Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayali bile güzel Bn neden hep erkek diyorum bazen gobusumu okşarken bile oluşum gel artık diyorum 😊😊😊
Benim ilk gebeliğim de çok erkek hissetmiştim bazen istemsizce eşime oğlun diyordum oda yok kız olsun sana benzesin saçları sarı tombik gibi bişey olsun diyordu ama sağlıklı olsunda fark edermi ki evlat evlattır

Benim ilk gebeliğim de çok erkek hissetmiştim bazen istemsizce eşime oğlun diyordum oda yok kız olsun sana benzesin saçları sarı tombik gibi bişey olsun diyordu ama sağlıklı olsunda fark edermi ki evlat evlattır
Elbette benm eşimde kiz istiyor ama Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versn de cinsiyeti önemi yok kuzum

Bn ucuz istiyorum ya nie bilmiom sürekli birine şu VS bisi veriom dua ediyorlar diyorum ucuz versin Allah sana De diyorum ama ailede ikiz bile yokkk birini bulsak beşiz sanacagiz 😊😊😊
Düşünceni cok begendim.Bana guzel vi ornek oldu. Anneannem ve babaannem ikisede dogal yolla ikizleri olmus. Insallah sanslari bana da vurur 😁

Düşünceni cok begendim.Bana guzel vi ornek oldu. Anneannem ve babaannem ikisede dogal yolla ikizleri olmus. Insallah sanslari bana da vurur 😁
Aminnnnn inşallah eşimde şu falan getirince yada bisi yapınca Allah ucuz evlat versin diyorum surat hemen değişsin nasıl bakacak die 😊😊😊😊 iki meme var üçüncüyü bnmi emzircm dio çok gülüyoruz

Kızlar az önce birgebeningunlugu sayfasında hikayede bir şet gördüm hemen sizinle paylaşayım dedim. Çakşır suyunun kontrollü kullanılmaması fazla kullanmak karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş. Kaç kişi hastanelik olmuş. Sayfayı takip ediyorsanız hikayelere bir göz atın instagramda. Ben hiç kullanmadım düşünüyordum kullanayım diye ama vazgeçtim Allah korusun

Kızlar az önce birgebeningunlugu sayfasında hikayede bir şet gördüm hemen sizinle paylaşayım dedim. Çakşır suyunun kontrollü kullanılmaması fazla kullanmak karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş. Kaç kişi hastanelik olmuş. Sayfayı takip ediyorsanız hikayelere bir göz atın instagramda. Ben hiç kullanmadım düşünüyordum kullanayım diye ama vazgeçtim Allah korusun
Bn içmiyorum kuzum ama içen vardır mutlaka tskler dikkat etmek lazım herşeyin şifa olduğu kadar zararda verebiliyor

Bn içmiyorum kuzum ama içen vardır mutlaka tskler dikkat etmek lazım herşeyin şifa olduğu kadar zararda verebiliyor
Kullanılan ürünün adını çizmiş yorumlarda ne bu ürün diye dm yazacaktım ki ileriki hikayelerde paylaşmış neyseki...

Test yapacak olan hanımlar mümkünse fortune gebelik testi yapmayın
Olsa bile doğru düzgün göstermiyor farklı markalar denedim miratech Comfort bunlar iyi biride pretictor tarzı birşeydi belki işinize yarar ❤ fortune psikoloji bozuyor 😄

X