Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende kendisi tedavi oluyorum şuan.Çok anlayışlı işini iyi yapan bir doktor.Merkez de gayet iyi.Biz de şuan ilk aşamalardayız fakat şimdilik içime sindi.

bende kendisi tedavi oluyorum şuan.Çok anlayışlı işini iyi yapan bir doktor.Merkez de gayet iyi.Biz de şuan ilk aşamalardayız fakat şimdilik içime sindi.
Çok teşekkürler yorum için. Ben henüz gitmedim 28 mayıs regl günüm. 29-30 mayısta gitmiş olurum bir aksilik çıkmazsa. Ne sorun vardı sizde ne zamandır istiyordunuz bir de? Yaşını da sorabilir miyim

Çok teşekkürler yorum için. Ben henüz gitmedim 28 mayıs regl günüm. 29-30 mayısta gitmiş olurum bir aksilik çıkmazsa. Ne sorun vardı sizde ne zamandır istiyordunuz bir de? Yaşını da sorabilir miyim
Ben 30 yaşındayım.Bize sebepsiz infertilite dendi ama daha önce başka yerlerde yaptırdığım 3 denemede kaliteli embriyo elde edemedik.Embriyolarımız 3.günden sonra ilerlemiyor.Burada eşimden kaynaklanan bir sorun olabileceğini söylediler.Çünkü embriyo 3.güne kadar gelmesi yumurta kalitesi 3.günden sonra ilerleme gözü sperm kalitesini gösteriyormuş.Bu yüzden eşimden spermi TESE yoluyla alacaklar.Bakalım inşallah bu kez sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…