Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa cidden mi inan bunu duymak bile benim için bı mucize gibi hiç bilmiyordum çünkü acaba neden acaba tunamiyo
Senden kaynaklı ise kalitesiz yumurta, rahim yapışıklığı,polip veya miyom kürtaj sonrası rahim bozuklukları,rahim kalınlığı fazla kilo olarak bunlardan biri olarak biliyorum
Bunun diğer adı sessiz düşük çoğu kadın bilmeden yaşıyor bunu ağrısız sızısız anca işte bizim gibi test yapacak ki anlayabilsin

Larka o zaman benim gibi arı sütü Multivitamin yada Q10 takviyesi kullan etkisi oluyor

Benim bat dündü bugün 2. gün gecikme var ama bilmiyorum pekte umutlu değilim bu ay hayırlısı olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun. Bayramda düşünme hiç bunu ama hareketlerine dikkat et ağır kaldırma bir yere parmak ucuna basıp uzanma. Çarşambaya kadar adet gelmezse test yap. Beni de haberdar et canım mutlaka

Hakkında hayırlısı olsun. Bayramda düşünme hiç bunu ama hareketlerine dikkat et ağır kaldırma bir yere parmak ucuna basıp uzanma. Çarşambaya kadar adet gelmezse test yap. Beni de haberdar et canım mutlaka
Ev taşıyorum kizzzz inşallah varsa da rabbim korusun bu ay çok öyle üstüne düşmedim o yüzden emin değilim ama gecikirse yaparım haber veririm balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…