Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim evet herkes bu ay olucak dedi ben inanmadım demek ki meşgul olucak şeylerde lazım şu taşınma işi olmasaydı belkide deli gibi düşünüyor olucaktım herşeyin hayırlısı bana çok destek oldunuz allahım yüzünüzü güldürsün

Oysss canmm bnmm inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah tüm isteyenlere versin Allah

Amin kuzum bnce yakinalrn dışında kimseye deme onalr bilsin annenler VS Bn hamile olsam sana dediğimi yaparmiyim yapamam yedi düvene yayarım
Öyle yapıcam çünkü ailem çok üzüldü çok uzun zamandır istiyorlardı olunca çok sevindiler ama haberi alınca yıkıldı hepsi bu yüzden temkinli davranıcam

A

AdI kaç yıldır hazırda bekliyor allahım lütfen
Bn de nedense hep erkek ismi düşündük bugün eşimle Bi oda boşta çamaşır teli ile çamaşır asıyorum oraya işte bugün sanki hamile gibi bebeğin bazasi şuraya dolabı buraya fili yok alt değişmesi odaya yerleştirdik sonra dedim askm Bn hamile bile değilim hayali bile çok guzelllll

Hayaller dualara emanet gerçekleşmesi dileğiyle amin

Rabbim en yakin zamanda tattirir sana bu duyguyu

Amin inşallah canım benim senin benim hepimizin
Yarına Meryem süresi okuycam ay neden bilmiyorm dün eşime anlattım bebeğini kaybetmiş şuan da geçmiş o umursamio ama bnce gebe die bugün öğrenince sen kadar olmasada çok mutlu oldm inşallah yarın başlayınca süreye bebeğin tutunun aynı acıyı yaşama yasin okuurm sanada kuzum içimden geldi

İsim ne olucak ben hep kızım olursa buğlem ebrar oğlum olursa kayra ensar olsun istedim elbet bir gün
Erkek goktug diodum o bana öyle konuşan gelin koydu adı daha olamaz sarp düşünüyoruz şimdi içimden geçen aslında çocukluğumdan beri Buğra olsun istiyorum oğlusun olsun die ama kocam Buğra oldu oda olmaz sarp a kaldık kızda liya isterim eşim seydaya uysun die Ceyda dio

Ya inanmıyorum sana sen harika bir detaysın çok isterim allah razı olsun sanada okuyanın bol olsun bende okurum yeterki sen işte güzel kalplim hak etmezmi şimdi bu kalp evlat

Çok iyi ya o günler göz açıp kapayıncaya kadar geçsin ozaman

Ya inanmıyorum sana sen harika bir detaysın çok isterim allah razı olsun sanada okuyanın bol olsun bende okurum yeterki sen işte güzel kalplim hak etmezmi şimdi bu kalp evlat
Oysss canmsn şuan o minik var onunda hem annede tutunmasna duaya ihtiyacı var manevi teyzesi olarm onunnnnn bnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…