Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlar beni de ekler misiniz? Bat 5 Haziran

Bu 5 liralık olanlar kötümü geçen eşim aldığında eczacı onu vermiş

Bu 5 liralık olanlar kötümü geçen eşim aldığında eczacı onu vermiş
Yok canım kötü değil fortune markasını begenmedim ben 2 ucuz test 2 de erken gebelik testi yaptım bunlar güzel fortune yapıyorum doğru düzgün göstermiyor bu yüzden hiç beğenmedim hassas değil yani

Bide yüzüme dedi sen istiyosn olmadı ya nazar olur dedi bide ben göz aydın hayırlı olsuna aramıştım ondan sonra uzaklaştım işte halamın gelini
Ayy inanmıyorum insanlar neler kalplerine koyirlar öyle yazik gerçekten hem kendilerini strese skoyrlar hem insanları kırıp üzüyorlar boş yere,

Bide yüzüme dedi sen istiyosn olmadı ya nazar olur dedi bide ben göz aydın hayırlı olsuna aramıştım ondan sonra uzaklaştım işte halamın gelini
Ablamin sözünde kayinvalidem tüm kadınların içinde dedi ki bebek yok kedi seviyoruz bide bebek olsa nasıl olur Muş Muş bu insanların patavatsizligi beni cildirtiyor çok olay yaşadım böyle niye olmuyo Kısırmısın demeye bile gitti cahil dilleri halden anlamazlar sabır inşallah

Benim kaynanamda basta oyle konuşmaya basladi. Sonra oglunda sorun ciknca sustu. Cahil insanlar.

Sen üzme hiç kendini. Allah çocukla kedi sevgisini ayırabilecek yürek üstünlüğü vermiş sana herkese nasip olmuyor.

Sen üzme hiç kendini. Allah çocukla kedi sevgisini ayırabilecek yürek üstünlüğü vermiş sana herkese nasip olmuyor.
Merhametsiz olunca anlayamiyor tabi insan çok kınamıyorum bugün doktora gidecem inşallah hamileyimdir allah herseyin en iyisini bilir ❤

Benim kaynanamda basta oyle konuşmaya basladi. Sonra oglunda sorun ciknca sustu. Cahil insanlar.
Iste ne kadar kötü keşke az düşünceli olsalar anlayamıyorum böyle insanları kaç senelik arkadaşım beraber büyüdük ona bile sormam bebek var mı diye haddim değil ama bu patavatsizlar kendilerine hak görüyor böyle şeyleri

Allah hak edene versin sözünü hatırlatan mahlûk işte ne yapıcan boşver allaha havale olsun inşallah hayırlı haberini bekliyoruz senin
Inşallah kuzum çok gerginim hicbirsey yemedim kraker bekliyorum hep stresten ama güçlü olucam küçük kız gibi ağlamak yok kanimi verip gelecem inşallah
Dur bakiyim inandimmi bu söylediklerime catlagim ben oy oyy

Inşallah kuzum çok gerginim hicbirsey yemedim kraker bekliyorum hep stresten ama güçlü olucam küçük kız gibi ağlamak yok kanimi verip gelecem inşallah
Ya bişey diycem ben de bişey yiyemiyorum kociş diyor sana ne oldu böyle

İnşallah alıcaksın güzel haberi hissediyorum

Bende 3 gündür aç dolaniyorum çünkü midem bulanıyor 2 gebelik yaşadım ikisinde de olmadı bu hadi hayırlısı balım
Vallahi tanıyamıyorum kendimi bi gariplik var miğde yanması çok var bende öbüründe de olmuştu dediğin gibi hakkımız da hayırlısı ben kan vermeden inanmıycam öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…