Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişi sormak istiyorum yaklaşık 10 gündür hayıt tohumu kullanıyorum. Toplamda ne kadar süre kullanmam lazım bilginiz var mı

Müşde bekliyoruz inşallah
İnşallah bnde kara kara düşünüp univ de yine baya para gidiyor özlemi gitsem VS bu ara adetlerde şaştı iyi bir Dr var gitmişti geri gelmiş tüp bebekte yapıyor Bi kontrole gitmeyi düşünüyorum

Benm yok canm ama yinede yumurtlama olunca bırakıyorlar genelde kurleri ama
Bugün adetimin birinci günü itibariyle saydığımda 16.gün dün akşam ovulasyon testi yaptığımda ikinci çizgi koyu değildi yumurtlama görünmüyor değil mi öyle olduğunda

Bir de ben sadece akşamları içiyorum günde 2 bardak mı içmek gerekiyor

İnşallah bnde kara kara düşünüp univ de yine baya para gidiyor özlemi gitsem VS bu ara adetlerde şaştı iyi bir Dr var gitmişti geri gelmiş tüp bebekte yapıyor Bi kontrole gitmeyi düşünüyorum
Benimde geçikti şayet gebelik yoksa acilen müdahale etmem lazım

Bugün adetimin birinci günü itibariyle saydığımda 16.gün dün akşam ovulasyon testi yaptığımda ikinci çizgi koyu değildi yumurtlama görünmüyor değil mi öyle olduğunda
Evet canm ikisi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olması lazım azsa değil. T çizgisi c çizgisine yakın köyü ise de yakındır yumurtlama

Evet canm ikisi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olması lazım azsa değil. T çizgisi c çizgisine yakın köyü ise de yakındır yumurtlama
Yumurtlama olmazsa diye korkuyorum geçen aya kadar 2 3 aylı kbi tedavim vardı yumurta kendi kendine büyümüyor mecburen ilaçla adet oluyordum geçen ay çatlatma iğnesi oldum gebelik oluşmadı bu ay akışına bırakmak istedim doktora gitmedim hayıt tohumu na başladım 1.5 yıllık evliyim 3 4 aydır bebek istiyoruz ama daha gebelik yok inşallah uzun sürmez şimdiden stres oldum

Stres olma çobanın başı stres canm bnde sen gibiyim bakalım hakkımızda hayirlisi

Bende de olmuyor her zaman mesela bu ay söyle oldu adetim geçti tabi Bi önceki adetten geçen adete kadar yaptım yumurtlama yoktu adet ondort gün geçti ve akıntı hissettim testt yaptım yumurtluyorm denedik ama olmadı adet oldm

Her zaman 0 çıkıyodu 3.57 cıkmıs ne oluyor bu

Eklentiler

• 0E90A637-8E33-4444-86D7-1E7F39C8346E.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…