Yaaa çok teşekür ederim cansın sizde iyi ki varsınınız iyi ki tanımışım sizi
Nice mutlu yaş almalara canımmYaaa çok teşekür ederim cansın sizde iyi ki varsınınız iyi ki tanımışım sizi ♥
Çok teşekür ederim canım benimNice mutlu yaş almalara canımm♥
Koskoca mıÇok teşekür ederim canım benim ♥ kos koca bir 25 oldum
Şaka yaptım şakaKoskoca mıben 30 um ne oluyorum ben şimdi
iyi bayramlar canımIyi bayramlar canlarr
Mutlu yıllar canım iyi ki doğdunYaaa çok teşekür ederim cansın sizde iyi ki varsınınız iyi ki tanımışım sizi ♥
Çok teşekür ederim canım benimMutlu yıllar canım iyi ki doğdun ❤
bende kendisi tedavi oluyorum şuan.Çok anlayışlı işini iyi yapan bir doktor.Merkez de gayet iyi.Biz de şuan ilk aşamalardayız fakat şimdilik içime sindi.Kızlar selam nasılsınız? Ben tüp bebek için araştırmadaydım bir süredir. Doktor bir arkadaşımız vasıtasıyla Aret Kamar ile görüşmeye gideceğizKendisiyle ilgili bilgisi olan var mı? Daha görmedim ama nedense çok içime sindi
Çok teşekkürler yorum için. Ben henüz gitmedim 28 mayıs regl günüm. 29-30 mayısta gitmiş olurum bir aksilik çıkmazsa. Ne sorun vardı sizde ne zamandır istiyordunuz bir de? Yaşını da sorabilir miyimbende kendisi tedavi oluyorum şuan.Çok anlayışlı işini iyi yapan bir doktor.Merkez de gayet iyi.Biz de şuan ilk aşamalardayız fakat şimdilik içime sindi.
Ben 30 yaşındayım.Bize sebepsiz infertilite dendi ama daha önce başka yerlerde yaptırdığım 3 denemede kaliteli embriyo elde edemedik.Embriyolarımız 3.günden sonra ilerlemiyor.Burada eşimden kaynaklanan bir sorun olabileceğini söylediler.Çünkü embriyo 3.güne kadar gelmesi yumurta kalitesi 3.günden sonra ilerleme gözü sperm kalitesini gösteriyormuş.Bu yüzden eşimden spermi TESE yoluyla alacaklar.Bakalım inşallah bu kez sonuç alırız.Çok teşekkürler yorum için. Ben henüz gitmedim 28 mayıs regl günüm. 29-30 mayısta gitmiş olurum bir aksilik çıkmazsa. Ne sorun vardı sizde ne zamandır istiyordunuz bir de? Yaşını da sorabilir miyim
Allahım ya gülsem mi ağlasam mı bilemedimAdet oldum kızlar ben
Olmayaydı iyiydiAdet oldum kızlar ben
Olmadım ama göhüslerim inanılmaz ağrıyor bilmiyorum yoksa da bu gecikme canımı sıkmaya başladı