Var canım bunda da sen beni dinle yarın sabah yapTam üstünden flaşla çektim
Siyah beyaz hiç belli olmadı cnm bir de şimdi çok silik ya. Şimdi bir daha yaptım onda da böyle bundan daha silik bir şey oldu flaşla gördük yani kameradan gözükmedi.E Flash beyazlatmaz mi ne var ne yok kuzum. Normal halini ya da siyah beyaz halini at
Gidebilirsen çıkabilir canım12dennsonra hastaneye gitsem cıkar mi acaba varsa
Çıkar canim pembe bı cizgi var evet12dennsonra hastaneye gitsem cıkar mi acaba varsa
Gidebilirsen çıkabilir canım
[/QUOTE
Sen test yaptın mı canım evva ahir
Bende gordummm var bencede şimdiden teşekkür tebrik ediyorum canmm sağlıklı birr gebelik olur insallahTam üstünden flaşla çektim
Siyah beyaz hiç belli olmadı cnm bir de şimdi çok silik ya. Şimdi bir daha yaptım onda da böyle bundan daha silik birBn yerinde olsam gider çatlarım sabaha kadar12dennsonra hastaneye gitsem cıkar mi acaba varsabnce test ile uğraşma kandan öğren iftardan çıkmışsa kandan daha net belli olur
Şimdi gidiyorum kızlar dua edin
Hayırlısı olsun inşallah bence varŞimdi gidiyorum kızlar dua edin
İnşallah hayırlı haberle dönersin Allah gönlüne göre versin canimŞimdi gidiyorum kızlar dua edin
Hayırlı haberlerle gel bize bekliyoruzŞimdi gidiyorum kızlar dua edin
Hadi hayırlısı ile Insallah pozitif sonuç gelir canımVerdim simdi 2 saat sonra çıkacak Allahım hayırlısıyla pozitifi göstersin
Bı müjde de senden gelir inşallahYok elimde allah nasip ederse yarın fırsat bulursam alicam canım
İnşallah canım benim inşallahBı müjde de senden gelir inşallah