurban vericem allahın izniyleBide kurban dieldm hamile kalırsam bu dört beş ayında işte kurban bide kırk mevlutune kurban diledim ucuz olursa ikiserden altı kurbanbeyimi batircaz
İnşallah bi o günler nasip olsun da ne camiden anons bile yaptırım hamileyim dieBende kurban vericem allahın izniyle
Bn içmiyorum kuzum ama içen vardır mutlaka tskler dikkat etmek lazım herşeyin şifa olduğu kadar zararda verebiliyorKızlar az önce birgebeningunlugu sayfasında hikayede bir şet gördüm hemen sizinle paylaşayım dedim. Çakşır suyunun kontrollü kullanılmaması fazla kullanmak karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş. Kaç kişi hastanelik olmuş. Sayfayı takip ediyorsanız hikayelere bir göz atın instagramda. Ben hiç kullanmadım düşünüyordum kullanayım diye ama vazgeçtim Allah korusun
Kullanılan ürünün adını çizmiş yorumlarda ne bu ürün diye dm yazacaktım ki ileriki hikayelerde paylaşmış neyseki...Bn içmiyorum kuzum ama içen vardır mutlaka tskler dikkat etmek lazım herşeyin şifa olduğu kadar zararda verebiliyor