Şu anda beyin hücrelerim horon tepiyorOlmadım ama göhüslerim inanılmaz ağrıyor bilmiyorum yoksa da bu gecikme canımı sıkmaya başladı
Bilmiyorum bi yanım umutlanma diyor diyer yanım çok ama çok istiyor rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeŞu anda beyin hücrelerim horon tepiyor
İnşallah arat bey size uğurlu gelirBen 30 yaşındayım.Bize sebepsiz infertilite dendi ama daha önce başka yerlerde yaptırdığım 3 denemede kaliteli embriyo elde edemedik.Embriyolarımız 3.günden sonra ilerlemiyor.Burada eşimden kaynaklanan bir sorun olabileceğini söylediler.Çünkü embriyo 3.güne kadar gelmesi yumurta kalitesi 3.günden sonra ilerleme gözü sperm kalitesini gösteriyormuş.Bu yüzden eşimden spermi TESE yoluyla alacaklar.Bakalım inşallah bu kez sonuç alırız.
Sizin yazdığınız gibi yaptım şifa olur inşallah. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısini nasip eylesinHayır olmadı çünkü çok dikkatli yaptım çok yaklaştırmayın yaklaşınca çok işe yarar diye bişey yok
O yapan kişide muhtemelen yalnış uygulamış süt koydugu kaba tam oturdu demekki
20 cm falan uzaktan buhar gelmesi yeterli cilt bakımındaki gibi yüze buhar verilmesi örnek
Canım geç döllenme olabilir adet döngün kaç gün suruyo yumurtlama dönemi kaç gün oldu geceli bu teste göre çok yeni bir gebelik ama kan değerin düşük tkac gün geçti adetinKızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim
Çatlatma iğnesi etkisi böyle kanda ve testteKızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim
Var canım bende gördüm bence hamilesin kaç gün var adete yarın sabah ilk idrarla test yap daha net çıkarİnce bir çizgi görüyorum, sizde görüyor musunuz? Ay her seferinde bu testler benimle dalga gecior ya
3 gün var normalde ama benim pko olduğu için düzensiz şimdi yenisini yapsam cıkar mi acaba çok yemek yedim su içtimVar canım bende gördüm bence hamilesin kaç gün var adete yarın sabah ilk idrarla test yap daha net çıkar
Var canım hemde pembe çizgiİnce bir çizgi görüyorum, sizde görüyor musunuz? Ay her seferinde bu testler benimle dalga gecior ya
Erken testin varmı canım yapsan3 gün var normalde ama benim pko olduğu için düzensiz şimdi yenisini yapsam cıkar mi acaba çok yemek yedim su içtim
Yaaaa ciddi misin biliyorsun benim bu testlerle olan sıkıntımıVar canım hemde pembe çizgi
Su etkiliyor canım yarın sabah ilk idrarla yapman gerek3 gün var normalde ama benim pko olduğu için düzensiz şimdi yenisini yapsam cıkar mi acaba çok yemek yedim su içtim
Yok Canm normal testti bu da zaten. Belli belirsiz bir çizgi sanki.Erken testin varmı canım yapsan
Tekrar yap bakim nasıl çıkıcak pembe çizgi gördüm ben inşlallah vardırYok Canm normal testti bu da zaten. Belli belirsiz bir çizgi sanki.
Yenimi bu canımTam üstünden flaşla çektim
Ben de gördüm üstelik pembe renk çizgiİnce bir çizgi görüyorum, sizde görüyor musunuz? Ay her seferinde bu testler benimle dalga gecior ya
E Flash beyazlatmaz mi ne var ne yok kuzum. Normal halini ya da siyah beyaz halini atTam üstünden flaşla çektim