Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sana tavsiyem ilişkiden yarım saat önce eşine sert türk kahvesi içirmen ve bitter çikolata yedirmen spremleri hareketlendiriyor ve mümkünse sabah ta ilişki denemen çünkü sabah spremler daha canlı
Srpgrsy ben ikinci oğluma gebe kaldığımda aynen bunu denemiştim ve o ay hayıt suyu içmiştim

Srpgrsy ben ikinci oğluma gebe kaldığımda aynen bunu denemiştim ve o ay hayıt suyu içmiştim
Hatırladın mı geçen ay ovü testi hayıt otu çayı arı sütü kullanmıştım
Bide süt maydonoz buharı onlarla kimyasal gebelik oluşmuştu üstelik tek ilişki ile
Bide ben Doktorların asla kendi kendine hamile kalamaz dediği hastayım şubatta LPG bebiş denemem de olmuştu
Maşallah Allah uzun ömürler versin çocuğuna

Süpersim kuzum emin ol en yakın zamanda gelecek bebeğin sana inanıyorum. Çok teşekkür ederim sana allah nasip etsin sanada canım tüm bekleyenlerede .

Kızlar iyi geceler. Biz de gün aşırı deniyoruz. Ovulasyon testim bitti. Ama hafif agri oluyor tek tarafli acep o yumurtlama midir? 17.gün. Ilginc olan gecen ay da sol tarafımdı bu ay da sol. Ben bi sağ yumurtaliktan dan bi sol yumurtaliktan atiliyor diye biliyordum.

Aynen yumurtlama zamanın tam büyüdüğü için o ağrı benimde sağ geçen ayda sağ idi bu ayda sağda zaten solum işlevini yitirmiş
Hangisinde oluşuyorsa o tarafta daha fazla ağrı oluyor

Canım yanlış bilinen gerçeği düzelteyim ben bu ay adet zamanı lekeler gördüm ama açılmadı test yaptım pozitif çizgi gördüm hemde 15 dkiçinde çok azda damlattım. Zaten beklentim yoktu değerlendirememiştik sadece açılmayınca merak ettim. Ki önceside test yapmıştım hiç çıkmadı. Fakat adet döngümün içinde çift çizgi gördüm. Diyeceğim o ki testler bozuk olabiliyor. Kimyasal geçirmemiş olabilirsin. Ben hamile kaldığım ayda test yapmıştım adete iki gün kala biride en iyi erken hamilelik testiydi üstelik negatif çıkmıştı iki gün sonra 333 ile kanda çıktı bence o testte yanlıştı. Kan vermedikçe idrar testlerinde hamileyim demek çok zor ki çok koyu çizgi çıkıyorsa ve her defadında tekrar ediyorsa hamilelik vardır denilebilir.
sizinle bu ayki görüntüleride paylaşayım ama şuan adet oldum.zaten kimyasal hamilelik yaşayanlar kan testi yaparak anlıyorlar ilkin düşük çıkıyor akabinde pek yükselmiyor çok araştırdım bu konuyu. Keza ben tüp bebek yaptığım zamanda 11. Gün idrarda pozitif silik çizgi görüm 12. Gün adet oldum çünkü 12 günden önce test yapmayın deniliyor bende kan vermedim bekledim ki olmadıda zaten ona bile kimyasal demedim. Üstelik 5. Gün embiryosuydu. 11 +5 16. Güne tekabül ediyor.

Eklentiler

• 790BA321-C10D-4919-A9CA-6E13C69BE663.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 9A63E43C-7AA8-4F00-9ADF-E93E5F1C8350.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar size bi sor ben de bu ay ovulasyon testini denicem 1 Paket aldim icinde 5adet var yeterlimiki ben adetin 11 gün başlicam pakette öyle yaziyor. Bi paket dahami alsaydim bilemedim

Ama canım testte pozitifi görünce bizim hemşire kanlarımı alıp götürdü hastaneye labaratura düşük çıkınca iki gün sonra yeniden yaptı oda düşük çıktı ertesi günde ben adet oldum ondan sonra da kan testi yapmaya gerek kalmadı nedeni belli oldu sen sadece evde mi test yaptım sandın tabiki güven ev testine olmaz kuruma çizgisini pozitif sananlar var
Tüp bebiş de negatif ise çıkması gereken 0 degerleri bende 1.81 çıkmıştı oda çatlatma iğnesini etkisinden miş

Benim bı keresinde 0.806 çıkmştı sora yine yaptirdim 2.9 çıkmıştı sonra ilaçla adet oldum yani şimdi kimyasalmı oluyo anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…