Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canrm birde bnde on adet prowomen kalmiS daha once kullnmistim atmayada kiyamadm oyle duruyo baktm tarihinede var yeninadetmde bitti bgun icsem on hun yumurtlama zamaina denk gelir buyumsesnde bi ise yararmi acaba

Eklentiler

• 15902328654073493705554505118075.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 18
Canrm birde bnde on adet prowomen kalmiS daha once kullnmistim atmayada kiyamadm oyle duruyo baktm tarihinede var yeninadetmde bitti bgun icsem on hun yumurtlama zamaina denk gelir buyumsesnde bi ise yararmi acaba
Faydası olur iç sen

Benim bı keresinde 0.806 çıkmştı sora yine yaptirdim 2.9 çıkmıştı sonra ilaçla adet oldum yani şimdi kimyasalmı oluyo anlamdim
Çatlama iğnesi kullandıysan çıkar

Buralardayız başka yerlere gitmiyorum

Bakalm insallah yakmam kkndmi
Ya baya eziyetli iş kaynayınca plastik kaba döktüm çabuk soğudu sonra eski bir tencereyi feda ettim 30 dakka için 2 kere kaynattım böylece dök kaynat derdinden kurtuldum
Çömelmek zaten zor bacaklarım uyuştu arada bir kalktım tencereyi yere iyi sabitle battaniye yerine kalın bir etek giydim en iyisi bu oldu

Ya baya eziyetli iş kaynayınca
Insallahhh bu yirulmalarn sonuu bebbekkk olur bebebgimmm

Hayır hiçbir şey kullanmamıştım qenzim10 buhar yapmıştım ikisefer sadece
O zaman kimyasal gebelik miş demekki canım tutunamayan embriyo değerleri böyle çıkıyor tutunca daha fazla yumurtalıktan tüplere inerken bile hcg salgılıyor bölünüyorken de

O zaman kimyasal gebelik miş demekki canım tutunamayan embriyo değerleri böyle çıkıyor tutunca daha fazla yumurtalıktan tüplere inerken bile hcg salgılıyor bölünüyorken de
Aa cidden mi inan bunu duymak bile benim için bı mucize gibi hiç bilmiyordum çünkü acaba neden acaba tunamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…